Материалът на Марая е чудесен! :blink: Не съм прочела още цялата тема, но по нещата, които коментирате тук, познавам един човек, стигал до милионите, който има Сатурн в Овен в 11 дом (това, което коментирахте по-горе), но той има и други работи. ПФ е в 3 дом в близък, макар не точен съвпад с Луна У2 и У3, която е част от огнен тригон със Сатурн У8 и Марс. Венера е в Регулус в съвпад с Юпитер. АС Близнаци (добър бизнесмен), Меркурий във Везни и в 6 дом в точен секстил с Венера У6. Луната изгрява преди Слънцето, двете са в разходящ секстил. Обаче финансовото му състояние, както и Торони отбеляза, бележи големи върхове и големи спадове.
(Допълнение:пропуснах - Алдебаран на АЦ)
Познавам и един настоящ милионер, не съм сигурна доколко честно е забогатял и с каква дейност, но и няма как да му взема данните, за да видим картата.
В моята карта ПФ е във 2-ри във Везни в секстил с Луна У11 и Меркурий У1/У10. Аз съм нощно раждане и това трябва да е хубаво, но във втори са всички малефици, а те квадратират У2, така че... не съм забогатяла. Плутон във 2-ри давал богатства, но само това няма да е достатъчно.
(И още веднъж ще си редактирам поста: точката на богатството при мен е в Телец в абсолютно точен тригон с Венера У2. Има надежда, братя!)