Здравей Гост

Задачка-закачка — 3 март

• 6 Отговора
  • 2255 Прегледи
Задачка-закачка — 3 март
« -: Март 02, 2014, 03:47:45 pm »
Без да съм задълбавал в мунданна астрология, намирам, че картата за утре е много интересна:

Обсъждахме дали Волен ще се кротне при ретро Марс, аз залагам, че точният съвпад Луна—Уран на върха на тау ще натежи повече ;D Има и други интересни моменти — нодалната ос вече налазва Марс, квадратирана от Лилит, Сатурн също става ретрограден… а в Украйна са на ръба. Какво мислите, че ще се случи, там и тук?
« Последна редакция: Март 02, 2014, 06:44:50 pm от Sonic_Pro »

*

Lillie

• 30532
Re: Задачка-закачка — 3 март
« Отговор #1 -: Март 02, 2014, 03:55:30 pm »
На Волен Слънцето не му ли е в последните градуси на Овен? Като нищо може да му изгърмят бушоните при опозиция на Марс и Раху към Слънцето. С мунданна астрология не се занимавам, но ситуацията в Украйна, ако не се овладее, върви към разцепване на държавата - 1/3 подкрепящи новото правителство срещу 2/3 неподкрепящи. Западна Украйна срещу Източна и Южна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Март 02, 2014, 04:37:00 pm »
Ха, не знаех, но си съвсем права, :sun: в 29° :ar:, точна опозиция на Нептун. Транзитните възли газят и него, квадратират и наталния Уран… нямам час, не знам в кои домове, но яко ще го тресне, завалията.

Сега ще видя в темата за Украйна спрямо онази карта каква е картинката.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #3 -: Март 02, 2014, 05:26:18 pm »
Соник,ти кво си го замислил Волен,той е луд,ще се оправи,ама нямаше ли ти нещо в тези градуси?Да не те хваща и теб третомартенската заря. ;DСалют на разсъмване.На Волен Урана му е опозе Марс,тресе го по рождение.Чак ми дожаля ,сега много ще го хване зарята.
« Последна редакция: Март 02, 2014, 05:51:48 pm от remedeos »

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4 -: Март 02, 2014, 06:13:45 pm »
...от мунданна астрология не разбирам.

Обаче картата, която си сложил е интересна, защото - в близките няколко дни три планети ще бъдат стационарни и после ще станат ретро /Марс и Сатурн, а Юпитер пък директен/. Луната - точно утре ще активира този тау-квадрат, който си беше акцентиран вчера и от новолунието в Риби.

Т.е. заложеното да се прояви от тежките аспекти на Уран и Плутон, сега май ще се жъне  :blink: /имам предвид и в личен план/. Натални планети и кофигурации, които са активирани от квадрата Уран/Плутон - ще се проявят като резултати от тези динамичности...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #5 -: Март 02, 2014, 06:43:26 pm »
Соник,ти кво си го замислил Волен,той е луд,ще се оправи,ама нямаше ли ти нещо в тези градуси?Да не те хваща и теб третомартенската заря. ;DСалют на разсъмване.На Волен Урана му е опозе Марс,тресе го по рождение.Чак ми дожаля ,сега много ще го хване зарята.

Зарята при мен ще е благотворна, мирна и хармонична, мисля със засилка да се метна посред купчината тригони и секстили до сливиците. А за Волен питам, за да знам дали да минавам през центъра, не друго.
« Последна редакция: Март 02, 2014, 06:48:48 pm от Sonic_Pro »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Март 03, 2014, 12:29:11 am »
Заобикаляй го. Утре са се активирали доста ненормални. Аз мислех да ходя с малкия, да му показвам патриотизъм, но се отказах.
Абе, как не се намери един да надпише паметника на Съветската армия с нещо като "Россия, мы с тобой"...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер