Здравей Гост

Конкретна хорарна тема

• 62 Отговора
  • 12992 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Конкретна хорарна тема
« Отговор #40 -: Януари 31, 2014, 11:04:18 pm »
Този късен АСЦ говори, че вероятно ти знаеш отговора, Меркурий упр. часа на задаване на въпроса, току-що сменил знак.
Предполагам,че са настъпили промени, за които си по някакъв начин информирана.
В твоя полза, но не според очакванията.

Нямам информация за нищо друго освен за това,че член от състава го подготвят за председател на съда...И това днес го чух от адвокатите си... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Февруари 01, 2014, 08:17:57 am »
Добро утро, значи все пак днаеш за промяна в делото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Февруари 01, 2014, 11:10:03 am »
Добро утро, значи все пак днаеш за промяна в делото.

Ако това може да се нарече промяна-да... :blink:
Добро утро!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #43 -: Февруари 02, 2014, 01:27:28 pm »
Ще бъде ли в моя полза решението по дело номер ....?

За мен новата карта е нерадикална-защо? Имаме скорошно питане по темата, за да е обоснован нов въпрос- по правилата на хорарната астрология-трябва да се случи нещо ново като развитие по въпроса,  коренно различно, което всъщност прави нова ситуация. А такова-няма, поне не съобщаваш. Луна без курс в следващите запитвания-в тримесечния тайминг често покзава това- да се гледа "оригинала". Иначе при втория чарт излиза нещата да са приключили, а те не са. Всяка следваща карта ще е все така объркана.Това е споделяно и от други тук-във форума. Въпреки, че привидно питаш друго, то цялата ситуация е отразена в първата карта, в рамките на 3 месеца звездите няма да променят съществено позициите си.
 Видно е,че отново нещата са сходни-като сигнификатори,домификация. Късен градус, луна без курс, включени домове на решението, при това луната ще пренесе негативите от квадрата със сатурн-неин диспозитор към аспекта с марс.

А защо твоят сигнификатор тръгва ретрограден?- Питащият се отдръпва, крие информация, още-задава бавно развитие, трудности, променяш мнението си, и още-прави възможно връщане към предишното развитие на нещата...Не ме разбирай неправилно, всеки има право на конфиденциалност. Но това затруднява тълкуването.

Тази карта не ми харесва, макар че меркурий и луната ще се срещнат, но в следващия знак. На това му казват "взаимна апликация", но се търси развитие в рамките на знака, в който е луната. Да не говорим, че старият управител юпитер-на ответника е по-добре поставен, хм, да не се наложи да стигнете до споразумение?

В книжката на Цветемира Борисова пише, че и да се точат делата с години, във всяко временно построение е посочен крайният резултат, по 4 и 10 дом, съдържат един и същи краен отговор. Тук луната и сатурн правят така,че това, което би получила няма да е очакваното, но ще го има и заради марс , у-л на 8 във твой 2. Марс също не е добре поставен-намалява сумата, и най-вече сатурн и луна-те са същината, а сатурн  в твой втори и с квадрат луна.

Нека са върнем на първата карта-там нещата са по-обещаващи, в началото на март ще се разпадне и квадратурата на венера-марс, юпитер ще тръгне директен....
В солара ти пък -в края на март имаш 9сол. към 4 радикс и уран в 9 всъщност управлява 7 сол-към 3 радикс-решението, което чакаш. Ъгловата квадратура на нептун и мерк в революцията е хлъзгава, заблуждаваща, лъжовна.
Хубавото?-марс, управител на 9 соларен е във 2сол. към 9/10/ и има хубав тригон с луна и венера в 6сол към 2 радикс. А марс и луна са екзалтирани и добре поставени в радикса. По-хубаво-здраве ... :blink: :blink:, сатурн, управляващ 2 рожден дом им прави секстил ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 02, 2014, 03:26:43 pm »
Ще бъде ли в моя полза решението по дело номер ....?

За мен новата карта е нерадикална-защо? Имаме скорошно питане по темата, за да е обоснован нов въпрос- по правилата на хорарната астрология-трябва да се случи нещо ново като развитие по въпроса,  коренно различно, което всъщност прави нова ситуация. А такова-няма, поне не съобщаваш. Луна без курс в следващите запитвания-в тримесечния тайминг често покзава това- да се гледа "оригинала". Иначе при втория чарт излиза нещата да са приключили, а те не са. Всяка следваща карта ще е все така объркана.Това е споделяно и от други тук-във форума. Въпреки, че привидно питаш друго, то цялата ситуация е отразена в първата карта, в рамките на 3 месеца звездите няма да променят съществено позициите си.
 Видно е,че отново нещата са сходни-като сигнификатори,домификация. Късен градус, луна без курс, включени домове на решението, при това луната ще пренесе негативите от квадрата със сатурн-неин диспозитор към аспекта с марс.

А защо твоят сигнификатор тръгва ретрограден?- Питащият се отдръпва, крие информация, още-задава бавно развитие, трудности, променяш мнението си, и още-прави възможно връщане към предишното развитие на нещата...Не ме разбирай неправилно, всеки има право на конфиденциалност. Но това затруднява тълкуването.

Тази карта не ми харесва, макар че меркурий и луната ще се срещнат, но в следващия знак. На това му казват "взаимна апликация", но се търси развитие в рамките на знака, в който е луната. Да не говорим, че старият управител юпитер-на ответника е по-добре поставен, хм, да не се наложи да стигнете до споразумение?

В книжката на Цветемира Борисова пише, че и да се точат делата с години, във всяко временно построение е посочен крайният резултат, по 4 и 10 дом, съдържат един и същи краен отговор. Тук луната и сатурн правят така,че това, което би получила няма да е очакваното, но ще го има и заради марс , у-л на 8 във твой 2. Марс също не е добре поставен-намалява сумата, и най-вече сатурн и луна-те са същината, а сатурн  в твой втори и с квадрат луна.

Нека са върнем на първата карта-там нещата са по-обещаващи, в началото на март ще се разпадне и квадратурата на венера-марс, юпитер ще тръгне директен....
В солара ти пък -в края на март имаш 9сол. към 4 радикс и уран в 9 всъщност управлява 7 сол-към 3 радикс-решението, което чакаш. Ъгловата квадратура на нептун и мерк в революцията е хлъзгава, заблуждаваща, лъжовна.
Хубавото?-марс, управител на 9 соларен е във 2сол. към 9/10/ и има хубав тригон с луна и венера в 6сол към 2 радикс. А марс и луна са екзалтирани и добре поставени в радикса. По-хубаво-здраве ... :blink: :blink:, сатурн, управляващ 2 рожден дом им прави секстил ;D

Много ти благо-даря за тълкуването и включването. :blink:
По препоръка на Таис зададох втория хорар...

« Отговор #45 -: Февруари 03, 2014, 07:55:46 am »
Всеки хорарен въпрос отрязява зададения въпрос. Примерно-Бременна ли съм?
Отговора е Да или Не. За това се пита.
Но какво ще стане след това, не е показано.
Небето отразява, ако го отразява, но може и да не иска Вселената да ни отговори, или въпроса да не е от съществено значение за нас, просто си питаме. Затова има правила, които Старите Майстори са разглеждали и едва тогава са отговаряли, или са отказали.
Едно от тези правила е: Коя е планетата, която управлява часа на задаване на въпроса....и т. н.
Затова казах да пита отделно за решението.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #46 -: Февруари 03, 2014, 09:12:13 am »
Моето мнение е, че се насъбраха доста хорарни питания по тази тема. Аз още съвсем в началото на януари бях питала, ще излезе ли, позитвно ли ще бъде решението- беше с Да отговор - но тогава бяхме питали за това дали до утре ще излезе.

После тези въпроси тук дали до края на месеца, в полза на марая ли ще бъде (което пак аз го бях питала)- много просто питания станаха.

Аз мисля, че хорарен въпрос като този трябва да включва анализ на времето още при първата карта. Но дефакто истинския хорарен въпрос се отнася за това- КОГА ще излезне решението- това е което интересува Марая..и в такъв случай аз не знам картата дали може да се интерпретира така, защото всяко хорарно питане се развива в период от 1 до 3-4 месеца- кога точно като време си е показано в картата, но аз още не съм толкова напред с матряла, за да правя точен анализ на времето.
Не мисля, че е правилно да питаме в хорара- до 1 месец ще стане ли това, до 2 месеца ли- хорара си има валидност до 1 до 4 месеца- има си в картата показатели кога...по- напредналите сигурно виждат.

Така..а иначе аз съм на мнение, че така както е хорара на първа страница "Ще излезе ли съдебното решение до края на януари"- мисля, че тази карта съдържа ЦЯЛАТА информация- дали ще излезе, кога, ще бъде ли добро като изход за кверентката, ще й хареса ли. По една тема- 1 хорар.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #47 -: Февруари 03, 2014, 10:27:33 am »
Така..а иначе аз съм на мнение, че така както е хорара на първа страница "Ще излезе ли съдебното решение до края на януари"- мисля, че тази карта съдържа ЦЯЛАТА информация- дали ще излезе, кога, ще бъде ли добро като изход за кверентката, ще й хареса ли. По една тема- 1 хорар.-заключение на Зикову.
 Тогава, Зико, кажи за ЦЯЛАТА информация, съдържаща се в първата карта. Иначе твърдението ти става противоречиво и голословно. Или-ти говориш теоретично? ;D
п.с. Добронамерено уточнявам, не споря ,нито се заяждам. :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #48 -: Февруари 03, 2014, 10:35:24 am »
:58:

о, аз винаги правя един миш маш от теория и личното ми усещане за картата (което е основано на практиката ми до сега) нали - гледам да не си ги измислям чак от въздуха- не става- правила си има. Но някои не ги спазвам толкова строго защото практика ми е показвала, че картите работят- и със сатурн в седми и с ранен АЦ и т.н- просто според зависи.

а по хорара от първа страница- аз съм казала- тълкувала съм го- ще излезе решението и ще е в полза на Марая. Още по картите, които аз правих за нея това излезе.

Но това което не мога да разчета е КОГА ще излезе- това си го признавам, че не го виждам- още не съм почнала да го разучвам

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #49 -: Февруари 03, 2014, 10:37:23 am »
Марая- решението е вече излезнало, не знам защо още не са ти го казали- до дни трябва да го научиш. Пари има, всичко има

това ми е становището- подозирам някакво умишлено забавяне, но не мога да преценя от кой идва- от тея които издават решението- съда или от адвокатите

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #50 -: Февруари 03, 2014, 10:51:07 am »
Енигма- ето какво съм гледала при преценката ми- аз виждам, че това искаш да обсъдим:

луна на ИЦ, в добър знак, ъглов дом- супер.

Мерка е да кажем доста добре поставен по знак, но е в лош дом (планети в 6ти дом или у1 в 6ти често ми показва кверентското страдание) и вече е извъшил аспект с у8, който се върти около спиката- ей тука си казах- има нещо вече състояло се по основната тема (мерка прави и трин на 0гр. към спика) и нищо че имаме отминал аспект мерка марс - имаме след това пренос на светлина между двете планети от луната, като специално марс луна се приемат доста хармонично. няма как да няма позитивен изход за Марая

Луната предстои да направи аспект при лоша рецепция с мерка секстил- което ми показва че и с нерви и зорове да станат нещата ще станат- явно Марая ще се изнерви до краен предел.

Ако реша да ровя адвокатите по 9ти- те са ретровенера, които са в знак на у3. Но луната и там ще пренесе светлина и ще оправи нещата. Марс Венера са у8/у2- показва влизане на чужди пари в лични авоари

А! и понеже Марса е заточен в знак на Венера, а тя е ретро, а марса е у3 и у8- за това си помислих, че нещо адвокатите са се поразсеяли, но може и съдията да е- той пак е по 9ти дом..абе има тука матило- и то идва точно от съдебите служители- хора са виновни за това да не излезе решението до сега- немърливо отношение може би.

Но всичко е наред, всичко ще бъде ок- ще видиш Марайка, стискай зъби още малко ;) :wub:
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 11:08:16 am от zikovu »

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Февруари 03, 2014, 03:34:26 pm »
А! и понеже Марса е заточен в знак на Венера, а тя е ретро, а марса е у3 и у8- за това си помислих, че нещо адвокатите са се поразсеяли, но може и съдията да е- той пак е по 9ти дом..абе има тука матило- и то идва точно от съдебите служители- хора са виновни за това да не излезе решението до сега- немърливо отношение може би.
Но всичко е наред, всичко ще бъде ок- ще видиш Марайка, стискай зъби още малко ;) :wub:

Такааа...Какво научавам днес...Докладчика по делото е на конкурс за председател на съда. Според адвокатите едва ли и тази седмица ще има решение...,защото провеждането на конкурса е в четвъртак.

Ужасно ми харесва дискусията по темата и посоката в която върви.
Каквото и да е решението ще знаете за него и на базата на тезите си ще може всеки да направи изводи.
Тази тема изключително прилича на дискусиите в западните форуми... :P - наистина от нея начинаещите могат да научат много. Лежерно..,без напрежение,стегнато и без офтопик- страхотна!
Благодаря на всички ,които участват в нея...

Дали точно това болтнато не показва отсъствието на съдията? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #52 -: Февруари 03, 2014, 03:48:51 pm »
ами това ще да е- венера е ретро у9 заточена в знака на управителя на 3ти дом- конкурс- ха! видях, че се бави у9 заради у3- но не съм предполагала, че може това да значи "съдия на конкурс" :lol: а е много точно като описание!

значи съдията по 9ти дом- адвокатите по 7ми- като твои партньори ;)
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 03:58:31 pm от zikovu »

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 03, 2014, 04:57:55 pm »
ами това ще да е- венера е ретро у9 заточена в знака на управителя на 3ти дом- конкурс- ха! видях, че се бави у9 заради у3- но не съм предполагала, че може това да значи "съдия на конкурс" :lol: а е много точно като описание!

значи съдията по 9ти дом- адвокатите по 7ми- като твои партньори ;)

Да..Става дума за председателя на състава... :blink: ,който е на конкурс за председател на съда.
Изпита е в четвъртък..като дата това е 7-ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Февруари 10, 2014, 12:57:32 pm »
Както винаги....и отговора.... :P ;D :wub:

Днес тоюно  : мин. ми звъннаха адвокатите с въпроса: "Готова ли си да чуеш една добра новина?"
Излезе решението печелим делото.... ;D :yahoo:

БЛАГО-ДАРЯ на всички участвали в темата.... :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #55 -: Февруари 10, 2014, 01:01:59 pm »
Както винаги....и отговора.... :P ;D :wub:

Днес тоюно  : мин. ми звъннаха адвокатите с въпроса: "Готова ли си да чуеш една добра новина?"
Излезе решението печелим делото.... ;D :yahoo:

БЛАГО-ДАРЯ на всички участвали в темата.... :wub:

:wub: :wub: :wub: :wub:

Марайка!!!! Най- накрая добри новини и за теб! МНОГО се радвам, че бяхме прави с момичетата!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #56 -: Февруари 10, 2014, 01:08:45 pm »
Таис даже е познала и ориентировъчната дата, браво на нея!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #57 -: Февруари 10, 2014, 01:41:51 pm »
Честито, Марая! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Февруари 10, 2014, 01:48:10 pm »
Честито!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #59 -: Февруари 10, 2014, 10:02:07 pm »
 ;D `честито!
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!