Здравей Гост

Лунации в Овен

• 18 Отговора
  • 5353 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лунации в Овен
« -: Март 20, 2014, 08:44:32 pm »
Новолунието в Овен е на 30.03.2014-та в 21:45:47...
Пълнолунието е на  15 април 2014 10:43:31...

Някой може ли да качи карти плс...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Adel

• 10
Re: Лунации в Овен
« Отговор #1 -: Март 20, 2014, 11:22:33 pm »
Картите :

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2 -: Март 21, 2014, 08:22:29 am »
Новолунието е в съвпад с прогресивната ми венера, а пълнолунието, което е затъмнение е точно по нодалната ми ос е в опозиция с наталната венера.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #3 -: Март 21, 2014, 09:02:26 am »
Хм,интересно става...и 2-те лунации в риби ми донесоха сериозни промени, бяха в секстил и тригон към Слънце и Луна, съответно пълнолунието секстил с Меркурий, оста беше 4/10 и точно засегна  дома и кариерата...сега параметрите са същите, но в аспект на квадрат, а оста е 5/11. Промените март ги усетих положително, сега пък да очаквам ли точно обратното ?  :'( Новолунието съвпада и с прогресивната ми Луна, но нямам никакви наблюдения за връзка между транзити и прогресии... :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Март 21, 2014, 10:26:18 am »
Пфу! Първата ми е в 6д, а АЦто й е в 1д, втората ми е на АЦ-ДЦ, а АЦто й е в 9д в секстил с Венерата ми.

При първата ще имам напрегнати въпроси за решаване в работата, а при втората ще се занимавам с пътуване в чужбина.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Март 24, 2014, 04:17:09 pm »
При все че е доказано най-мощното новолуние при годината ..,не бива да забравяме за първото правило ,а именно аспектите ,които сключва с диспозитора си и светилата в наталните карти.

При мен ще бъде в тригон с Меркурий и Слънце. Двете планети са свързани с кардиналната ос на картата...Да видим.

п.п. Любопитна е постановката в сидералната карта на новолунието :rolleyes:
Някой може ли да я качи?-слаб ми е нета... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6 -: Март 24, 2014, 05:13:34 pm »
Какъв орбис допускаме за аспектите с наталните планети. А иначе новолунието в овен е в точен квадрат с диспозитора си Марс в моята карта(марс 10.38 Рак) , засегнати са кардиналните оси - какво мога да очаквам  :-[

*

Adel

• 10
« Отговор #7 -: Март 25, 2014, 10:55:40 am »
Сидерална карта на новолунието :

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #8 -: Март 29, 2014, 10:13:13 am »
Новолунието е в съвпад с Юпитер-а ми в 5-и дом, а Асц на новолунието е в съвпад със Слънцето ми.Много съвпади, много нещо, но и големи промени ме тресат сега, пък да видим какво ще се измъти накрая от цялата ситуация.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Март 29, 2014, 03:56:58 pm »
При мен новолунието ще е в 9ти дом.
Но най-точния аспект ще е съвпад с хирон :-\

Какво може да значи туй? :blink:
А АС на новолунието ,точен съвпад с лилит :-\

« Отговор #10 -: Март 29, 2014, 04:18:35 pm »

Но най-точния аспект ще е съвпад с хирон :-\

А съвпад със северния възел как би се тълкувал?Благодаря.

« Отговор #11 -: Март 30, 2014, 12:17:02 pm »
Привет момичета...До колко време трябва да очакваме "резултат" от влиянието на тази Лунация?-до 1 месец ли...докато настъпи следващата в Телец?
И колко градуса е допустимият орбис за съвпад с Натална планета?

« Отговор #12 -: Март 30, 2014, 12:29:50 pm »
при мен новолунието е на 7* преди моето Слънце в 8д , сидерално съвпада с СЛВ , прогресивно е на К7....очаквам промяна в партньорство по 8д/ ама и в службата ми се пекат промени /...най-накрая и веднъж завинаги...ще видим.... тръпна в очакване  ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #13 -: Март 30, 2014, 01:29:58 pm »
Привет момичета...До колко време трябва да очакваме "резултат" от влиянието на тази Лунация?-до 1 месец ли...докато настъпи следващата в Телец?
И колко градуса е допустимият орбис за съвпад с Натална планета?

Понякога може и след 6 месеца да има резултат. При мен новолунието на 3 ноември даде резултат в края  на февруари. Зависи от планетата - за светилата до 8-10 градуса.

« Отговор #14 -: Март 30, 2014, 07:28:39 pm »
Благодаря,Asya за отговора...Да,при мен е замесено Слънцето,Южния възел и Венера-всички са в съвпад с Новолунието...но много квадратури,съвпади,опозиции се заформят от Транзитните-Плутон,Юпитер,Уран и Марс...та не знам да се притеснявам ли?Няма нито един хармоничен аспект...Вероятно предстоят много промени!
До колкото съм чела обаче-само една Лунация,ако не е потвърдена от други фактори-прогресии,дирекции...няма да даде събития...Как мислите вие?

« Отговор #15 -: Март 31, 2014, 06:00:42 pm »
Новолунието от 3-ти ноември (2013) всъщност беше затъмнение, затова е възможно да има проява половин година по-късно.

Иначе на обикновените лунации им дават времеви диапазон на събитийност до максимум 2 седмици.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Март 31, 2014, 09:58:40 pm »
Да ви попитам нещо.
Лунното затъмнение при мой познат,ще е в точен съвпад с венерата му,а същия ден транзитна венера ще е в съвпад с луната му.

Какво може да му донесе?

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #17 -: Април 01, 2014, 07:02:31 pm »
Новолунието от 3-ти ноември (2013) всъщност беше затъмнение, затова е възможно да има проява половин година по-късно.

Иначе на обикновените лунации им дават времеви диапазон на събитийност до максимум 2 седмици.

Това е така! Но  по принцип при мен всичко става бавно, имам много фиксинг в натала.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #18 -: Април 01, 2014, 07:04:06 pm »
Благодаря,Asya за отговора...Да,при мен е замесено Слънцето,Южния възел и Венера-всички са в съвпад с Новолунието...но много квадратури,съвпади,опозиции се заформят от Транзитните-Плутон,Юпитер,Уран и Марс...та не знам да се притеснявам ли?Няма нито един хармоничен аспект...Вероятно предстоят много промени!
До колкото съм чела обаче-само една Лунация,ако не е потвърдена от други фактори-прогресии,дирекции...няма да даде събития...Как мислите вие?

Трябва да има и  други потвърждаващи фактори, права си. Иначе влиянието ще е е по-слабо, предимно в сферата на дома, в който се намира.