Здравей Гост

Зодията и аспектите на Дявола. В нас има ли такива аспекти?

• 44 Отговора
  • 14368 Прегледи
http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg

След като гледах този клип ми мина като мисъл, какво зодия е дявола? Аспекти, домове?
Виждам, че тук са писали за Исус Христос, ама в крайна сметка след като в Библията е забранено "звездобройството" мисля е редно да се напише и за сатаната.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
За дяволски аспекти не съм чувала, но в някои астрологични книжки на Бялото братство се споменава за "аспекти на черния учител".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
клипчето не мога да го гледам...но Христос е историческа личност, с рождена дата. за дяволът не съм чувала да е

*

Lillie

• 30532
Ако Христос е бил историческа личност, трябва да е имало и Антихрист - въплъщение на злото, разрушението, сатаната... Мисля, че през различните исторически епохи е имало различни еманации на Антихриста, не  еизключено това да са били и някои от по-известните тиранични управници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

За дяволски аспекти не съм чувала, но в някои астрологични книжки на Бялото братство се споменава за "аспекти на черния учител".  ;D
Кои са тези аспекти?
Сатанил е бил най близко разположеният ангел и пръв сред равни, обаче решава да "кривне" от пътя на Бога...Луцифер е носителят на светлината - може би заради това го свързват с масонските ложи?. До колкото знам в Страшният съд има място сред съдиите....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
Аспектите на Черния учител - твърд аспект Слънце/Плутон, Луна/Плутон, Меркурий/Плутон, аз ги имам всичките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аспектите на Черния учител - твърд аспект Слънце/Плутон, Луна/Плутон, Меркурий/Плутон, аз ги имам всичките.  ;D
Аз само Луна Плутон 4ти 6ти дом...
Но според теб, защо всички които се правят на " правоверни" се интересуват от астрология?
Както и да е...
Та кои са аспектите зодията и Асц. на деволето?

*

Lillie

• 30532

Все едно да питаш за наталната карта на Бога.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Все едно да питаш за наталната карта на Бога.  :blink:
Има писано по тази тема - за Исус. Преди да пусна тази съм попрочел лекинко ;)

*

Lillie

• 30532
Друга ми беше мисълта, а Исус Бог ли е?
Имах предвид Всевишния, който стои над всички аватари. Господарят на Вселената и всички знайни и незнайни светове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Друга ми беше мисълта, а Исус Бог ли е?
Имах предвид Всевишния, който стои над всички аватари. Господарят на Вселената и всички знайни и незнайни светове.
Не знам, но поне за Исус има писано, докато за дявола НЕ. И освен клипа и разните теми за филми на ужасите и тн реших да пусна тази.
А за Всевишният виждането ми е следното. Дори и хора не религиозни разно или късно се уповават на Него. Което иде да докаже, че в някакъв етап от живота си са се "срещали" или имали нужда. Може би има и мисля, че има. Но малко хора се придържат и 1% до написаното в Библията, но виж копи пейст правят много ама много успешно

*

ib

• *
  • 182
лили и аз ги имам ... ама не знам още за какво са ми 
плутон квадрат луна, квадрат меркурий, квадрат слънце - бонус квадрат венера и опозиция юпитер :) 
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Bella

• *
  • 105
Ако разглеждаме Сатаната като олицетворение на злото, а злото най-общо е това, което причинява болка, можем да помислим какви аспекти притежава този, който причинява болка.
Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола.

и по тази тема може много да се говори и да се пише

*

Lillie

• 30532

Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола.

А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица.  ;)

Някой стелиумен Близнак ще да е  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица.  ;)

Някой стелиумен Близнак ще да е  ;D
Нали знаеш лафа. най голямата победа на дявола е внушението му, че той не съществува.
За стелиумен близнак май си права, според мен при фокусниците се среща, най често

*

Lillie

• 30532
За стелиумен близнак май си права, според мен при фокусниците се среща, най често

Е, те са на дребно - въртят едни топки... тука има...тука нема...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Е, те са на дребно - въртят едни топки... тука има...тука нема...  ;D
Точно заради това го казвам. Мислим в една посока.
Според мен е зодия Рак с Асц Лъв и всички описани от теб квадратури при него са тригони.
Зодията Рак е ясно тегави са, Асц Лъв решителен да се противопостави и тръгне по своят път, тригоните, че му се получават лесно нещата. 10 домен стелиум в Близнаци ;)

*

Lillie

• 30532
Това картата на Дявола ли е?
Ето че я измисли, остава да напишеш астрологичен доклад за БАА и да получиш нобелова награда  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Това картата на Дявола ли е?
Ето че я измисли, остава да напишеш астрологичен доклад за БАА и да получиш нобелова награда  ;D
Стрелям на посоки не знам...Изказвам предположения...Дай ти някакви

На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.