Здравей Гост

Извън времето и пространството?

• 108 Отговора
  • 23572 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #20 -: Октомври 23, 2006, 07:38:59 pm »
Цитат
Е, кво да се прави два овена започнаха да се пофръцкват :D  ;)  :P  :D  :lol:

Така де, представи си два овенски меркурия да се надприказват  :D  :lol:  :D според теорията на вероятностите какъв е шансът за постигане на компромис в словесното заиграване?  :o твоя мерк в първи дом ли беше - ако да, съм пас   :P  :unsure:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Октомври 23, 2006, 07:39:36 pm »
МАТРИЦАТА  B)  B)  B)  :D

Ей на това ми заприлича всичко ;) някой ден ще прогледнем и ще се озовем в реалноста :D  :lol:  B)  B)  B)  B)  

« Отговор #22 -: Октомври 23, 2006, 07:44:34 pm »
Цитат
Цитат
Е, кво да се прави два овена започнаха да се пофръцкват :D  ;)  :P  :D  :lol:

Така де, представи си два овенски меркурия да се надприказват  :D  :lol:  :D според теорията на вероятностите какъв е шансът за постигане на компромис в словесното заиграване?  :o твоя мерк в първи дом ли беше - ако да, съм пас   :P  :unsure:  B)
Във втори,а в първи Венера и Юпитер :( ;дават ли ми някакви шансове? :huh:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 23, 2006, 07:50:55 pm »
Шансове какви - малки, големи, в килограми измерими, в метри или единици обем?  :rolleyes:  :D

Тц... мислех, че е в първи, баба ми го подшушна на ушенцето  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Октомври 23, 2006, 07:56:45 pm »
Цитат
Шансове какви - малки, големи, в килограми измерими, в метри или единици обем?  :rolleyes:  :D

Тц... мислех, че е в първи, баба ми го подшушна на ушенцето  :P  B)
а де,а де ,сега мойта баба с твоята ли ще мерим ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Октомври 23, 2006, 07:59:47 pm »
Цитат
Цитат
Шансове какви - малки, големи, в килограми измерими, в метри или единици обем?  :rolleyes:  :D

Тц... мислех, че е в първи, баба ми го подшушна на ушенцето  :P  B)
Че твойта да не е случайно намбър уан ин дъ уорлд? Ааа, нема такива работи, и мойта си я бива!  :D  ;)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #26 -: Октомври 23, 2006, 08:03:11 pm »
По мои наблюдения проглеждането се случва по два начина:
много болезнен;
по-малко от много болезнен.
 :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Октомври 23, 2006, 08:05:07 pm »
Цитат
По мои наблюдения проглеждането се случва по два начина:
много болезнен;
по-малко от много болезнен.
 :)
Някои и двата варианта сме ги минали, други - нито един... засега  :huh:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Октомври 23, 2006, 08:06:31 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Шансове какви - малки, големи, в килограми измерими, в метри или единици обем?  :rolleyes:  :D

Че твойта да не е случайно намбър уан ин дъ уорлд? Ааа, нема такива работи, и мойта си я бива!  :D  ;)  :lol:
Първа е в света :D  :P  :P  :P ;поне за мен :D  :D ,голямо е диване и е страшно пиперлия в устата.
Преди години е накарала братята си да откраднат дядо,щото го мноо аресала,две седмици го държали в една кошара докато къндиса :D  ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 23, 2006, 08:11:41 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

Първа е в света :D  :P  :P  :P ;поне за мен :D  :D ,голямо е диване и е страшно пиперлия в устата.
Преди години е накарала братята си да откраднат дядо,щото го мноо аресала,две седмици го държали в една кошара докато къндиса :D  ;)
Уауууааа, това нищо не е! Питай баба ми как е изтърпяла дядо Овен и тогава ще ми се удряш в гърдите тука кой е намбър уан  :D  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Октомври 23, 2006, 08:46:14 pm »
Цитат
Уауууааа, това нищо не е! Питай баба ми как е изтърпяла дядо Овен и тогава ще ми се удряш в гърдите тука кой е намбър уан   
Моите са в лъвската губерния (всички),от шефове брррррррр :angry:  :blink:  :wacko:  :wacko:  :wacko: всеки дава команди на другия и никой не изпълнява нищо <_< ,та като бяхме малки ни спукваха задниците от работа,само сестрата успяваше да им се опъва,но тя е проклет Телец и ината си каза думата.Другите се правехме на Том Сойер с оградата :D
« Последна редакция: Октомври 23, 2006, 08:52:47 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Октомври 23, 2006, 09:03:37 pm »
Цитат
Цитат
Уауууааа, това нищо не е! Питай баба ми как е изтърпяла дядо Овен и тогава ще ми се удряш в гърдите тука кой е намбър уан   
Моите са в лъвската губерния (всички),от шефове брррррррр :angry:  :blink:  :wacko:  :wacko:  :wacko: всеки дава команди на другия и никой не изпълнява нищо <_< ,та като бяхме малки ни спукваха задниците от работа,само сестрата успяваше да им се опъва,но тя е проклет Телец и ината си каза думата.Другите се правехме на Том Сойер с оградата :D
мхм... баба ми е също Лъв, ама от ония дето повече хитруват  :P  то с един Овен може ли по друг начин?!? :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Октомври 23, 2006, 09:08:00 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
мхм... баба ми е също Лъв, ама от ония дето повече хитруват  :P  то с един Овен може ли по друг начин?!? :D
И баба все успява да ме преметне,я че ще умира,я че корем я боли и все ракийка мрънка за лекарство, щурата и македонка :D
« Последна редакция: Октомври 23, 2006, 09:08:55 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2006, 09:13:39 pm »
Какво съвпадение - бабата по линията на баща ми също е проклета македонка  :lol:  :lol:  
« Последна редакция: Октомври 23, 2006, 09:14:03 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #34 -: Октомври 24, 2006, 07:32:43 am »
Цитат
Почнали сте да се събуждате и затова, оттам идва всичко. Преди това сте правили същото, но то не ви е впечатлявало, защото сте спали още по-дълбоко, сега почвате поне да виждате дупките в съня.

Успокои ме ;) Вече си мислех,че всичко е от ЕГН-то :angry:  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2006, 07:38:07 am »
Цитат
Цитат
Е, кво да се прави два овена започнаха да се пофръцкват :D  ;)  :P  :D  :lol:

Знаех си ,че не трябва да се включвам ;)  с трети овнешки Мерк в девети :P

А и моето бабе е Лъв :ph34r:  

« Отговор #36 -: Октомври 24, 2006, 02:49:47 pm »
Цитат
Цитат
Почнали сте да се събуждате и затова, оттам идва всичко. Преди това сте правили същото, но то не ви е впечатлявало, защото сте спали още по-дълбоко, сега почвате поне да виждате дупките в съня.

Този аватар ми допада ;) луд фен съм на светкавиците.

Няма значение какво е ЕГН-то, за своите 82години баба е с ум като бръснач,винаги може да ме разсмее с някакъв бисер от нейните :) .
Ще дам като пример две случки от нейния репертоар:
Прибирам се един ден след работа,но толкова ядосан,че от вратата попържах да не ме ядосват,че ми се е вдигнало кръвното.Бабето, седи и ме гледа с един такъв ироничен поглед и изцепва:
-Ам то бабиното сички имаме кръвно,ко ся да земем да попържаме кат тебе ли,я?
А  втората случка направо ме беше разбила от смях.
Стои баба до кокошарника на село и гледа как едно пиле здава багажа,като умря го грабна и вика на баща ми.
-Ей ся ке ти го оскубам и го земите го яжте.
Баща ми
-Мамо, аз умрели кокошки не ям!
баба
-ам,то тъй ми речи бре сине,яз да знъм други път да не ги кола и скуба,напрао живи дат ти ги давам,па да та вида как ке ги ядеш :D  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #37 -: Октомври 25, 2006, 07:44:56 am »
Цитат
Цитат
Цитат

Този аватар ми допада ;) луд фен съм на светкавиците.

Няма значение какво е ЕГН-то, за своите 82години баба е с ум като бръснач,винаги може да ме разсмее с някакъв бисер от нейните :) .
Ще дам като пример две случки от нейния репертоар:
Прибирам се един ден след работа,но толкова ядосан,че от вратата попържах да не ме ядосват,че ми се е вдигнало кръвното.Бабето, седи и ме гледа с един такъв ироничен поглед и изцепва:
-Ам то бабиното сички имаме кръвно,ко ся да земем да попържаме кат тебе ли,я?
А  втората случка направо ме беше разбила от смях.
Стои баба до кокошарника на село и гледа как едно пиле здава багажа,като умря го грабна и вика на баща ми.
-Ей ся ке ти го оскубам и го земите го яжте.
Баща ми
-Мамо, аз умрели кокошки не ям!
баба
-ам,то тъй ми речи бре сине,яз да знъм други път да не ги кола и скуба,напрао живи дат ти ги давам,па да та вида как ке ги ядеш :D  ;)
Голямо мИрси за светкавицата :D Много ме накефи :D

Док, колкото и да я криеш тая свръхнептунясала Венера зад клоунските номера на Юпи /нали бяха в съвпад в първи/ тя все си остава нептунясала. Няма начин да не е такава в Риби и квадратура с Нептун. Мъжете обикновено идеализират майка си , ама ти си прескочил едно поколение и идеализираш  баба си :)
Сигурно вече прочете в сайтовете дето Lillie те праща,че Нептун символизира бабата, а Юпитер дядото. Венера си символизира харесването, като по-широко понятие от любовта. Та Венера съвпад Юпи квадратура Нептун може да си даде харесване, дори идеализиране на хумора на бабата ;) Страхотна си е старицата, де! Моята е на 85 и все не помни,че е яла преди 15 минути, но помни имената на 3-мата германци дето били разквартировани у тях през втората световна :D

Как па можа тая Венера точно там да се натресе. Хич не и е лесно. И Нептун и Юпитер са си крайни идеалисти. И всеки кукнал в знака на другия ;) Ти толкова идеализираш любовта,че може вечно да си ти остава далечен блян. За тази Венера физическият свят е прекалено грубо място за живеене и затова тя все си живее в идеалния свят на фантазиите и никоя реалност не и се струва достатъчно нежна, съпричастна и интимна, като споделяне. Това си е една много финна и ранима Венера. И все си преследва бляновете и то така,че да не се реализират. Защото ако реализираш един блян, той ще изчезна и идва грубостта на реалността. Дааааааам, адски ти е нежна, ранима, чувствителна, състрадателна и жертвоготовна Анимата, ама с това агресивно Слънце все ще се скрие зад някой клоунски номер на Юпито. Най-вече зад хумора на баба си ;)
А иначе енергията на Рибите ми е мноо позната. Имам си водна Луна в 12 и Марс/Юпи/хирон в Риби, та ти разбирам нептунясването.... Ама с три планети в 9-ти и мен все на Юпи хумор ме избива :D И все се "мятам на джанката" :D
Та, добре добре дошъл на джанката, Док!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Октомври 25, 2006, 08:18:03 am »
Цитат
Това си е една много финна и ранима Венера. И все си преследва бляновете и то така, че да не се реализират. Защото ако реализираш един блян, той ще изчезна и идва грубостта на реалността. Дааааааам, адски ти е нежна, ранима, чувствителна, състрадателна и жертвоготовна Анимата, ама с това агресивно Слънце все ще се скрие зад някой клоунски номер на Юпито.
Валдааааа,
това си беше право в "десятката"!  :D  :lol:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #39 -: Октомври 25, 2006, 08:32:04 am »
Цитат
Цитат
Това си е една много финна и ранима Венера. И все си преследва бляновете и то така, че да не се реализират. Защото ако реализираш един блян, той ще изчезна и идва грубостта на реалността. Дааааааам, адски ти е нежна, ранима, чувствителна, състрадателна и жертвоготовна Анимата, ама с това агресивно Слънце все ще се скрие зад някой клоунски номер на Юпито.
Валдааааа,
това си беше право в "десятката"!  :D  :lol:  :D
Ша му дам аз на него един "хладен бриз" :D
То да не съм само  един гол Уран на Асцендента, я?

Шегичка ,Док :) Не се обиждай, моля те! То като ми се реве, все съм си така на джанката :unsure: