Здравей Гост

Стрелец и Сатурн

• 12 Отговора
  • 7949 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Стрелец и Сатурн
« -: Декември 29, 2014, 12:22:48 pm »
 ;D
Какво очаквате от транзита през юпитеровия знак?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Стрелец и Сатурн
« Отговор #1 -: Януари 13, 2015, 11:58:43 am »
Значителни решения често са направени по време на трудни транзити на Сатурн към нашите лични планети. Тези транзити бавен живот надолу (или поне, че е как ние го възприемаме) и ни принуди да живеем живота си в настоящето. Въпреки че Сатурн транзити могат да направят живота чувствам като робия (често това са моменти, когато животът ни изглежда да се движи със скоростта на охлюв и подобрения са трудно да се види), те също ни даде възможност да спечелят вътрешна сила, за да станат по-отговорни за това, ние и да каже, и да изрежете отпадъци или ексцесии в живота ни
ayaha

« Отговор #2 -: Януари 13, 2015, 12:16:14 pm »
Транзитният Сатурн вече е в Стрелец, според мен лично това определено е на ДОБРО :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 16, 2015, 09:43:52 pm »
Нищо не е по-важно от личния опит! :blink:
Какъвто Сатурн може да даде...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4 -: Януари 20, 2015, 06:10:47 pm »
;D
Какво очаквате от транзита през юпитеровия знак?

лично аз очаквам да си завърша магистратурата  ;D
понеже ми транзитира през 1ви дом очаквам да стана по-сериозна, по-отговорна .. и да привлече повече такива хора към мен .. но същевременно и повече усилия ще изисква от мен, все пак е сатурн, ще свие малко оптимизма ми, ще му вдъхне реален поглед  :blink: и решенията ми ще стават все по-важни и категорични, направи голяма чистка като подмина асц  ;)

като цяло мисля, че акцента е върху културата, пътуванията, философията .. понеже все пак минава през безгрижния стрелец .. ще промени нагласите ни към тези теми..

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 31, 2015, 11:51:21 am »
Знака е стрелец или Сатурн няма бог знае какви достойнства тук. Да се надяваме, че знаковия огнен тригон ще спомогне за по-плавна и по-мека реализация на сатурновия валс .... :blink:

« Отговор #6 -: Февруари 16, 2015, 08:13:10 am »
Мисля, че темата е подходяща, за да споделя личен опит от сатурнов възврат на съвпад с натално Слънце ( в Стрелец).

Този съвпад на Сатурн с наталното Слънце се случва веднаж на 30 години. Тъй като отминава в момента, се върнах назад, за да проверя какво е било в живота ми преди последния такъв. Оказа се, че съм имала много тежки преживявания, свързани със загуба на скъпо същество. Не искам да конкретизирам. Важното, което искам да споделя тук е, че най-тежката част от преживяванията са станали преди точния съвпад. Когато Сатурн се е изравнил със слънцето, събитията вече са се били случили и остава да се преживеят емоционално. Вторият път, тоест сега, няма толкова тежки събития, по-скоро трудности, но тъй като Сатурнът вече отминава Слънцето ми с два градуса, мога да кажа, че пак е същото. Трудностите са преди Сатурн да достигне Слънцето. И в двата случая започват при четири-пет градуса преди съвпада. Когато Сатурн е вече върху Слънцето, не усещам кое знае какви проблеми. И в двата случая, след отминаването на съвпада се знае, че трудностите си струват и са последвани от повече свобода и са си стрували да се преминат. При мен Сатурн е в собствен знак в наталната карта, има доста положителни аспекти, но и опозиция с Марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 18, 2015, 06:22:11 pm »
Кармична разплата...Това е положението при мен.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #8 -: Февруари 24, 2015, 12:47:16 pm »
Я споделете нещо повече за това , как сте усетили съвпада на сатурн с натален уран . На мен ми идва много тегаво , откакто са в съвпад в стрелец в 6ти дом, водя една вътрешна борба със себе си отнасяща се до професионална насоченост.Та за това питам при вас как е било.

« Отговор #9 -: Март 02, 2015, 01:42:10 am »
Транзитен Сатурн съвпад с натална Луна, преди 10 дни при мен,роди се решение, което обмислях от дълго. Купих самолетни билети и раница, взех решението да тръгна на Камино ди Сантяго. Заминавам след 2 седмици на 14 март, ще си имам слънчево затъмненние там и ще срещна равноденствието, колкото и шашаво да е тръгвам сама...Но разбрах че това е момента, разчетох знаци, надявам се да съм добър ученик на Сатурн

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Март 03, 2015, 09:14:47 pm »
Луната в кой дом е?

Успех ти пожелавам, да виидиш всичко, което сърцето ти има нужда да види и разбере :blink:

« Отговор #11 -: Март 05, 2015, 01:00:23 am »
Луна в 4 дом, достатъчно добре аспектирана, за да не скучаят емоциите ми.. ;)

« Отговор #12 -: Април 18, 2015, 12:28:57 am »
Здравейте, интересувам се от астрология доколкото е възможно любителски. Най-общо чета разни статии из нета и следа някои астролози. Зодия стрелец съм и ме интересува кога ще излезе този Сатурн.. не знам въобразявам ли си, но се чувствам адски депресирана от известно време и определено съвпада с периода, в който Сатурн влезе в стрелец.. чувствам се депресирана, само някакви проблеми.. общо взето нищо не върви.. Възможно ли е или си въобразявам... Направо не им завиждам на зодиите с тая планета..
Поздрави! :)
Ж 27 г.