Здравей Гост

Парите в наталната карта и движението им,чрез прогресии и дирекции

• 127 Отговора
  • 25680 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Нептун във втори би могъл да ти покаже възможност да печелиш от сделки с течности,нефт...

Чакам моя петролен магнат, а и с тоя Марс в Риби ще трябва да е голямо находището. Рибите нали се свързват с моретата и океаните.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Нептун във втори би могъл да ти покаже възможност да печелиш от сделки с течности,нефт...

Чакам моя петролен магнат, а и с тоя Марс в Риби ще трябва да е голямо находището. Рибите нали се свързват с моретата и океаните.  :P
Да не е китоловец само..;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532

Може и някой рибар, ама зависи каква стръв ще заложи... аз ловец съм, аз рибар съм...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Може и някой рибар, ама зависи каква стръв ще заложи... аз ловец съм, аз рибар съм...  ;D
На мен върха ка куспидата на 8ми дом ми е водолей, Сатурн и Уран...с P. of Fortune пак в 8ми
в Рибки...И кво жена китоловка ли ще ме хване...Кажи честно Лил
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
P. of Fortune пак в 8ми

Локус Фортуна в Риби?
Ти нали наскоро пита за смяна на професионално поприще? Може и рибки да навъдиш, направи си язовир.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

P. of Fortune пак в 8ми

Локус Фортуна в Риби?
Ти нали наскоро пита за смяна на професионално поприще? Може и рибки да навъдиш, направи си язовир.  ;D
Парс фортуна...

*

Lillie

• 30532
То е същото - точката на щастието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Мани стига сме се лигавили, другите могат да искат да напишат нещо христоматиино за астрологията и ние да им пречим.
На мен СЛВ, Сатурн и Лилит са ми във 2ри, а Парс Фортуна в 8ми...

*

Yaya

• 2265
P. of Fortune пак в 8ми

Локус Фортуна в Риби?

Ахааааа сега разбрах защо ми налетя така стремглаво  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

P. of Fortune пак в 8ми

Локус Фортуна в Риби?

Ахааааа сега разбрах защо ми налетя така стремглаво  ;D
Лъвовете налитат, не риБките или СкОрПиОнИтЕ..;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Мани стига сме се лигавили, другите могат да искат да напишат нещо христоматиино за астрологията и ние да им пречим.
На мен СЛВ, Сатурн и Лилит са ми във 2ри, а Парс Фортуна в 8ми...

Моля Ви спрете с лигавщините тук...Има други места за това... :25:
Не искам да деля темата...Мисля,че доста труд има в нея. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Ако следвате логиката на древните, забравете за Уран, Нептун и Плутон.
Оставам с впечатление че има доста карти на съфорумци, в които тези планети се намират във втори дом или управляват 2-ри.

При мен У на 2-ри би трябвало да е Плутон, но всъщност се явява Марс. Вътре във втори е Нептун, но всъщност го изтривам и оставам с празен 2-ри. Или се следват само интерпретациите на модерните, или на древните.

А пък възприятието за "имане" на пари или липсата на такива е много субективно и определено от куп фактори.

Изобщо не пречи да разгледаме картата и според класиците и според модрната школа.
Резултатите са едни и същи,ако следваме принципите на школите... :blink:

Ако разгледаме твоя пример бих интерпретирала според модерната школа така:
Умението да контролираш финансовите си дела понякога е замъглено и неправилно.Смяташ,че финансовата институция е основната на която можеш да повериш парите си.
Понякога парите изтичат от ръцете ти като вода..,но ти винаги имаш нещо скрито настрана..за което никой друг освен теб не знае...

О, да разбира се, не изключвам нито един от двата начина за тълкуване, само исках да кажа да не се смесват заедно. Ако проследяваме логиката на древните, чиито интерпретации си сложила по-назад в темата, трябва да следваме техните правила само, иначе се получават грешни изводи.

При мен например, дават различни резултати двете школи. Нептун не съм усетила да има някакво влияние досега по темите на 2-ри дом. Иначе  по древни методи излиза точно: У2 Марс в съвпад с МЦ-изкарвам си парите от политически анализи и политически конфликти, най-общо казано.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
У2 в 7 дом (в Телец) - не изкарвам парите си от партньори, нито от съдружия.
Но сега се замислих, че доста от моите клиенти се занимават с консултантска дейност и използват моите услуги. Работя и в консултантска фирма, знакът Телец също е символично застъпен. Но дейността, с която си изкарвам насъщния, е типично меркуриева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Ако следвате логиката на древните, забравете за Уран, Нептун и Плутон.
Оставам с впечатление че има доста карти на съфорумци, в които тези планети се намират във втори дом или управляват 2-ри.

При мен У на 2-ри би трябвало да е Плутон, но всъщност се явява Марс. Вътре във втори е Нептун, но всъщност го изтривам и оставам с празен 2-ри. Или се следват само интерпретациите на модерните, или на древните.

А пък възприятието за "имане" на пари или липсата на такива е много субективно и определено от куп фактори.

Изобщо не пречи да разгледаме картата и според класиците и според модрната школа.
Резултатите са едни и същи,ако следваме принципите на школите... :blink:

Ако разгледаме твоя пример бих интерпретирала според модерната школа така:
Умението да контролираш финансовите си дела понякога е замъглено и неправилно.Смяташ,че финансовата институция е основната на която можеш да повериш парите си.
Понякога парите изтичат от ръцете ти като вода..,но ти винаги имаш нещо скрито настрана..за което никой друг освен теб не знае...

О, да разбира се, не изключвам нито един от двата начина за тълкуване, само исках да кажа да не се смесват заедно. Ако проследяваме логиката на древните, чиито интерпретации си сложила по-назад в темата, трябва да следваме техните правила само, иначе се получават грешни изводи.

При мен например, дават различни резултати двете школи. Нептун не съм усетила да има някакво влияние досега по темите на 2-ри дом. Иначе  по древни методи излиза точно: У2 Марс в съвпад с МЦ-изкарвам си парите от политически анализи и политически конфликти, най-общо казано.

А къде е Плутон? Дом,знак , аспекти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Плутон е в 12-ти дом Везни, в широк съвпад със СЛВ, опозиция Луна и Меркурий,  тригон Венера, секстил Марс.
For you!

*

Lillie

• 30532
Сега се замислих и имам следния въпрос. Има хора, които много трудно успяват да намерят начин и възможност за изкарване на доходи. Не става въпрос за хора без образование и от малцинствени групи. Според вас какво в хороскопа дава неспособност човек сам да се издържа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Плутон е в 12-ти дом Везни, в широк съвпад със СЛВ, опозиция Луна и Меркурий,  тригон Венера, секстил Марс.

Ето ти отговора и според модерната школа...

Анализ... Разбор, разглеждане, проучване.

*

Марая

• 28287
Сега се замислих и имам следния въпрос. Има хора, които много трудно успяват да намерят начин и възможност за изкарване на доходи. Не става въпрос за хора без образование и от малцинствени групи. Според вас какво в хороскопа дава неспособност човек сам да се издържа?

Комплексно...Енергията на човек,волята за живот..,за по-добър живот..,за по-по-добър живот.
Слаб Марс ,ранен Марс..липса на динамични аспекти към Слънце и Луна...

Ето ти отговора и според модерната школа...

Анализ... Разбор, разглеждане, проучване.

Благодаря, Марая!

Очевидно си има астрологични обяснения за всичко в даден натал, дали по древните или модерните, все има указания.

Друг е въпросът, че аз не мога да ги разчитам правилно :blink:

For you!

*

Lillie

• 30532
Енергията на човек,волята за живот..,за по-добър живот..,за по-по-добър живот.

Желание за добър стандарт на живот може и да не липсва, но няма желание сами да се борят за това и да полагат усилия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.