Здравей Гост

Транзит на нодалната ос във Везни - Овен

• 26 Отговора
  • 5875 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Транзит на нодалната ос във Везни - Овен
« -: Февруари 14, 2014, 09:35:17 am »
Кой чистил, чистил. СЛВ напуска Скорпион обновен и научил урока по трудния начин, след като е събудил подсъзнателните страхове.

Предстои да си оправяме отношенията  ;D Везни е кардинален, но колебаещ се знак, той може да действа, но му трябва решение. Овен е по действието, но той е действал в миналото, предал е урока, който Везни трябва да приложат. Засегната е оста 7 - 1д.
Венера срещу Марс. Ще успее ли меката, хармонична Венера да пребори животинския Марс? Леле какви метафори... но така го усещам.
Себеуважение, ценности, и усещане срещу първичния инстинкт.
Колективното срещу индивидуалното.

При мен ще мине през АЦ, ще опозира Луна, ще нагази Плутон и знам, че ще трябва да оправям отношения, да се уча на търпение и да преодолявам инат... а да видим  ;D ;D ;D

Ревизия - след година и половина  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Транзит на нодалната ос във Везни - Овен
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2014, 11:22:28 am »
При мен предстои възврат на нодалната ос. Само дето моята венера не е хармонична, а животинска, а марс ми е един такъв интелектуален, над нещата ;D
Интересно е, че транзитния марс, управител на тр. ЮЛВ ще бъде във везни, в падение за няколко месеца след навлизането на тр. нодална ос в знака везни-овен.

« Отговор #2 -: Февруари 14, 2014, 11:45:52 am »
И транзитен СЛВ ли трябва да следим???? :) На мен вече ще ми се обърка всичко.

При мен минава през 4. дом - това да не означава, че ще оправям отношения в рода? По-скоро ме интересува какво ще направи с взаимоотношенията в работата - там е ЮЛВ.

направих една проверка - на 01 януари се сдърпахме с братовчедка ми - а СЛВ е бил тогава точно куспидата на 4. дом :) - да се надяваме, че сега във Везни отношенията ще се подобрят :)
« Последна редакция: Февруари 14, 2014, 11:55:12 am от Happy58 »

« Отговор #3 -: Февруари 14, 2014, 04:55:14 pm »

При мен минава през 4. дом - това да не означава, че ще оправям отношения в рода? По-скоро ме интересува какво ще направи с взаимоотношенията в работата - там е ЮЛВ.

направих една проверка - на 01 януари се сдърпахме с братовчедка ми - а СЛВ е бил тогава точно куспидата на 4. дом :) - да се надяваме, че сега във Везни отношенията ще се подобрят :)

Happy, за отношения с братовчеди, гледай 3-ти дом. Виж например на 1-ви януари дали си имала аспекти към куспида на 3-ти дом, или пък транзитиращи планети вътре и техните аспекти към момента.

Натален ЮЛВ ли ти е в 6-ти дом?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2014, 05:53:24 pm »
Мисля, че при мен нещата тотално ще се объркат. Наскоро прогресивния СЛВ ми навлезе в Овен,а сега като транзитния влезе във Везни..просто незнам какво да очаквам..?!?!? Някой има ли идея? :o
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2014, 07:58:23 pm »
Тр. сев.възел при мен ще е още в 4ти дом.Но като стигне на 20 градуса везни ще съвпадне с ИС. А след това в 3ти дом ,ще съвпадне с уран ,а после с плутон.
Доста ще е наситен периода във везни.
В овен пък,на 21 гр имам мидпойнт слънце венера :-\ На 26гр  имам мидпойнти слънце луна,слънце марс....

« Отговор #6 -: Февруари 17, 2014, 02:02:22 pm »

Happy, за отношения с братовчеди, гледай 3-ти дом. Виж например на 1-ви януари дали си имала аспекти към куспида на 3-ти дом, или пък транзитиращи планети вътре и техните аспекти към момента.

принципно си права, а и аз не съм уточнила - братовчедка ми живее в къщата, от която аз притежавам етаж, но не живея в нея :) - малко сложничко :) нали 4. дом е дома ти, недвижимата ти собственост :) поне аз така го свързах. В трети дом нямам нищо транзитиращо. Иначе е пълен :)

« Отговор #7 -: Февруари 17, 2014, 06:47:07 pm »

принципно си права, а и аз не съм уточнила - братовчедка ми живее в къщата, от която аз притежавам етаж, но не живея в нея :) - малко сложничко :) нали 4. дом е дома ти, недвижимата ти собственост :) поне аз така го свързах. В трети дом нямам нищо транзитиращо. Иначе е пълен :)

В такъв случай гледаш и 4-ти дом, да. Значи имаш натален стелиум в 3-ти дом, той може да е активиран не само от транзит през 3-ти, тоест само при съвпади. Погледни  ако имаш транзити в 9-ти дом, които да опозират планетите ти в 3-ти, или пък да ги квадратират съответно от други домове, може и някоя лунация да е направила аспект към тях.

Хайде, утре СЛВ навлиза в 29-ти градус и 59 минути във Везни, честито на всички които очакват съвпади с натални планети в знака :blink: След няколко седмици при мен СЛВ каца върху АЦ, чакам да ме връхлети кармичност и съдбовност с голяма сила ;D
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2014, 07:06:42 pm »
На мен ми каца на Марса,ама нищо не чакам щото моя заспал везнишки Марс е конник без глава-пропаднал и безчувствен.Едноокият Джо-дреме ми на Марса ;D

« Отговор #9 -: Февруари 17, 2014, 08:23:45 pm »
При мен СЛВ ще премине през 12 дом  :lol: Офф вече ще се гръмна

« Отговор #10 -: Февруари 18, 2014, 07:11:54 am »

В такъв случай гледаш и 4-ти дом, да. Значи имаш натален стелиум в 3-ти дом, той може да е активиран не само от транзит през 3-ти, тоест само при съвпади. Погледни  ако имаш транзити в 9-ти дом, които да опозират планетите ти в 3-ти, или пък да ги квадратират съответно от други домове, може и някоя лунация да е направила аспект към тях.

Хайде, утре СЛВ навлиза в 29-ти градус и 59 минути във Везни, честито на всички които очакват съвпади с натални планети в знака :blink: След няколко седмици при мен СЛВ каца върху АЦ, чакам да ме връхлети кармичност и съдбовност с голяма сила ;D

стелиума е транзитиран в секстил от сатурн, от 5. дом - той сега там си се размотава напред-назад, и от Юпитер откъм 12 дом, пак така - напред-назад :), но са един след друг.

Може да има и лунации, ама множко ми става да следя всичко :) няма значение, не е въпрос, който особено ме притеснява :) имам си други грижи, определено.

защо си помисли, че ЮСВ е в 6. дом? В 5. е.

« Отговор #11 -: Февруари 20, 2014, 09:57:33 am »
момичета, едно въпросче :)

може ли тр СЛВ във везни, минаващ през 4 дом, да донесе връзка, която ще доведе до "задомяване" ?

« Отговор #12 -: Февруари 20, 2014, 09:58:54 am »

може ли тр СЛВ във везни, минаващ през 4 дом, да донесе връзка, която ще доведе до "задомяване" ?
На мен ми е точно там....Викаш, най после ще джапна и айде в дранголника наречен брак..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2014, 10:00:57 am »

Ще ти донесе малко ремонти вкъщи, обзавеждане, мебели... на мен това ми донесе. Кредит  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #14 -: Февруари 20, 2014, 12:26:39 pm »

Ще ти донесе малко ремонти вкъщи, обзавеждане, мебели... на мен това ми донесе. Кредит  ;D

тенкю :)

Кредит??? как така кредит - за какво ми е?

И с другите неща явно ще се размина :) освен ако не реша да местя жилище, ама такива мераци засега нямам ....  :-[ :-X

« Отговор #15 -: Февруари 20, 2014, 01:02:37 pm »
Аз и друг път съм писала за тр.сев.възел през 4дом-накратко,беше отвратителен период.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2014, 01:22:54 pm »
Аз и друг път съм писала за тр.сев.възел през 4дом-накратко,беше отвратителен период.
Подкрепям с две ръце :mellow:
А през трети дом хубаво ли е? :-[

« Отговор #17 -: Февруари 20, 2014, 01:26:24 pm »
А през трети дом хубаво ли е? :-[

:72:

« Отговор #18 -: Февруари 20, 2014, 01:36:06 pm »
Чисто теоретично, нямат ли значение и характеристиките на нодалната ос от натала?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2014, 01:49:14 pm »
Някой да каже СЛВ през 12 как е минал, че чука на вратата вече  :-\

А Шопенхауер