Здравей Гост

За или ПРОТИВ секс на първа среща?

• 246 Отговора
  • 52674 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: За или ПРОТИВ секс на първа среща?
« Отговор #60 -: Февруари 19, 2014, 03:45:25 pm »
В повечето случаи мъжете сами си ги разнасят  :rolleyes:

Въпрос: В тази връзка, случвало ли ви се е мъж да се окаже пълна нула в леглото, въпреки големите приказки, които разнася за себе си?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Февруари 19, 2014, 03:46:53 pm »

Не е по-малко грозно мъж да тръгне да дискредитира всяка своя бивша, щото видите ли или гроздето е кисело, или не му е минал номерът с нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Февруари 19, 2014, 03:49:05 pm »

Не е по-малко грозно мъж да тръгне да дискредитира всяка своя бивша, щото видите ли или гроздето е кисело, или не му е минал номерът с нея.
Ужасно грозно е!!! И от двете страни!!!!! Като чуя такива истории повръщам..
Само някоя като ми говори за бившия си къв бил...и знам, че за нищо не става

Въпрос: В тази връзка, случвало ли ви се е мъж да се окаже пълна нула в леглото, въпреки големите приказки, които разнася за себе си?
Аз за това казвам на жените, че ми е 2 см, и правя секс 60 мин...58 любовна игра и 2 мин полов акт...
Така, че аз няма как да се изложа, била е предупредена хахахахаха
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #63 -: Февруари 19, 2014, 03:52:32 pm »

Което, за жалост, се случва често, както наблюдавам. Жалки мъже има колкото искаш.

« Отговор #64 -: Февруари 19, 2014, 03:54:42 pm »

Което, за жалост, се случва често, както наблюдавам. Жалки мъже има колкото искаш.
А ти в качеството на каква даваш оценки за хората като цяло?
Аз не давам за жените като цяло...в качеството ми на самовлюбен нагляр ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #65 -: Февруари 19, 2014, 03:55:26 pm »
В същото качество както и ти даваш оценки. Като цяло. Не съм по-малко компетентна от теб. ;D

« Отговор #66 -: Февруари 19, 2014, 03:59:38 pm »
В същото качество както и ти даваш оценки. Като цяло. Не съм по-малко компетентна от теб. ;D
Абе дали си или не си спорна работа. Но никога не съм обобщавал...жените били еди какви си...
Давал съм оценки за хора тук на база писанията им.
Мирабела, не ти знам нито картата нито нищо, ама с тея разсъждения не искам да съм лош пророк, ама усещам дълги години ергенски живот да имаш...
Не искам да те обиждам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Февруари 19, 2014, 04:02:28 pm »
В друга тема вчера за това бях споменала. Тъй наречените "жалки" мъже не градят отношението си към жените без никаква предварителна основа, опитност. Това отношение или е било попито от тях още в семейната среда, или при взаимодействие с определени типове жени, които са били повтарящи се и са допринесли за изграждането на такъв модел. За съжаление те не се променят, дори ако срещнат свястна, която не заслужава такова отношение. Единственият изход е да бягаш със скоростта на светлината и колкото по-рано се усетиш, че нещо в отношението му куца, толкова по-добре за теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #68 -: Февруари 19, 2014, 04:02:43 pm »

Ужасно грозно е!!! И от двете страни!!!!! Като чуя такива истории повръщам..
Само някоя като ми говори за бившия си къв бил...и знам, че за нищо не става

Аз за това казвам на жените, че ми е 2 см, и правя секс 60 мин...58 любовна игра и 2 мин полов акт...
Така, че аз няма как да се изложа, била е предупредена хахахахаха

някоя от девойките иска ли да сподели, дали е имала секс с мъж с 2 см (айде, нека са 5см) атрибут? Някакви впечатления?

« Отговор #69 -: Февруари 19, 2014, 04:05:21 pm »
В друга тема вчера за това бях споменала. Тъй наречените "жалки" мъже не градят отношението си към жените без никаква предварителна основа, опитност. Това отношение или е било попито от тях още в семейната среда, или при взаимодействие с определени типове жени, които са били повтарящи се и са допринесли за изграждането на такъв модел. За съжаление те не се променят, дори ако срещнат свястна, която не заслужава такова отношение. Единственият изход е да бягаш със скоростта на светлината и колкото по-рано се усетиш, че нещо в отношението му куца, толкова по-добре за теб.
Лили за да се въртят такива мъже около вас и да се задържат, във вас е проблема...Сори,ч е съм така директен...
Аз също съм се питал и съм ти споделял, че съм имал връзки с жени с проблеми, но имам обяснение. Лъвско добродушие и Сатурнова търпимост...груба грешка...
Преди акто си правих хороскоп и тнт тнтнтнн...Тази която ми го прави и го споделих и ми каза...от Марс в 12ти дом е...
Не е от Марс, от мен е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Февруари 19, 2014, 04:05:55 pm »
някоя от девойките иска ли да сподели, дали е имала секс с мъж с 2 см (айде, нека са 5см) атрибут? Някакви впечатления?

Не сме ги мерили.  ;D

Но Нерил е извън всякаква конкуренция, стига да не лъже, опитвайки се да ни впечатли!  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Февруари 19, 2014, 04:07:41 pm »

Не сме ги мерили.  ;D

Но Нерил е извън всякаква конкуренция, стига да не лъже, опитвайки се да ни впечатли!  :57:
Повече от 2 см е жива женска лакомия...и повече от 2мин полов акт...амахаа

« Отговор #72 -: Февруари 19, 2014, 04:08:12 pm »
Абе дали си или не си спорна работа. Но никога не съм обобщавал...жените били еди какви си...
Давал съм оценки за хора тук на база писанията им.
Мирабела, не ти знам нито картата нито нищо, ама с тея разсъждения не искам да съм лош пророк, ама усещам дълги години ергенски живот да имаш...
Не искам да те обиждам

А аз къде съм обобщила? Да виждаш са съм използвала думата "всички"? Като във "всички мъже са...". Чети преди да се заяждаш напосоки. Ако аз напиша какво усещам за теб и го прочетеш, ще изпаднеш в дълбока депресия. В добро настроение съм, затова се въздържам. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Февруари 19, 2014, 04:09:16 pm »

Не сме ги мерили.  ;D

Повече от 2 см е жива женска лакомия...и повече от 2мин полов акт...амахаа

Добре де, алчни сме. Не се класираш.  :rolf:

Някоя ако обича да я е гъдел, да си признае веднага!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #74 -: Февруари 19, 2014, 04:10:23 pm »

Виж какво си написала...и да напишеш нещо за мен няма как да изпадна в депресия, мацо...знам кой съм и колко струвам..:)
Но май ти нещо се засягаш...не знам, какво да си мисля

« Отговор #75 -: Февруари 19, 2014, 04:11:27 pm »

Не сме ги мерили.  ;D

айде бе, не сте :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #76 -: Февруари 19, 2014, 04:11:43 pm »
Нерил, Лъвско добродушие и Сатурнова търпимост у теб няма  ;D Слънцето ти е квадратирано от Уран, а Козирожката Луна - от Плутон.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #77 -: Февруари 19, 2014, 04:12:16 pm »

Виж какво си написала...и да напишеш нещо за мен няма как да изпадна в депресия, мацо...знам кой съм и колко струвам..:)

Знам какво съм написала. Нали аз съм го писала. ;D Това не е обобщение. Обобщение е когато правиш извод, отнасящ се до всички обекти от дадена категория. Има жалки мъже и те не са малко. Да съм писала, че са ВСИЧКИ?
Ти логика учил ли си в училище? Логически съждения?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Февруари 19, 2014, 04:12:41 pm »
Нерил, Лъвско добродушие и Сатурнова търпимост у теб няма  ;D

Остави го да говори, ще се чуят къде по-интересни неща  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #79 -: Февруари 19, 2014, 04:13:03 pm »

Не е написала, че мъжеТЕ са жалки, а че има много лешпери. За съжаление.

А Шопенхауер