Здравей Гост

'Любовни' астероиди

• 106 Отговора
  • 27611 Прегледи
Re:'Любовни' астероиди
« Отговор #80 -: Август 08, 2010, 05:36:57 pm »
Ами ако аз не съм се сбъркала на първа страница от темата Синухе е дал инфо на английски,аз го преведох с гоогле преводача и общо взето разбрах за какво иде реч  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #81 -: Август 08, 2010, 10:23:30 pm »
не знам аз ли нещо грешно правя, закономерност ли си има някаква, която не знам, но как може толкова астероиди да са ми наблъскани в лъв се питам??

ерос- лъв-22.41, 12-ти дом
психея- лъв- 9 гр. 11-ти дом
купидон- лъв 5.59 -11-ти дом
пан-лъв- 2.39- 11-ти дом

още:
ерис- овен-12.57- 8-ми дом
амор-близнаци-27.49-10-ти дом
афродита-водолей-9.44-5-ти дом

в лъв, освен четирите астероида, имам юлв, венера, слънце и юнона, като ерос е между слънцето и юнона- на 3 градуса от слънцето и на 1 гр. от юнона..явно всички са се наблъскали около слънцето, като придворни дами и рицари на крал Слънце и кралица Венера.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Август 08, 2010, 10:27:17 pm »
Ама то има тема за новолунието.  :blink:  

Вижън, това по транзит или..?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #83 -: Август 08, 2010, 10:29:33 pm »
Леле Вижън,ти направо си си объркала призванието да знаЙш  :72:

Аз пък тамън се готвих да подготвям тема за Новолунието в Лъв и ритуалите за любов (като енергия),обаче ще оставя това на теб  :P

какво трябва да ми е призванието с тая навалица, като е в 11-ти и 12-ти дом??..сещам се за еротични масажи на приятели да правя, друго не се сещам..обаче рискувма да ме хване тендовагенит /това е професионално заболяване на ръцете, който не знае/.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #84 -: Август 08, 2010, 10:30:18 pm »
Ама то има тема за новолунието.  :blink:  

Вижън, това по транзит или..?

не, по натал..сега видях в тази тема номерата на астероидите и в астро.ком ги изнамерих всичките.. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #85 -: Август 08, 2010, 11:00:21 pm »
Вижън е голем Лъв.  ;D Астероиден дори се оказа.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Август 08, 2010, 11:08:11 pm »

Аз пък тамън се готвих да подготвям тема за Новолунието в Лъв и ритуалите за любов (като енергия),обаче ще оставя това на теб  :P

Моля те, кажи ритуалите за любов?...
Аз съм "взаимно влюбена" от пръв поглед и магията е проникнала във всяка клетка от тялото ми. В деня, в който го срещнах Юнона прави точен съвпад с куспидата на 8-ми дом и натален Юпитер (У1) и с лунарен асцендент. Когато го видях за втори път и се установи, че чувствата са взаимни - възврат на Юнона в Лъв. Лилит прави съвпад с натален Меркурий - У6,7,9.

*

Divna

« Отговор #87 -: Август 09, 2010, 12:48:59 am »

Аз съм "взаимно влюбена" от пръв поглед и магията е проникнала във всяка клетка от тялото ми. В деня, в който го срещнах Юнона прави точен съвпад с куспидата на 8-ми дом и натален Юпитер (У1) и с лунарен асцендент. Когато го видях за втори път и се установи, че чувствата са взаимни - възврат на Юнона в Лъв. Лилит прави съвпад с натален Меркурий - У6,7,9.

Небесна, това е добър сигнал от звездите.
Естествените домове на Юнона са 5,7 и 8. Лично аз, транзита й най-добре го усещам, когато преминава през 7ми дом. Тогава се чувствам като принцеса - много обичана.
Да знаеш, че много ти се радвам и ти желая голям късмет!

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Август 09, 2010, 01:42:05 am »

Естествените домове на Юнона са 5,7 и 8. Лично аз, транзита й най-добре го усещам, когато преминава през 7ми дом. Тогава се чувствам като принцеса - много обичана.

Ох, много ти благодаря, Дивна! Дано дай Боже да ти се връща. При мен всичко стана изневиделица, но те хубавите работи така стават.

*

Vision

• 3523
« Отговор #89 -: Август 09, 2010, 06:06:58 am »
Вижън е голем Лъв.  ;D Астероиден дори се оказа.  :P

довечера ще проверя и останалите астероиди къде са ми, че не проверих снощи съвсем всички..засега равносметката е за лъв- 2 планети, 5 астероида и един лунен възел..допускам да има и още..хубавото е, че в 11 дом все пак имам нещо, не е съвсем вакуум, лошото е, че имам толкова неща в лъв, че всеки външен стимул ми идва в повече, затова не понасям всички лъвски атрибути- злато, дуене, гордеене, даже имам лека слънчева алергия, за по- дълго време децата ме изнервят, като ми се прави някой на голям шеф- също, като седне някой и каже, че ще твори ми става смешен, мъжете лъв ме дразнят...така че- да има човек по много от нещо, също не е добре.. :-\

« Отговор #90 -: Август 09, 2010, 02:03:08 pm »

Ох, много ти благодаря, Дивна! Дано дай Боже да ти се връща. При мен всичко стана изневиделица, но те хубавите работи така стават.

Ихаа честито и от мене!! Много се радвам, когато чуя за споделена любов :)) Лъвският ми Асцедент се разтреперва от щастие хихи:))
Транзитна Юнона през Асцдента дали може да даде нещо и на мене ...нещо лщбовно ? :)

*

Divna

« Отговор #91 -: Август 11, 2010, 04:53:19 am »

Ихаа честито и от мене!! Много се радвам, когато чуя за споделена любов :)) Лъвският ми Асцедент се разтреперва от щастие хихи:))
Транзитна Юнона през Асцдента дали може да даде нещо и на мене ...нещо лщбовно ? :)

Юнона си е един от най-важните любовни астероиди. Така, че преминавайки през важна точка би трябвало да има някакво проявление.
Късмет, Скорпионка! И да споделиш как се е отразил транзита?

*

holanda

« Отговор #92 -: Октомври 19, 2010, 06:04:38 am »
                                   Eros

По-голямото познание за човешката психология ни казва, че ние трябва да постигнем Агапе не чрез потискане на Ерос, но чрез приемане на неговия дар, чрез научаване да обичаме страстно и изцяло, докато поддържаме и своето чувство за морал и етика. Освен това, както Айрин Клермонт де Кастилехо казва, Агапе се постига не чрез война със себе си, а с вътрешен брак и цялостност, която може да дойде само чрез пълно самоприемане. Дарът на Ерос са не само еротичната любов и страстните връзки, които ни свързват със земята, върху която живеем, с нашите домове, основни институции, приятели и самата земя, макар че всяка от тях е голям дар. Ерос е също и източника на лична мощ, която не е резултат от социално положение или власт в някаква институция.
Това не е власт над друг, а власт отвътре. Тя понякога е наричана харизма, но дори тази дума не успява да улови нейната същност. Това е властта на някой, чията Душа е обвързана в живота, някой, който не се страхува да бъде верен на своята природа, защото Ерос идва пряко от Душата. Ние почитаме Ерос и при това поставяме центъра на съзнанието в своята Душа, като обичаме и уважаваме себе си, всеки друг и Земята.

Правим го чрез възпитаването на една нагласа на уважение към своите тела и сексуалност, както и към присъствието на духа в природата. Когато признаем, че свещеното в природата не е отделено от нас или над нас, но също и под нас в земята и вътре в нас, ние можем да се ангажираме със своите пътувания чрез ангажирането ни и с това, което приканва към нас истинската красота. Няма значение дали някой друг го намира красиво и достойно за любов. Въпросът е, че ние го правим. Ето как откриваме кои сме – чрез това, което обичаме достатъчно, за да се обвържем с него.

Любов и раждане

Любовта е свързана с радост и удоволствие, а също и с раждане. На най-физическото ниво сексуалната страст често води до зачеването и раждането на дете. Но сексът води не само до физическо раждане. Ерос често съпровожда творческия процес. Двама колеги, работещи заедно, са наясно с еротичния заряд.

Те могат да го сбъркат с романтично или сексуално привличане, докато то всъщност има нещо общо с раждането на техния проект. Често пъти, когато проектът е завършен, чувството изчезва. Ако те са объркани и действат въз основа на своето еротично привличане, могат да открият, че техните отношения внезапно са станали объркани, заплетени и общо взето незадоволителни, а техният проект се проваля.

Каръл Пирсън (Да пробудиш героите в теб)

« Отговор #93 -: Февруари 08, 2011, 01:46:27 am »
Ероса ми в натала е в Скорпион в 2ри дом(хич не ми допадна интерпретацията му във 2ри дом),и е в тригон с Марс,секстил с Нептун,съвпад с Плутон и квадрант с Хирон  :-\ ,а в транзита ми се намира в 1ви градус на Везни в 12ти дом  :unsure:

Така сега пак се загледах в Ерос-а...даже малко се обърках...кой е Ерис в астро.ком?
Та значи Скорпионския ми Ерос /да не прозвучи сега малко натруфено/ ме зарадва  ;D макар че 2ри дом,където се е настанил не мога да го разбера,ще се опитам да си го интерпретирам сама и по-скоро бих го свързала с тялото и с творчеството,но през призмата на Ерос,при което 2ри дом скорпион - е направо взривоопасен  ;D просто си галя егото  :mellow:
Ако приема,че секстила с Марс би значел добър начин за ''отпушване'' на енергията и достигане на добър балан/на енергията/,секстила с Нептун...може би подхранване на въображаемата ми представа за нещата,ако в случея приемем Ерос за еротичната любов,макар да не значи само това...съвпада с Плутон какво ми носи?В случея би трябвало да е хубаво,имайки напредвид,че е управител на Скорпион.
Само тая квадратура с Хирон  :-\ как да я интерпретирам?

« Отговор #94 -: Февруари 08, 2011, 05:08:44 am »
На мен Юнона е в съвпад със Слънцето във Везни в 3 дом. Какво означава?

« Отговор #95 -: Февруари 08, 2011, 05:46:19 am »
На мен Юнона е в съвпад със Слънцето във Везни в 3 дом. Какво означава?

Разгледай тука  ;)
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1762.0.html

Re: 'Любовни' астероиди
« Отговор #96 -: Октомври 22, 2012, 07:58:15 am »
В момента,по транзити Ерос-21гр.стрелец.Предстои съвпад с Уран-У7,а при съвпада със Сатурн се появи мъж от миналото(не съм сигурна за слънчевия знак-или козирог,или водолей),който упорито се опитва да възобновим отношения. :P
При вас как се проявяват "любовните астероиди"?Какви са наблюденията ви? :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #97 -: Октомври 22, 2012, 09:43:21 am »
Никак. Всичко, което ми се случва за мен лично е резултат на транзити, прогресии и дирекции на другите планети. Няма нещо, което да не е било подкрепено от тях и да се е случило на база един астероид. Вече не ги и гледам даже.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Октомври 22, 2012, 04:01:15 pm »
В момента,по транзити Ерос-21гр.стрелец.Предстои съвпад с Уран-У7,а при съвпада със Сатурн се появи мъж от миналото(не съм сигурна за слънчевия знак-или козирог,или водолей),който упорито се опитва да възобновим отношения. :P
При вас как се проявяват "любовните астероиди"?Какви са наблюденията ви? :blink:
Аз досега не съм ги наблюдавала :unsure:
Даже не знам другите как се казват..
Но реших да погледна в момента.
Транзитен ерос ми е на мидпойна слънце венера,в съвпад с МС.
В момента преживявам споделена любов с мъж от работата ми,доста по-възрастен от мен :-[
Значи действат :-\

Иначе, наталният ерос ми е в точен съвпад с хирон в 9ти дом.
« Последна редакция: Октомври 22, 2012, 04:05:18 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Октомври 22, 2012, 06:33:34 pm »
През Овен ли минава в момента Ерос-Ът?
Пфуу, значи ми е нагазил петодомния стелиум, а дотук освен "голи" приказки нищо няма.  :-[ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.