Здравей Гост

Транзит на нодалната ос във Везни - Овен

• 26 Отговора
  • 5864 Прегледи
Re: Транзит на нодалната ос във Везни - Овен
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2014, 01:57:08 pm »
Някой да каже СЛВ през 12 как е минал, че чука на вратата вече  :-\

И мен ме интересува същото.Но не очаквам нищо хубаво,по-скоро изолация и самота

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Февруари 20, 2014, 02:17:40 pm »
ТРАНЗИТИ НА ВЪЗЛИТЕ В ДОМОВЕТЕ НА ХОРОСКОПА

СЛВ в първи дом, ЮЛВ в седми дом
По натал: Човек с такова разположение на възлите по принцип късно се жени. Бракове в предишния живот такива хора са имали предостатъчно и през този живот е необходимо да си отдъхнат. Ако все пак направят тази крачка, за тях са подходящи свободните бракове.
Транзит: Ергенски живот, отказ от брак, от стремежа към партньорство. Трябва да се занимавате само със себе си, с индивидуалното си развитие и усъвършенстване. Охлаждане на взаимотношенията с партньора, затормозване на съдебни дела съвместни дела, на юридическите въпроси. Засилва се ролята на личността. Човекът трябва да решава собствените си проблеми. Най-добрият партньор за себе си, през този етап от живота, сте си вие самият.
СЛВ във 2-ри дом ; ЮЛВ в 8-ми дом
По натал: Отказ от риска, опасността и спиритизма. Човек е призван да натрупва здраве и пари. Такива хора са хранители на тайно познание, от което обаче не бива да се възползват.
Транзит: дава възможности за добри придобивки, но не спечелени по нечестен път и от съмнителни източници. Парите, придобити през това време са чисти – предложени са от кармата.
СЛВ в 3-ти дом; ЮЛВ в 9-ти дом
По натал: Вашата карма явно не е в чужбина, трябва да живеете с близки родственици. През миналите животи вие твърде много сте пътували и сте били далеч от дома, от близките и роднините. Това разположение на възлите е предпоставка за нещастие в емиграция. Вие не бива да се стремите към никаква екзотика, все едно това няма да ви се случи. Не трябва да градите далечни езотерични планове, длъжни сте да бъдете „празна чаша” – идеалният ученик. Трябва изцяло да изоставите честолюбието и амбициите, особено по отношение на научното си развитие. Вашето нещастие е зад граница, далеч от родината.
При транзит: нужно е да изоставите временно всички контакти с чужди страни със задграничните партньори, с представителите на други страни и култури. Трябва да се осланяте на роднините си, на съседи, братя, сестри, на близките до вас хора. Те ще ви отдават дължимата близост и взаимност. През това време се увеличават преписките, работата с документи, много публикации, умствената дейност. Получавате дългоочаквани отговори на ваши отдавнашни писма, а писателите –признание за своите публикации.
СЛВ в 4-ти дом ; ЮЛВ в 10-ти
По натал: От бащата всичко ще получавате наготово, от майката – обратно, трябва да си го залужите. В такава ситуация родителите често се разделят или се разминават в разбиранията си относно възпитанието на децата. Човек получава някаква проекция на образа на майката. В предишни животи тези хора са градили различни кариери и сазаемаби високи обществени постове. Сега идва време да разберат какво е да си в тила– този, който пази корените на семейството.
При транзитът човек се връща към корените, към своите предци. Превръща се в морална опора на семейството – в обединител и пазител на семейното наследство. Не трябва да се стреми към кариера на всяка цена. Транзитът често е съпроводен с оставка, отказ от началническа/ръководна длъжност или временно загърбване на стремежите за издигане. Затруднява се кариерното израстване, „жертва” се високото обществено положение.
СЛВ в 5-ти дом; ЮЛВ в 11-ти дом
По натал: Вашата карма са децата: „Плодете се и се размножавайте!” ...За сметка свободните си занимания и на времето, прекарано с приятели. Трябва да се заемете с децата, с младото поколение. Не се занимавайте с другите и не очаквайте нищо от колектива.
При транзит: човек се оттегля от приятелството, но бере плодовете и благата на личното творчество. През това време се „разбягват” всички приятели , колективът около вас се разпада, вие се занимавате с творческа дейност или с отглеждането на децата.
СЛВ в 6-ти дом; ЮЛВ в 12-ти
По натал: Отказ от уединение, не ви се седи „в заточение”, отдавате всичките си усилия на службата, дълга и работата.
При транзит: Транзитът дава на човека нова работа, добър колектив и помощници, избавя от болести, изчезват всички тайни. Около него се образува хармонична работна атмосфера.
СЛВ в 7-ми дом; ЮЛВ в 1-ви
По натал: Вашата карма е в брака. Длъжни сте всичко да вземете от партньорството. Отказ от самостоятелност, от своето собствено „Аз”. Вие не можете да се чувствате пълноценен без партньор, който трябва да бъде вашата андрогинна половинка. Трябва да живеете в мир и да не се изолирате.
При транзит: съпругата/съпругът стават особено важни. Предстои ви активен живот в двойка, като активен член на обществото, живот на показ. Засилва се ролята на партньора. Собствената личност в този период остава незабележима.
СЛВ в 8-ми дом; ЮЛВ във 2-ри
По натал: човек не трябва да трупа съкровища тук на земята. СЛВ в 8-ми дом е показател за натрупване на духовни придобивки. Дава възможност още за получаване на пари от тайни или невидими източници.
Транзит: Труден период за заработка на пари със собствени усилия, необходимо е да живеете по-икономично. Единствено заниманията с окултни дейности и езотерически практики могат да се окажат пълноценни и доходоносни. При благоприятни аспекти, можете да разчитате на духовната и финансова подкрепа на партньорите.
СЛВ в 9-ти дом; ЮЛВ в 3-ти
По натал: Отказ от близките родственици, не очаквайте нищо от тях. Вашата ориентация е към вашия духовен учител (особено ако СЛВ е в съвпад със Слънце, Луна, Меркурий или Юпитер). Вашата карма е в търсенето на нови далечни хоризонти, други светове и култури, далеч от вашия дом.
Транзит: негативно се проявяват връзките с близките родственици, братята и сестрите, успех във връзките с чужденци. Тегли ви към разрив с близката среда, иска ви се да заминете „там-някъде” далеч. Нараства ролята на „учителя”, предприемат се далечни пътувания – най-добрите.
СЛВ в 10-ти дом; ЮЛВ в 4-ти дом
По натал: Всичко наготово ще вземете от майката, а от бащата – обратно, ще трябва да си го заслужите. Кармически сте призвани към ръководство, началнически пост и кариерно развитие. Отрив от корените. В такава ситуация родителите често се разделят или се разминават в разбиранията си относно възпитанието на децата. Човек получава някаква проекция на образа на бащата.
При транзит вашите усилия дават плодове и вие получавате обществено признание, дава ви се възможност да се издигнете над другите и за известно време да загърбите корените и дома си.
СЛВ в 11-ти дом; ЮЛВ в 5-ти дом
По натал: Отказ от занимания с децата и от личното творчество. Любовта и романтиката отстъпват място на обществените ангажименти. Трябва да се занимавате с приятелите си, да се стремите към новото. Организиране на нова общност. В този живот ви се дава право да реализирате мечтите си и свободния си избор, да промените съдбата си както ви е угодно.
При транзит – нараства свободната воля, свободата на действие, вашите ръце са развързани. Но в този период ще срещнете трудности в създаването на романтични връзки и трайни привързаности. Към нищо не бива да се привързвате. При транзит на СЛВ в 11-ти дом в най-голяма степен се дава възможност на човека да промени собствената си съдба.
СЛВ в 12-ти дом; ЮЛВ в 6-ти дом
По натал: Вие много сте работили, сега е време за уединение. Това уединение може да бъде доброволно или принудително (да се манифестира като заболяване). Всяка работа се приема като заточение през този период. Вашата карма е да вземате участие в благотворителни дейности в помощ на онеправданите, бездомните, недъгавите и отхвърлените от обществото, да проявите състрадателност и подкрепа на тези, които се нуждаят от нея. Човек трябва да взима поука от всяко получено знание през този период, да бъде чувствителен към знаците на съдбата. Всяка проява на състрадателност и благотворителност се възнаграждават. Това са тайни дарове, които той действително е заслужил. Обществото има нужда от такива хора – на тях се възлагат надеждите за всички духовни отговорности, които другите не искат или не могат да поемат.
При транзит: върху плещите на човека може да се стовари много работа (особено ако има и тежки транзити в 6-ти дом), но той ще се чувства напълно изолиран. Човек намира компенсация в доброволното уединение и тайното познание. Това е най-доброто време за очистване на кармата, за разплащане на дълговете. В дванадесети дом егото преживява символична смърт – изхвърля се всичко остаряло и ненужно, за да може човек да прави осъзнати избори, когато СЛВ навлезе в 11-ти дом.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2014, 04:39:58 pm »
Марая, като не работи търсачката, ти поне внимаваш в час  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2014, 07:39:34 am »
При мен пр. луна минава до дни на 29 овен т.е. тр. ЮЛВ ще я засегне - дали има значение този аспект?

« Отговор #25 -: Февруари 21, 2014, 07:52:39 am »
тази нова информация вече съвпада горе-долу с нещата при мен - ще има явно напускане на работата .... и концентриране към дома ... ще видим.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #26 -: Февруари 21, 2014, 07:57:16 am »
За тр. слв в 4ти дом ли го мислиш това? При мен току що излезе от четвърти дом и мина в трети, не съм напускала работа.