Здравей Гост

Хелиоцентричен хороскоп

• 14 Отговора
  • 4929 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Хелиоцентричен хороскоп
« -: Март 23, 2014, 06:36:20 pm »
Един по-различен поглед на наталната карта... :blink:
Този вид хороскоп ни дава информация за пътя на душата.
Когато сравним хелиоцентричния и тропическия хороскоп с лекота получаваме информацията за професионалния и обществен успех или неуспех на натива.
Би било интересно да проследим дали е така...

п.п. Хелиоцентричен хороскоп можете да направите в astro.com

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

smile

• 22
Re: Хелиоцентричен хороскоп
« Отговор #1 -: Март 25, 2014, 05:30:59 pm »
За мен работят хелио картите и много транзити съм усетил да се проявяват. :)
Определено има смисъл да се разглежда. :)

*

astro

• 475
« Отговор #2 -: Март 25, 2014, 05:43:16 pm »
За мен работят хелио картите и много транзити съм усетил да се проявяват. :)
Определено има смисъл да се разглежда. :)

Как усещаш проявата им?

« Отговор #3 -: Март 25, 2014, 06:57:18 pm »
А пък при мен Луната е в съвпад със Земята...Делят ги само 2 минути разлика.Какво ли значи това???  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

smile

• 22
« Отговор #4 -: Март 25, 2014, 08:47:37 pm »
Луната винаги е в точен съвпад със Земята.  ;D Хелиоцентричната карта показва гледната точка на Слънцето към останалите планети. ;)
Марая, проявата е в зависимост от планетите, но самите транзити са една идея по - слаби от гео картата ... В хелио картата няма домове. Планетите там се движат по - бавно, но за сметка на това не стават ретрогадни. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 25, 2014, 08:55:23 pm »
Луната винаги е в точен съвпад със Земята.  ;D Хелиоцентричната карта показва гледната точка на Слънцето към останалите планети. ;)
Марая, проявата е в зависимост от планетите, но самите транзити са една идея по - слаби от гео картата ... В хелио картата няма домове. Планетите там се движат по - бавно, но за сметка на това не стават ретрогадни. :)

Аз много добре знам какво е хелиоцентрична карта.... ;D
Не става дума за това коя карта действа по-силно и по-слабо..,а въпроса ми беше на какво ниво усещаш проявата на транзитите?
Картата по прицип /хелиоцентричната/ я разглеждам като сравнявам със тропическата за конкретна информация...,НО тъй като знам,че тя се свързва преди всичко с пътя на душата ..,затова в конкретика пак ще  те попитам на какво ниво е проявата на транзитите...Духовно, физическо..,ментално :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

smile

• 22
« Отговор #6 -: Март 25, 2014, 09:33:24 pm »
Не се съмнявам, че знаеш какво е хелио карта, по - скоро исках да изясня за другите.
Не е само на вътрешно ниво проявата, според мен както си чела. Имах си реални събития на точни транзити.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 25, 2014, 10:33:00 pm »
Не се съмнявам, че знаеш какво е хелио карта, по - скоро исках да изясня за другите.
Не е само на вътрешно ниво проявата, според мен както си чела. Имах си реални събития на точни транзити.  :P

;D...,разбрах..,ама по-късничко  :P ;D.

Не съм го проследила това..,но много благо-даря за споделеното.
дай малко повече инфо...плс :-[ :P

« Отговор #8 -: Март 26, 2014, 01:53:55 pm »
Имам няколко въпроса за хелиоцентричната карта, никога досега не съм разглеждала такава:
1. Когато се разглеждат транзитите към този тип карти, интерпретациите и сигнификациите на планетите същите ли са, както при тълкуване на конвенционална натална карта?
2. Разглеждат ли се съпоставени натална към хелиоцентрична карта?
3. Ако може някой източник на инфо да се предостави-сайт, автор, книга, за повече подробности.
4. Споменавате, че се отчита реална физическа събитийност по този вид карти, от което съдя, че това е още един метод за предикции. В такъв случай, може ли да разгледаме конкретен пример с такава карта, и каква е била изявата на даден транзит?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 26, 2014, 02:28:46 pm »
Имам няколко въпроса за хелиоцентричната карта, никога досега не съм разглеждала такава:
1. Когато се разглеждат транзитите към този тип карти, интерпретациите и сигнификациите на планетите същите ли са, както при тълкуване на конвенционална натална карта?
3. Ако може някой източник на инфо да се предостави-сайт, автор, книга, за повече подробности.
4. Споменавате, че се отчита реална физическа събитийност по този вид карти, от което съдя, че това е още един метод за предикции. В такъв случай, може ли да разгледаме конкретен пример с такава карта, и каква е била изявата на даден транзит?

Хелиоцентричната карта е вид натална карта...Тя се разглежда съпоставена към тропическата.
Както написах в началото на темата

Когато сравним хелиоцентричния и тропическия хороскоп с лекота получаваме информацията за професионалния и обществен успех или неуспех на натива.

« Отговор #10 -: Март 26, 2014, 04:04:21 pm »

Хелиоцентричната карта е вид натална карта...Тя се разглежда съпоставена към тропическата.
Както написах в началото на темата

Благодаря за пояснението!

Ето тук намерих подробности как се тълкуват хелио-картите:http://actastrology.com/viewtopic.php?f=48&t=50
Непремнно ще изследвам моята като имам време, интересен метод!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 26, 2014, 04:11:04 pm »
Благодаря ..много полезно.
Ще се радвам да споделиш...

« Отговор #12 -: Март 27, 2014, 01:36:15 pm »
В астро.ком не успях да видя къде може да се направи такъв хороскоп. Според вас дава ли коректна информация...и къде е разликата с наталната карта?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

smile

• 22
« Отговор #13 -: Март 28, 2014, 12:59:19 am »
Както в наталната карта в гео системата така и в хелио системата си има транзити. При мен специално мога да кажа, че най - силно усетих транзити към рождените си Земя/Луна, Венера и Хирон. За събитията не ми се разказва, защото бяха негативни ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 28, 2014, 03:56:51 pm »
Както в наталната карта в гео системата така и в хелио системата си има транзити. При мен специално мога да кажа, че най - силно усетих транзити към рождените си Земя/Луна, Венера и Хирон. За събитията не ми се разказва, защото бяха негативни ...

А какви са аспектите в тропическата карта?