Здравей Гост

Властолюбие и власт

• 28 Отговора
  • 6069 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Властолюбие и власт
« Отговор #20 -: Февруари 25, 2014, 08:06:06 am »
Рядко може да се говори за власт, която да не е опорочена по някакъв начин. Най-елементарният мотив при властолюбивците е желанието за лично облагодетелстване, не само в материален план. Някои упражняват власт и контрол, създавайки определени нагласи у хората  - и колкото повече безмозъчни овце ги последват, толкова по-опияняващо е усещането ("аз контролирам ситуацията").
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Февруари 25, 2014, 04:11:58 pm »
И аз обичам властта - мисля, че идва от Сатурн съвпад МЦ.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 25, 2014, 04:17:45 pm »
А в кой знак е Сатурн - кардинален, фиксиран? Аспектира ли някое от светилата?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Февруари 25, 2014, 04:29:25 pm »
В наталната карта ми е в знака Стрелец - подвижен, а при сидералната карта ми е в знака Скорпион - фиксиран. Не аспектира Слънцето и Луната. Прилагам карта.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #24 -: Март 04, 2014, 04:28:33 pm »
Още като прочетох името на темата и първото име, което ми дойде на ум беше Владимир Путин (прикачвам карта от астро.ком). Не помня в кой сайт четох пак за политик с квадрат Плутон Юпитер и общо взето идеята беше че в един момент се сгромолясваш, като почнеш да си вярваш много много ... интересна му е картата с тоя стелиум в 12 .... Лъв и Плутон на К10 - ВЛАСТОЛЮБИЕ И ВЛАСТ!!!
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Март 04, 2014, 04:36:03 pm »
И аз обичам властта - мисля, че идва от Сатурн съвпад МЦ.  :mellow:

Чест ти прави споделеното...Имам въпрос..на който държа да ми отговориш или тук или на лични...
Умееш ли да управляваш властта и сумяваш ли да я задържаш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #26 -: Март 04, 2014, 08:42:17 pm »
И аз мога да дам пример с натал .Вие по опитните можете да кажете на какво се дължи .

*

LARA

• 10
« Отговор #27 -: Март 04, 2014, 10:13:54 pm »
И аз съм от тези които обичат властта. Мисля, че се дължи на Слънцето и Сатурн. Вие как мислите?

« Отговор #28 -: Март 10, 2014, 07:50:26 pm »
И аз  се определям като много властна / и  повечето хора около мен, ме виждат като такава- у дома обръщението към мен е "генерале"/, но в професионален план ... нещата  не  стоят  така / все още поне /. Явно квадратите на Слънчо си "казват думата". Аз лично си мисля, че дори съм страхлива, и извън домашното обкръжение пускам някаква защитна бариера, която създава впечатление, за властност- и не ми е ясно на кой от тримцата в 1дом се дължи това. :-\
« Последна редакция: Март 10, 2014, 08:27:01 pm от mira-mira »