Здравей Гост

дайте ми съвет за натална карта

• 6 Отговора
  • 2316 Прегледи
*

sabuke

« -: Август 20, 2006, 03:54:05 am »
Човекът е роден на 22.01.1967 г. в 02:15 ам в Idlib, Сирия - иска да инвестира парите си на държавна борса за строителни материали в чужбина.
Гледам картата и не съм сигурна дали отговорът е не .
 Юпитер управлява 2 дом и няма аспект с Марс, който управлява 5 дом на рисковите сделки: няма аспект , няма проблем . Отделно Юпитер в 8 дом дава успех в крупен бизнес. Сатурн е интерсептиран управител на 2 дом и прави тригон с Юпитер, а Уран - вторият скрит управител на 2 дом прави полусекстил с Марс.
Отделно Слънцето като сигнификатор на 5 дом е в опозиция на Юпитер, а + това управлява 9 дом.
Освен всичко това Сатурн в 4 дом - държавни институции, строителство -  е силно наранен от Уран и Плутон, които са в 10 дом.
И най - накрая объркването ми идва от това, че между Марс и Венера има тригон - печалба от риск.
Кажете ми пропускам ли нещо ........

*

АН

« Отговор #1 -: Август 20, 2006, 01:17:53 pm »
Аз бих гледала и 10-ти дом - там са парите, които човек печели от професията, която упражнява.
/не съм строила картата, защото във форума по-скоро ми се почива, теоретизира и философства :) /

А индуската астрология, като става въпрос за финанси, непременно изследва и една чувствителна точка за всеки човек. Изчислява се по следния начин:
Дължината на върха на втори дом - дължината на владетеля на втори дом + дължината на асцендента

Следва интерпретация на тая чувствителна точка - гледаме в кой дом попада, в кой знак, какви аспекти прави и разсъждаваме :) Провери си я за теб и за близки, ако не си я ползвала друг път :)  

*

Guest

« Отговор #2 -: Август 21, 2006, 12:33:15 am »
Не съм ползвала този метод. Ще го пробвам :)  

*

АН

« Отговор #3 -: Август 21, 2006, 05:37:05 pm »
споделяй после какви наблюдения си направила :)  - това са неща, които рядко се ползват, но за някои хора работят почти безотказно :)  

*

Guest

« Отговор #4 -: Август 22, 2006, 12:01:57 pm »
Я пак, я пак...като за тъпчовци  :(  :ph34r:
Как така дължината просто, събираме градусите и минутите ли и после откъде ги нанасяме?  :unsure:  

*

АН

« Отговор #5 -: Август 29, 2006, 09:58:52 am »
Цитат
Я пак, я пак...като за тъпчовци  :(  :ph34r:
Как така дължината просто, събираме градусите и минутите ли и после откъде ги нанасяме?  :unsure:
от 0 градуса на Овен - ако е отрицателно числото - към Риби, Всдолей и т.н., ако е положително - към Телец, Близнаци и т.н. :)  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #6 -: Август 29, 2006, 11:19:18 am »
Отчитате ли предстоящия съвсем скоро съвпад на транзитния Нептун с наталната Венера?
В радикса има квадратура между двете планети и този аспект ще действа.