Здравей Гост

Най добър приятел

• 41 Отговора
  • 8874 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Най добър приятел
« Отговор #20 -: Февруари 23, 2014, 04:58:16 pm »
При мен с приятелките ми образуваме нещо като кардинален кръст.Всички са в точен квадрат/опозе към слънце-рак,козирог,овен.Имам само една извън тази схема.По 11/5 нямам.

« Отговор #21 -: Февруари 23, 2014, 05:00:02 pm »
При мен с приятелките ми образуваме нещо като кардинален кръст.Всички са в точен квадрат/опозе към слънце-рак,козирог,овен.Имам само една извън тази схема.По 11/5 нямам.
Да разбирам ли, че нямаш най добър приятел/ приятелка в пълноценният смисъл на думата?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 23, 2014, 05:01:33 pm »
При мен най-силните приятелства, не само любовните връзки, са по оста 1/7 дом - знаците, които попадат там. И по двойката интерсептирани знаци в 3 и 9 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #23 -: Февруари 23, 2014, 05:02:58 pm »
Съвсем не-имам малко,но са си на 99% ефективни,ако имам нужда :blink:

« Отговор #24 -: Февруари 23, 2014, 05:05:23 pm »
Съвсем не-имам малко,но са си на 99% ефективни,ако имам нужда :blink:
Идеята ми беше следната. Според мен човек, трябва да има следните 1ви неща
Един най добър приятел, една жена(мъж), един отбор футболен...както всеки има една майка и един баща ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #25 -: Февруари 23, 2014, 05:13:45 pm »
Всъщност тази,която е изключение е на границата 5/6 в/у фортуната ми.Нямам една-няколко са ,но все пак разчитам главно на себе си. ;DВ някой държави имат по няколко жени,а в Индия -жени с 5 мъже :PНе очаквах да си минималист. ;D

« Отговор #26 -: Февруари 23, 2014, 05:20:01 pm »
Всъщност тази,която е изключение е на границата 5/6 в/у фортуната ми.Нямам една-няколко са ,но все пак разчитам главно на себе си. ;DВ някой държави имат по няколко жени,а в Индия -жени с 5 мъже :PНе очаквах да си минималист. ;D
еми така са ме възпитали ;)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #27 -: Февруари 23, 2014, 10:52:33 pm »
Направо качвам синастрията между мен и най - добрата ми приятелка :) С нея имам много силна връзка поне аз така го чувствам... не сме просто приятелки за ляляне и излизане, защото такива имам много... с нея когато някоя има нужда да си сподели личните тревоги и чувства ( все пак и 2те сме асц козирог и сме леки темерути в показването на чувствата) се търсим . Определено си я обичам много и съм и казала още преди години, че ще ми е кума на свадбата (нищо, че още нямам мъж), но да си знае  ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 10:58:16 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2014, 01:29:30 pm »
Откакто Сатурн ми транзитира през 7ми дом се разочаровах от много близка приятелка.Може би единствената, която смятах за такава.
По принцип и аз не вярвам в приятелството  и не си падам по поддържането на много близки приятелски отношения.Управител на 11 ми е Уран и е в 7 дом в Скорпи, а У5 е Слънцето в 12дом в Телец.
Единственият човек, който  смятам и за най-добрия ми приятел е  любимият!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2014, 01:31:46 pm »

И при мен има такава тенденция - предпочитам любимият мъж да е най-добрият ми приятел. Приятелки също трябва да има, но има моменти, когато човек остава сам, и ситуации, в които на приятелки не може да разчита.
« Последна редакция: Февруари 24, 2014, 01:43:02 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #30 -: Февруари 24, 2014, 01:41:05 pm »

И при мен има такава танданция - предпочитам любимият мъж да е най-добрият ми приятел. Приятелки също трябва да има, но има моменти, когато човек остава сам, и ситуации, в които на приятелки не може да разчита.
Да така е, Лили! ;)
А и двамата сме с 12 домно Слънце в Телец и сме малко саможиви на моменти! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Февруари 24, 2014, 01:47:27 pm »
Когато имах постоянно гадже, с приятелки общувах много по-малко... просто той си ми беше достатъчен и си споделях с него, когато и каквото имах нужда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #32 -: Февруари 24, 2014, 01:49:47 pm »

И при мен има такава тенденция - предпочитам любимият мъж да е най-добрият ми приятел. Приятелки също трябва да има, но има моменти, когато човек остава сам, и ситуации, в които на приятелки не може да разчита.

И аз съм на това мнение. Имам Сатурн в 11д, трудно допускам хора до себе си, въпреки че, ако сметна някой за приятел, той е такъв до ... абе, докато ме разочарова. Досега никога не съм подхлъзвала приятел, но съм била подхлъзвана.
Не мога да изчислявам арабски точки - някой, който ми има картата, може ли да изчисли къде ми е тази точка на приятелството?
На мен У 11 ми е в 5д, а У 5 ми прави тао със Сатурн в 11 и Слънце в 5.

Имам приятелка от началното, далече е, но акто се видим, всичко си казваме, сякаш не сме се разделяли.
Имам съсед и съседка, с които сме израснали, с тях можем да си разчитаме взаимно и го правим.
Но сякаш съм свикнала сама да се справям, най-много с човека до мен, на него се опирам основно.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Февруари 24, 2014, 01:52:47 pm »
Но сякаш съм свикнала сама да се справям, най-много с човека до мен, на него се опирам основно.

И аз съм със същата нагласа - с приятелки мога да споделям, но помощ не очаквам. Но от своя страна не отказвам помощ, стига да не е нещо съвсем невъзможно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Февруари 24, 2014, 01:58:32 pm »

И аз съм със същата нагласа - с приятелки мога да споделям, но помощ не очаквам. Но от своя страна не отказвам помощ, стига да не е нещо съвсем невъзможно.

аналогично.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #35 -: Февруари 24, 2014, 03:55:19 pm »
Откакто Сатурн ми транзитира през 7ми дом се разочаровах от много близка приятелка.Може би единствената, която смятах за такава.
По принцип и аз не вярвам в приятелството  и не си падам по поддържането на много близки приятелски отношения.Управител на 11 ми е Уран и е в 7 дом в Скорпи, а У5 е Слънцето в 12дом в Телец.
И при мен така-бъдещият ми мъж е най-добрия ми приятел.Другите ми "приятели" наричам познати или просто съкафейници.Не вярвам в приятелството и нямам нужда от него.Не споделям с никой нищо освен с майка ми,брат ми и мъжа. Преди години забелязах,че когато споделяш хората може да използват после това срещу теб.А има и друго когато изказваш болката си сякаш и даваш повече сила,пък и има хора,които злорадстват макар външно да ти се усмихват.Така че не допускам никой до себе си.С познатите споделям само добрите и веселите неща  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #36 -: Февруари 24, 2014, 04:32:49 pm »
Дрийм аз съм на същото мнение като теб.Споделям само с най-близките ми роднини,забелязала съм,че,когато кажеш нещо хубаво свързано с теб хората,наречени "приятели"започват да ти завиждат и злобеят,а това предизвиква много болка в мен.През последните години съм отрязала доста индивиди,а пък и аз не допускам лесно хора до себе си.Имам Сатурн в 3 дом.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #37 -: Февруари 24, 2014, 08:11:30 pm »
Най-добрият ми приятел е мъж, зодия Рак един ден след моя рожден ден, АЦ Лъв. Страхотен човек! Много отдавна се познаваме и сме си страшно близки. Винаги можем да разчитаме един на друг. Никога не сме се предавали и винаги аз и той, всеки от нас е бил насреща, когато е имало, а и когато не  е имало нужда. Последните години се разделих с доста "приятели" и това ме накара да ценя още повече хората, които остават до мен.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #38 -: Февруари 25, 2014, 07:07:19 am »
Дрийм аз съм на същото мнение като теб.Споделям само с най-близките ми роднини,забелязала съм,че,когато кажеш нещо хубаво свързано с теб хората,наречени "приятели"започват да ти завиждат и злобеят,а това предизвиква много болка в мен.През последните години съм отрязала доста индивиди,а пък и аз не допускам лесно хора до себе си.Имам Сатурн в 3 дом.
И аз имам Сатурн в 3-ти  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #39 -: Февруари 25, 2014, 07:42:53 am »
И аз имам Сатурн в 3-ти  :blink:
[/quote]

Ами явно затова сме на едно и също мнение с теб.  :blink: