Наистина съществува такава склонност в нас да си мечаем за сродна душа от другия пол, но не винаги е така. Вчера четох из нета за сродните души и за тях се казва, че сме от едно космическо семейство. Но има и друго понятие – душата близнак или както други я наричат пламък - близнак, което е нещо съвсем различно.
За душите близнаци се казва, че сме едно цяло , но много рядко се раждат заедно и ако това се случи е за много ценна кауза, която е свързана с кармата на човечеството, а не за обикновените човешки неща като секс или размножаване, на които незнайно защо много държим
Ако слуайно това се получи означава, че много важна душа трябва да се въплъти като тяхно дете с висша мисия за човечеството, за повдигането на енергетиката и потдържането на баланса на Земята.
И наистина не е нужно сродната душа да се свързва с плътския начин на изразяване на любов. Да тя може да е наш родител, приятел/ка, роднина, дете или просто някой който ни вдъхновява.
И на мен лично ми е много ми странно, всеобщото схващане за сродната душа, като за принца на белия кон. Но явно кода за продъжаване на човешкия род наделява в главите на повечето хора.