Здравей Гост

За или ПРОТИВ секс на първа среща?

• 246 Отговора
  • 52725 Прегледи
Re: За или ПРОТИВ секс на първа среща?
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2014, 02:30:31 pm »
Лил ЯЯ, тук става на дума за първа среща, а не за женени разведени и защо се е стигнало до там..;)
Моля виииии...

Подкрепям. Тук си говорим за секс, не за връзки. Чук и чао.

Ама, Нерил, ти почна: "Ако секса с някой не ти допадне, каквито и чувства да имате според мен става сериозен проблем..."  ;D

Баси, само ние ли ще си говорим? Другите къде са?
ЯЯ не се включват, защото нямат опит и по добре :)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2014, 02:31:21 pm »
Лил, тези от 1ва среща ли са си легнали?

Тези не, сигурно затова са се оженили.  ;D Имаше период на ухажване при тях, преди мъжът да покаже истинското си лице.

Нериле, много питаш, а това все пак е публичен форум. Нали се сещаш, че на някои въпроси от личен опит няма как да отговоря пред толкова народ.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Февруари 19, 2014, 02:32:22 pm »

Тези не, сигурно затова са се оженили.  ;D Имаше период на ухажване при тях, преди мъжът да покаже истинското си лице.
Което показва, че съм умен и с един въпрос ми стана ясно всичко...и на теб ти стана ясно, защо питам и какво искам да кажа...идеална си
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Февруари 19, 2014, 02:35:58 pm »
Ако целта е да забършеш някой в някоя дискотека или нощен клуб, предполагам, че сексът няма да се отлага за след седмица, месец или "както е прието".  :blink:

Понякога сексът за една нощ на следващия ден оставя само спомен, понякога има и продължение. Но честно казано за такива връзки не съм чувала - започнали по такъв начин, освен ако не са били чисто сексуални и това се е търсело.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Февруари 19, 2014, 02:38:27 pm »
Ако целта е да забършеш някой в някоя дискотека или нощен клуб, предполагам, че сексът няма да се отлага за след седмица, месец или "както е прието".  :blink:

Понякога сексът за една нощ на следващия ден оставя само спомен, понякога има и продължение. Но честно казано за такива връзки не съм чувала - започнали по такъв начин, освен ако не са били чисто сексуални и това се е търсело.
Аз знам за такива два случая. И до сега хората са заедно и хепи

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Февруари 19, 2014, 02:39:25 pm »
Не изключвам и такъв вариант, има всякакви случаи и ситуации в живота, вече нищо не ме учудва.

Освен това, Нериле, има различни мъже - едни те предразполагат да ги метнеш още сега, други се държат като дръвници и чакаш те да поемат инициативата.  ;D
« Последна редакция: Февруари 19, 2014, 02:43:55 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Февруари 19, 2014, 02:43:56 pm »
Не изключвам и такъв вариант, има всякакви случаи и ситуации в живота, вече нищо не ме учудва.
Ами преди 10 години излязох с едни френдове в Червило и аз бях с гадже, а те двамата не. И ги поднъзиквах...там се запознаха с някакви момичета и ходиха в хотел Славянска беседа...там и от завесите можеш да забременееш...
Еми и до ден днешен тея двамата са с тези мадами...
А аз държа речи сега хахахахахаха
А тогава и аз така им казвах...нищо няма да стане, смао секс и нищо...и кво станааа, кажи кво стана :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Февруари 19, 2014, 02:47:00 pm »
и ходиха в хотел Славянска беседа...там и от завесите можеш да забременееш...

Тъй ли? Ходила съм в тоя хотел още като студентка, бяхме на учебна обиколка на Б-я, но нямам такъв спомен.  ;D

Но това беше отдавна, през далечната 1996, още преди да го реновират. Само си спомням как се бяхме събрали няколко момичета в една стая, едната колежка се облегна на ръба на леглото и то се счупи (мъже с нас нямаше  ;D). Сега вече ми стана ясно защо, бая са ги разклатили преди нас.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2014, 02:47:20 pm »
По въпроса ти вече се изказахме. Или искаш с повече аргументи?  ;D
Лил каква връзка има секса за една вечер с тази двойка дето не могат да се гледат?
ЯЯ тотално не разбирам какво твърди, че е против освен общи приказки...
ЯЯ имаш ли приятелки които са правили секс от 1ва среща и да са хепи или са ънхепи?

Аз пък смятам, че общите ми приказки са достатъчно конкретни - отговорих на анкетата  :blink:

А за другия въпрос - имах една приятелка, която го правеше редовно в студентските години, но то беше, за да не стои валат, без секс. Че тогава беше срамно, на онази възраст да си губиш времето и да не правиш що-годе редовен секс, когато нямаш връзка ;D Не, не я правеше щастлива. Просто трупаше бройки за да прави секс. Което си е комплекс за мен, но това си беше нейна работа.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #29 -: Февруари 19, 2014, 02:50:33 pm »

Тъй ли? Ходила съм в тоя хотел още като студентка, бяхме на учебна обиколка на Б-я, но нямам такъв спомен.  ;D

Но това беше отдавна, през далечната 1996, още преди да го реновират. Само си спомням как се бяхме събрали няколко момичета в една стая, едната колежка се облегна на ръба на леглото и то се счупи (мъже с нас нямаше  ;D). Сега вече ми стана ясно защо, бая са ги разклатили преди нас.  ;D
Чудо е там, казвам ти....
ЯЯ тази твоя състудентка сега женена ли е разведена сингъл?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #30 -: Февруари 19, 2014, 02:54:50 pm »

Нерил, това вече е off topic.

Ожени се  ;D Но тя е особен вид. Не я интересува кой й е мъж, стига да я слуша, да гледа децата и да я остави да прави кариера. А, и да й осигурява редовен секс  ;D Тя е хищник. Видяхме се по Коледа, случайно, а преди бяхме много близки. Заприличала е на чувала на Дядо Коледа... Червена, огромна и с мустак. А не беше такава  :(

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Февруари 19, 2014, 02:56:24 pm »
Заприличала е на чувала на Дядо Коледа... Червена, огромна и с мустак. А не беше такава  :(

И това с мъж, който я слуша, гледа децата и прави редовен секс?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Февруари 19, 2014, 02:57:06 pm »

Нерил, това вече е off topic.

Ожени се  ;D Но тя е особен вид. Не я интересува кой й е мъж, стига да я слуша, да гледа децата и да я остави да прави кариера. А, и да й осигурява редовен секс  ;D Тя е хищник. Видяхме се по Коледа, случайно, а преди бяхме много близки. Заприличала е на чувала на Дядо Коледа... Червена, огромна и с мустак. А не беше такава  :(
Не е офф топик.Не разбираш ли тезата ми?
С две думи казано, находила се е знаела е какво иска...И сега грознобойник си има дом семейство и всичко което е искала...
Ти я наричаш комплексарка, а аз прагматична жена

« Отговор #33 -: Февруари 19, 2014, 02:58:18 pm »
Заприличала е на чувала на Дядо Коледа... Червена, огромна и с мустак. А не беше такава  :(

И това с мъж, който я слуша, гледа децата и прави редовен секс?  :-\
Прагматична жена с поглед в бъдещето...Евала и правя

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Февруари 19, 2014, 03:02:32 pm »
Както искаш я наричай. Но ако се е нахойкала, това не обяснява, защо продължава да го прави  ;D
Може би има връзка в тезата ти, но доколкото разбирам - искаш да кажеш, че сексът при първа среща те прави прагматичен и чрез него се нахойкваш.
Аз смятам, че това става с връзките, а не с простото плющене с непознати.
Също така, смятам, че си е до съдба. Защото имам и колежка, която е с мъжа си от 8ми клас и са много щастливи заедно. Подобни познати имат и родителите ми, но те май са друго поколение.
Имам и доста познати, които просто чукаха и сега им ес иска да чукат непознати по навик, ама нещо вече не се получава.

За мен стабилното семейство на моята приятелка идва от други фактори, а не защото са я оправяли в WCто, докато сервитьорът е носил сметката.

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Февруари 19, 2014, 03:02:49 pm »
И аз имах навремето такава колежка - Водолейка с Луна в Близнаци и Венера в Риби. Като бяхме студентки, просто не подбираше, след като завършихме и се върна в родния си град - също. Все някакви любовни драми изживяваше, но без мъж не е оставала - след поредната раздяла веднага цъфваше нова звезда пред вратите на нейната спалня. Между другото, беше доста непривлекателна жена. А сега е щастливо омъжена - при това за студентската си любов, с него бяха 10 години разделени и после отново се събраха. Веднъж се срещнахме и бях втрещена от това, което сподели с мен: "Лили, той не е най-добрият вариант, можеше да има и по-добър, но ме устройва". А тогава си мислех, че силата на любовта ги е събрала отново. Вероятно се обичат, но е постъпила и прагматично.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Февруари 19, 2014, 03:04:36 pm »
ЯЯ тя ли ти сподели, че се пердаши или ти предполагаш?
Лил, ето и ти доказваш моето твърдение ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Февруари 19, 2014, 03:11:54 pm »
Лил, ето и ти доказваш моето твърдение ;)

Находила се е и знае какво иска?  ;D

По-добре така, отколкото да не си и после, когато вече си обвързана и с деца, изведнъж да те засърби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #38 -: Февруари 19, 2014, 03:12:18 pm »
Хахахах тя доказва, че приятелката и грозофил е хванала последния влак.

Лиле, а ние, убавите, стоим самички... Така е, защото, като ни фане някой загубеняк, от страх да не ни изпусне, започва да се държи като селтак. Как да не сме внимателни после... ;D ;D ;D

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 19, 2014, 03:18:22 pm »
Лиле, а ние, убавите, стоим самички...

Защото вече имаме по-високи изисквания. Колко жабоци още трябва да целуна?  ;D

Ако въпросът опира само до единия секс, отдавна да сме си го уредили, стига да искаме. Желаещи винаги се намират. Но за мен е важно да има качество, да има перспектива. И да има какво да си кажем с принца-жабок извън леглото, а не само да ми кряка - "дай ракия, донеси салата!".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.