В социалните мрежи не само се говори, но и се помага реално. Наблюдавала съм как буквално за часове са събирани пари за спасяване на животно, на живот...По-важна обаче е превенцията, как да не се стига дотам. Защото голяма част от тези случаи, най-фрапиращите, най-садистичните и жестоки са причинени от "хора".
Еми да и аз си написах мнението и предложих някакво решение. Защото да спасиш е едно-достойно е за уважение. Но за превенция говоря.
Аз пак казвам, животно не съм имал няма и как да има в нас...Но храня и съм осигурил условие според това което мога на улично кученце. Много е сладко ама много...Супер сладко е..и ако някой му причини лошо, просто да не изброявам какво точно ще му се случи...Ми същото, което е причинил на животинката..
На моята приятелка която има фондация ще съдействам и скоро ще има резултат...
Ами това е начина
Да реагираш, да направиш нещо.
И защо да не можеш да гледаш животно вкъщи?
Аз съм в един от редките периоди в който нямам и ужасно ми липсва. Храня един красавец и покрай него още няколко
) но това не ми стига.
Пробвай се някой път. Ако искаш чиста, безкористна, 100 процентова любов си вземи животно 
И аз като Нерил не бих отглеждала повече домашно животно-имала съм около 20 котки,хамстери,папагали,морски свинчета,кучета...Котките прибирах от улуцата гладни и болни или твърде малки,за да оцелеят и когато са укрепвали съм ги пускала пак на свобода,но след последния котарак,който в момента е на 12 години и живее при майка ми-не искам повече животни.Той завинаги ме отказа от това-няма по-лош котарак от него на света! Изпочупи ни всички чаши и чинии,изяждаше всичко по пътя си,буташе тенджери с храна,ровеше из боклука,веднъж дори ми изяде двата кроасана,които си бях купила за закуска,дори не знам как ги е отворил :lol: А после имаше разстройство и осра целия апартамент и разбира се аз вървяш и чистех след него.Опика ми чисто нови ботуши от естествена кожа,издра целите мебели и какво ли още не...Въпреки че обичам животните повече не бих имала свое освен ако не прибера някое,което за в момента не е способно да оцелее и да го пусна като закрепне...