Здравей Гост

Новолуние 29.04.14

• 11 Отговора
  • 4371 Прегледи
Новолуние 29.04.14
« -: Април 18, 2014, 09:23:50 pm »
Качвам карта на априлското Новолуние...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Re: Новолуние 29.04.14
« Отговор #1 -: Април 18, 2014, 09:36:06 pm »
При мен определено ще се отрази негативно-квадрат със Слънце (У12) и Венера (У2 и У9),опозиция с Плутон (У3).Има само един тригон с Нептун (У7).Негативните аспекти към У3 и към У12 вероятно намекват за някаква тайна,която ще науча  :-\  При мен ще проработи доста буквално.Днес взех твърдо решение да изкарам едномесечен курс по грим,който искам да започна в началото на май.В понеделник ще ходя до учебния център,за да обсъдим нещата.Курса ми ще стартира около датата на Новолунието,което ми е близо до К9...
« Последна редакция: Април 19, 2014, 11:56:07 am от Just_a_Dream »

« Отговор #2 -: Април 19, 2014, 06:48:59 am »
Слънчевото затъмнение при мен е в 9дом.Образува опозиция със съвпада Луна/Плутон,тригон Нептун/тригон пр.Нептун и опозиция с пр./дир.3дом.Не планирам пътуване в чужбина,не планирам обучение,та ще видим как ще се прояви при мен.

« Отговор #3 -: Април 19, 2014, 08:18:41 am »
Слънчевото затъмнение при мен е в 9дом.Образува опозиция със съвпада Луна/Плутон,тригон Нептун/тригон пр.Нептун и опозиция с пр./дир.3дом.Не планирам пътуване в чужбина,не планирам обучение,та ще видим как ще се прояви при мен.
Определено изглежда като пътуване...

*

ivola

• 41
« Отговор #4 -: Април 19, 2014, 10:58:00 am »
Затъмнението ще  се прояви в следващите 3- 6  месеца - Венера,около 5--7 юни ще мине през градуса на новолунието.

« Отговор #5 -: Април 19, 2014, 11:57:39 am »
При мен ще проработи доста буквално.Днес взех решение да изкарам едномесечен курс по грим,който мисля да започна в началото на май.В понеделник ще ходя до учебния център,за да доуточним нещата.Новолунието ми е близо до К9...

« Отговор #6 -: Април 19, 2014, 12:48:57 pm »
Благодаря ви,момичета,за коментарите.

« Отговор #7 -: Април 19, 2014, 01:20:01 pm »
При мен ще е в 9 д също,точен съвпад с нат.Хирон,прог.Марс и дир.Меркурий +тригон с АЦ (съвпад нат.Сатурн)и секстил с ДЦ(съвпад нат.Луна и транз.Нептун).Определено ще се случва нещо и дано да е хубаво :blink:,че с този Кардинален кръст на връх рожденният ми ден,се очертава трудна година :'(
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #8 -: Април 27, 2014, 07:29:03 pm »
При мен попада в 6 дом и заедно с транзитно Слънце и транзитен Меркурий е в точен тригон с Луна (У8) и МЦ. Какво ли ще ми донесе?

« Отговор #9 -: Май 01, 2014, 07:27:38 pm »
На мен ми беше невероятно късметлийски и успешен ден. Макар че беше кармично новолуние (22) и в моят XII ти дом в опасна близост до Хирон (много ми е чувствителен на мен). Много странно че ми се налагаше много важно пътуване със самолет до Виена и въпреки всичко си купих билет в последният момент  ;D ;D ;D и всичко протече по мед и масло въпреки страховете ми от летенето. Да определено беше много хубаво пълнолуние. А аз се притеснявах че щом ще е кармично и в моят XII дом и в опасна близост (съвпад но от около 10 градуса) до Хирон. Ще е свързано с хипер чувствителност, страхове, лоши сънища, паранои, нервни изблици, болезнени уроци (защото и такива новолуние съм имала).... Но не това беше просто като по мед и масло. Много съм щастлива. Даже си намерих да си купя едни слънчеви очила които ги търся от 2 години. Всичко хубавко.   :wub:

« Отговор #11 -: Май 09, 2014, 07:09:15 pm »
При мен определено ще се отрази негативно-квадрат със Слънце (У12) и Венера (У2 и У9),опозиция с Плутон (У3).Има само един тригон с Нептун (У7).Негативните аспекти към У3 и към У12 вероятно намекват за някаква тайна,която ще науча  :-\  При мен ще проработи доста буквално.Днес взех твърдо решение да изкарам едномесечен курс по грим,който искам да започна в началото на май.В понеделник ще ходя до учебния център,за да обсъдим нещата.Курса ми ще стартира около датата на Новолунието,което ми е близо до К9...
Освен курса по грим,който карам от понеделник започвам и курс по компютърна грамотност...