Здравей Гост

'Любовни' астероиди

• 106 Отговора
  • 27684 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:'Любовни' астероиди
« Отговор #60 -: Януари 27, 2010, 05:30:47 pm »
народее ,хуя е най-любовния астероид.....
без него юно,ерос ко шъъъ праят ,шъъъ ближат захар през стъкло?! ;D ;D ;D :o :P

А бе срам ме е ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #61 -: Януари 27, 2010, 05:32:40 pm »
Къде да го търся в астрокома ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 27, 2010, 05:37:44 pm »
Въвеждаш Huya и гледаш къде ще цъфне в картата ти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #63 -: Януари 27, 2010, 05:39:45 pm »
Ей сега ще погледна
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Януари 27, 2010, 05:44:35 pm »
миии ,избутайте го хуя напред ,нещо е в падение или заточение в момента :57: :57: :57:
или е в критичен градус :85: :85: ,на колко ли градуса е в момента?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #65 -: Януари 27, 2010, 05:53:26 pm »

Ерос/Хирон не е много романтична комбинация-означава,че този дето е с Хирона трябва да излекува нещо по темата на Ероса в живота на другия,а и ако синастрия и композит го застъпват-много,много фактори-може да затвърди тенденцията за многоъгълници (разбирай едновременна заетост на единия или двамата с други партньори или да се случи все някога такава ситуация и то съвсем открито за да има какво Хирон да излекува,че и отделно Хирон дава това разтро-четворение,множественост),за това че няма краен избор или има някаква ангажираност,която преплита повече от няколко съзнания едновременно...

Благодаря Нухе :blink:
Мисля,че си доста прав за това.
А какво ще рече съвпада на ерос на единия с меркурий на другия?
Че единия ще изрича еротични слова,а другия ще им се радва ли?  :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #66 -: Януари 27, 2010, 07:51:22 pm »
Извинете, ама този Уйо каква означава?Важен ли е ?Питах чичко Гугъл, ама той и той не знае.... :lol:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #67 -: Януари 27, 2010, 08:13:08 pm »
Извинете, ама този Уйо каква означава?Важен ли е ?Питах чичко Гугъл, ама той и той не знае.... :lol:

ами доколкото го разглеждахме в нея тема, явно отговаря за осеменяването в женската карта  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #68 -: Януари 27, 2010, 08:22:07 pm »
Оф къде ми е акъла..Видях я темата.
Мерси, Вещичке. :wub:

*

Helo

« Отговор #69 -: Януари 27, 2010, 08:32:12 pm »

ами доколкото го разглеждахме в нея тема, явно отговаря за осеменяването в женската карта  :57:

Защото е кръстен на венецуелски бог на дъжда и така, както дъжда оплодява Земята, така и планетата Хуя участва в забременяването на жените.

На моя аватар има петроглиф от Индия, на който се вижда как Богинята-Майка изсипва благодатта си над Земята и всички живи същества, дарява с плодородие, а хората дарява с много работи.

« Последна редакция: Януари 27, 2010, 08:36:24 pm от Hi »

« Отговор #70 -: Януари 27, 2010, 10:17:29 pm »
Да питам за наталния Ерос, може ли?
Нат. ми Ерос е съвпад с МЦ и Слънцето ми ? Това има ли някакво значение относно  отношенията ми с хората около мен?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #71 -: Януари 28, 2010, 09:21:30 am »
Хуя  в астрокома е на номер 38628 от таблицата за астероидите.
Олеле, а на мене ми е на 2 гр от АЦ-то и Венерата.... и к'во сега, аз за мъж ли съм правена ? :57:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Януари 28, 2010, 09:34:19 am »
Та значи, тази Хуя, отговаря за осеменяването така ли?
Нещо друго ? Осеменяване....някак си не ми идва като обяснение....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

missKapriz

« Отговор #73 -: Януари 28, 2010, 09:40:05 am »
Elfidka,астероид 38 628 още не е добре изучен,но ние в неговата тема го изследвахме  ;D в картите си и стигнахме до извода,че транзита му винаги има отношение я със зачеването,я с раждането-при жените.За това решихме че е свързан с осеменяване ;D ;DПък и нали е някакъв Бог на дъжда май,та е свързан и с напояване ;DВ мъжките карти обаче не знам как е положението...  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Януари 28, 2010, 09:43:42 am »
Elfidka,астероид 38 628 още не е добре изучен,но ние в неговата тема го изследвахме  ;D в картите си и стигнахме до извода,че транзита му винаги има отношение я със зачеването,я с раждането-при жените.За това решихме че е свързан с осеменяване ;D ;DПък и нали е някакъв Бог на дъжда май,та е свързан и с напояване ;DВ мъжките карти обаче не знам как е положението...  :rolleyes:

О, мерси, аз пак съм пропуснала нещо. Аз до сега се пулих в моята карта и го гледам, че транзита му е на 1 гр от моето ИЦ. Щерката е на 2 години, значи си е така както казваш.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #75 -: Май 13, 2010, 01:42:48 pm »

Офф,Ероса нещо ма е погнал ;D

Тия дни видях,че СЛВ е върху наталният,днес викам-абе я да видя ко прай самия Ерос-ми той ми прави точна опозиция с наталният!На това се вика Еросово Пълнолудие  :57:

*

Divna

« Отговор #76 -: Май 13, 2010, 01:53:55 pm »
И ако споменеш къде е Хуя ... картинката ще е пълна  ;).
Него всички го забравят, а той нали е събрат на Ерос  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #77 -: Май 13, 2010, 02:37:00 pm »
оо днес Ерос е в точен съвпад със Спика  ;D

на мен ми е в 5 дом, ма нема аспекти сякаш - самотничък си е  :25:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #78 -: Август 08, 2010, 05:30:13 pm »
Ероса ми в натала е в Скорпион в 2ри дом(хич не ми допадна интерпретацията му във 2ри дом),и е в тригон с Марс,секстил с Нептун,съвпад с Плутон и квадрант с Хирон  :-\ ,а в транзита ми се намира в 1ви градус на Везни в 12ти дом  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Август 08, 2010, 05:32:50 pm »
Ероса ми в натала е в Скорпион в 2ри дом(хич не ми допадна интерпретацията му във 2ри дом),и е в тригон с Марс,секстил с Нептун,съвпад с Плутон и квадрант с Хирон  :-\ ,а в транзита ми се намира в 1ви градус на Везни в 12ти дом  :unsure:

а откъде я извади?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците