Здравей Гост

Юпитер в Лъв

• 67 Отговора
  • 17582 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Юпитер в Лъв
« -: Февруари 22, 2014, 01:11:53 pm »
На 17 юли 2014-та Юпитер ще премине в знака на Слънцето....лъв.
5-ти мунданен дом.
Юпитер е планета на експанзията ...разширението, интеграцията ..на усета към големите неща. Тя се свързва с жизненост,независимост,оптимизъм..,лоялност...а в знака на лъва е благородна ,щедра и алтруистична.
Наричана "голямото щастие" планетата Юпитер ще транзитира през 5-ти мунданен дом свързан с културата на нацията ,образованието ..,забавленията. Този дом е свързан с хазарта , развлеченията...,музиката,танците,театъра...Тук са висшите чиновци ,дипломацията,аристокрацията...спекулациите и раждаемостта на нацията.
Качествата на знака лъв са свързани с енергичност,увереност ,решителност и свобода,амбиции,власт,гордост...
Екстовертното отношение на планетата в мъжкия знак Лъв и интуитивното отношение към света ще мащабира всичко свързано с аналогиите на Слънцето, огнените знаци и домовете на живота...
И така...настъпва времето на огнените знаци ...

Погледнете и проследете какво се е случило преди 12г. и какви са очакванията Ви сега...
Кои домове ще засегне и акцентира транзита на Юпитер в Лъв ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Юпитер в Лъв
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2014, 01:34:02 pm »
При мен ще премине през асцедента и първи дом. Преди 12 години съм се женила с такъв аспект.
Сега обаче интересното е, че и сатурн ще е в ъглов дом - 4ти, и двамата заедно ще ми активират наталната квадратура марс - юпитер в 7ми-10 ти дом.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2014, 02:52:13 pm »
 :jup:  :soe: :mar:
  1               10
  10              10
  3 /6/          7 /2/

имам една планета в лъв и това е транзитната решетка за нея. надявам се да нямам проблеми в работата. слънцето ми е в 12ти дом натално и е у11

предният път не се сещам да съм имала някакво забележително събитие. като цяло пътувах доста.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2014, 03:06:38 pm »
И при мен ще транзитира през 12 ,Ац( тригон към Меркурий в 9 н.)  и 1 дом.Преди 12 год, с този аспект имах презокеанско пътуване.Юпитер е у5 в 10 н.д.Не знам дали има значение,но в момента пр.Венера е върху н.Юпитер -дано да е за добро.Сатурн обаче и на мен е през 4 дом ,та ще видим ...
« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 12:38:18 pm от zora »

« Отговор #4 -: Февруари 22, 2014, 03:56:09 pm »
При предишния транзит на Юпитер в лъв,започнах връзка,обаче тайна. ;D След няколко месеца всички разбраха и цялата рода се обърна срещу мен.Беше труден и поучителен период,но въпреки всичко се справих.Транзитирал е през 12/1домове,а в натала упр.5дом.

(по ретро Мерк дано само не съм объркала периода  ;D )

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2014, 04:31:47 pm »
От основно значение е в каква фаза се намира индивида. Така,че това е основен фактор при прочита...По един начин се изявява на 12 на 24 ,36,48,60...,72.
В моята карта транзитира в 8-ми и 9-ти при ингреса в Лъв.
Много пътувания имах при това до екзотични дестинации ...Бях в Шри Ланка,Дубай...Индонезия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2014, 05:37:42 pm »
Лъв ми е на 11 и 12. Предишният път принудително пътувах в чужбина и не беше приятно, с навлизането на Юпитер в 12 се преместихме в собствено и по-голямо и хубаво жилище. Имам Стрелец на К4.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2014, 06:05:43 pm »
Сега погледнах кога се пада последният престой на Юпитер в Лъв - 2002 година. През въпросната година имах две важни събития, засягащи личния живот - прекъсване на дълга връзка, кратко увлечение (което след 2-3 години имаше продължение) и после неочаквано срещнах друг мъж, имаше много силни чувства.

Престоя на Юпитер в Стрелец (2007 г.) също отчитам като положителен период, с нови възможности.

И в двата случая Юпитер прави тригон към стелиума ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2014, 06:24:22 pm »
При мен беше труден период-през 8ми дом.Сигурно е раздул други съпортващи тежки транзити тогава,но не ми се гледа..За сегашният преход искам Вселенската щедрост в/у мен.Ни капка,ни троха по-малко.

« Отговор #9 -: Февруари 22, 2014, 06:26:41 pm »
Лъв ми е в 10 дом.През 2002г. родителите ми се разведоха.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2014, 08:31:43 pm »
При мен ще транзитира през първи дом.
Преди 12 години,преди да пресече АС,започнах връзка.Когато влезе в първи дом,с този човек ходихме в Париж за 2 месеца.С него заминахме през ноември и декември,а през септември пак ходих в чужбина,но по работа за 2 седмици.
Когато се върнахме от Париж,започна раздялата. Дълга,тежка,болезнена...беше  Януари 2003та.Тогава юпитер е станал ретрограден. 3 месеца след това,баба ми получи инсулт/покойница вече/.Започнаха грижи по нея,ходене по болници,после вкъщи.
Не бих казала,че преди 12 години,това е бил един приятен период.Транзита на юпитер през първи.
Тогава си бях слаба.Не ми се е отразило на килограмите.
Не знам как ще е сега...... :'(

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2014, 10:58:21 am »
При мен Юпитер  ще транзитира през 9-и и 10-и дом. По време на миналия му транзит завърших второто си висше образование. Беше ми много интересно, ходех на лекции с голямо желание и се дипломирах с отличен успех. Беше хубав период, реших, че ми е време да се разведа, преди не събирах смелост за това, забавлявах се така, както и на 20 г. не се бях забавлявала. Сега се надявам да попътувам повече, дано имам време за това.

« Отговор #12 -: Февруари 23, 2014, 11:08:20 am »
С нетърпение го очаквам. Преди 12г. за първи път се влюбих, ама качествено...от пръв поглед..не мога да го опиша.Започнах да мисля за покупка на апартамент и начертах схемата за изпълнението на това. Всичко, ама всичко ми вървеше...
На мен ще ми мине през АСЦто и стелиума ми в 1ви дом
Чакам го с нетърпение!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #13 -: Февруари 23, 2014, 12:29:32 pm »
Аз също го очаквам да премине през Лъв с огромно нетърпение! Не се оплаквам и в момента като минава през 9-тия ми дом, имах и негов възврат тук, но сякаш с още по-голяма сила се изявява в Лъв, въпреки че уж в Рак се радва най-много :blink:

При ингреса в Лъв, в началните градуси още, Юпитер ще направи съвпад с натално МЦ, после с натален Марс и накрая на знака, с натален Сатурн, всичко това в 10-тият ми дом. При предишният му транзит в този знак през 2002, получих невероятни възможности за развитие, както в личен, така и в професионален план. Донесе ми и много силно влюбване, както и преместване в друга страна, което пък промени хода на целия ми живот към по-добро. Изобщо, 2002-ра година, винаги съм я определяла като една от най-важните и преломни години в моя живот досега.

Съдейки и по вашите коментари, прехода на Юпи през Лъв, като цяло се характеризира със силно позитивни събития. И както казва Нерил по-горе,във всичко ми вървеше! 12 години по-късно, дано пак така стане!

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #14 -: Февруари 23, 2014, 12:31:50 pm »
Аз също го очаквам да премине през Лъв с огромно нетърпение! Не се оплаквам и в момента като минава през 9-тия ми дом, имах и негов възврат тук, но сякаш с още по-голяма сила се изявява в Лъв, въпреки че уж в Рак се радва най-много :blink:

При ингреса в Лъв, в началните градуси още, Юпитер ще направи съвпад с натално МЦ, после с натален Марс и накрая на знака, с натален Сатурн, всичко това в 10-тият ми дом. При предишният му транзит в този знак през 2002, получих невероятни възможности за развитие, както в личен, така и в професионален план. Донесе ми и много силно влюбване, както и преместване в друга страна, което пък промени хода на целия ми живот към по-добро. Изобщо, 2002-ра година, винаги съм я определяла като една от най-важните и преломни години в моя живот досега.

Съдейки и по вашите коментари, прехода на Юпи през Лъв, като цяло се характеризира със силно позитивни събития. И както казва Нерил по-горе,във всичко ми вървеше! 12 години по-късно, дано пак така стане!
Да, идва по бързо казвам аз....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2014, 01:21:18 pm »
Юпитер е бенефик при мен. В 8д ми донесе пари. В 9 пътувания в чужбина.
Ингресът му в Лъв ще съвпадне с пр. Луна през МЦ, едновременно влизат в 10д. Също така имам тр на Марс, притрето минаване през АЦ, дир. Сатурн там. Дир. Плутон съвпада с Уран на К2 и транзит на Сатурн там. Уран ми е У4. Дир. МЦ влиза в 11, пр СЛв и Марс имат точен съвпад в Лъв.
Очаквам да бера плодовете от това, за което работя 10г. Очаквам до лятото да сменя работата, намекнаха ми за оферта за огромна чужда компания. Мисля, че имам аспекти - за развитие и печалба.
Преди 10-12г завършвах - сатурн беше в 9д, дипломирах се и веднага започнах работа. Сега Сатурн минава през 2д. Да се надяваме, че наталната опозиция със Слънцето и Сатурн ми е помогнала да извлека ползата от това да си сериозен и стабилен.
Някои съфорумци видяха и любов - сигурно от соларния съвпад на У7 и СЛВ в 9д на моя АЦ и Плутон в 1 соларен. Имам изгряващ Стрелец. Това, в ковбинация с транзита на Юпитер през 10д и взаимната му рецепция с Меркурий в натала не е за изпускане :-)
В очакване съм...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #16 -: Февруари 23, 2014, 02:27:40 pm »
Моя Юпитер е в Рак, на 9гр от Асц - през 2002 се случиха доста неща, но нищо не даде особен резултат - всичко беше за кратко, а това, което продължи не даде нещо особено.
- нов обожател (българин в чужбина) с предложение за брак
- на почивка в чужбина (ама наистина далечна) с новия обожател
- напуснах работа
- завърших следдипломна квалификация
- започнах нов проект за печелене на пари
- кратък курс за опресняване на чужд език
- получих инфо за 2 предишни живота :), ама за третия не щяха да ми кажат :)

възможно ли е да не е дало никъде резултат, защото все пак Сатурн стои най-отгоре и държи всичко? Не знам, все се чудя, защо така ...

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #17 -: Февруари 23, 2014, 02:54:04 pm »
Моя Юпитер е в Рак, на 9гр от Асц - през 2002 се случиха доста неща, но нищо не даде особен резултат - всичко беше за кратко, а това, което продължи не даде нещо особено.
- напуснах работа

възможно ли е да не е дало никъде резултат, защото все пак Сатурн стои най-отгоре и държи всичко? Не знам, все се чудя, защо така ...

Е това, което описваш като събития, малко ли ти се вижда??? Какво разбираш под резултат? Да се омъжиш и да родиш дете?Според мен периодът ти е бил богат да събития, които, разбира се, са те подготвили за нещо по-значимо, ако си внимавала в час, като се казва!:)

« Отговор #18 -: Февруари 23, 2014, 03:01:58 pm »
- напуснах работа

Е това, което описваш като събития, малко ли ти се вижда??? Какво разбираш под резултат? Да се омъжиш и да родиш дете?Според мен периодът ти е бил богат да събития, които, разбира се, са те подготвили за нещо по-значимо, ако си внимавала в час, като се казва!:)

в никакъв случай не казвам, че събитията са малко, но само едно от тях продължи да съществува, но без да даде резултат. С господина се разделихме след 3-4 месеца поради независещи от нас причини, квалифисацията и чуждия език не съм ги ползвала и до момента, инфото за предишните животи обаче даде много добър резултат.

От нумерологична гледна точка нещата са ми ясни, но се чудех как от астрологична можеше да се предвиди липсата на видим резултат. Изхождам от предположението, че Юп се занимава само с неща, които имат тенденция за развитие в бъдещето.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #19 -: Февруари 23, 2014, 03:33:32 pm »
На мен Юпитер в Лъв ще се случва на фона на трети и четвърти дом. В 4 дом е и наталната му позиция, но в Дева. Преди да достигне до нея обаче, ще мине през съвпад с Марс и СЛВ. За 2002 какво да кажа...Мога да я определя като една от най-важните години в живота ми. Приключих 4-годишна връзка и започнах връзка, която продължава вече 12 години. :blink:
Отделно с това започнах и първата си работа, на която се задържах 7 години. Явно и 2014 ще е е важна година. Още повече, че и номерологично ще съм в лична година 1.