Здравей Гост

Извън времето и пространството?

• 108 Отговора
  • 23617 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #40 -: Октомври 25, 2006, 08:39:35 am »
Тая козирожка Луна не ти ли изглежда малко огнена, м?  :P  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #41 -: Октомври 25, 2006, 09:07:37 am »
Цитат
Тая козирожка Луна не ти ли изглежда малко огнена, м?  :P  ;)  :D
Не, огъня си е от Овена и съвпада в първи. А и управителят на Асцендента е в огнен знак.
Козирогатата Луна тушира детското /от Овена/ и дава една емоционална зрялост , която при една огнена Луна не би съществувала на тази възраст :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Октомври 25, 2006, 09:25:38 am »
Цитат
Цитат
Не, огъня си е от Овена и съвпада в първи. А и управителят на Асцендента е в огнен знак.
Козирогатата Луна тушира детското /от Овена/ и дава една емоционална зрялост , която при една огнена Луна не би съществувала на тази възраст :)
Мъммм... къде виждаш емоционална зрялост? Или Холмс може би пак греши?  ;)  :D така се закачат стрелешки и овнешки Луни, козирогатата се взема прекалено насериозно  :P  B)

« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 09:33:15 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #43 -: Октомври 25, 2006, 09:41:30 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Мъммм... къде виждаш емоционална зрялост? Или Холмс може би пак греши?  ;)  :D така се закачат стрелешки и овнешки Луни, козирогатата се взема прекалено насериозно  :P  B)
Ееееее, казват,че Слънцето е 75% от характера. В този смисъл Овните си оставаме деца и след смъртта.
Но не забравяй, че освен Козирогатата Луна и Сатъра е в дома на Луната, а и управителят на Слънцето е в съвпад със Сатър - има си една сериозност, прозира през бистрата вода на Венера и Асцендента. Колкото и да се крие зад шутовските номера на Юпи. Не е дълбоко в океана на Нептун тази сериозност. Момчето си е ОТГОВОРНО, бе Шерлок :D
А и съвпад Сатурн/Марс в мъжка карта си е адски труден аспект, от където и да го погледнеш. Ма, да не му правим повече психодисекция,че заприличахме на стари клюкарки ;)  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Октомври 25, 2006, 09:44:56 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ееееее, казват,че Слънцето е 75% от характера. В този смисъл Овните си оставаме деца и след смъртта.
Но не забравяй, че освен Козирогатата Луна и Сатъра е в дома на Луната, а и управителят на Слънцето е в съвпад със Сатър - има си една сериозност, прозира през бистрата вода на Венера и Асцендента. Колкото и да се крие зад шутовските номера на Юпи. Не е дълбоко в океана на Нептун тази сериозност. Момчето си е ОТГОВОРНО, бе Шерлок :D
А и съвпад Сатурн/Марс в мъжка карта си е адски труден аспект, от където и да го погледнеш. Ма, да не му правим повече психодисекция,че заприличахме на стари клюкарки ;)  :P  :D
Ок, да приемем, че съм малко или повече предубедена  :rolleyes:  ;)  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #45 -: Октомври 25, 2006, 10:02:54 am »
Цитат
Ок, да приемем, че съм малко или повече предубедена  :rolleyes:  ;)  B)
Ако позволиш Уотсън да направи една малка забележка : вероятно - повече :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Октомври 25, 2006, 10:24:44 am »
Истината е някъде там... ти коя "истина" избираш?  :P  ;)  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #47 -: Октомври 25, 2006, 10:38:55 am »
Тъмната, неразкрита докрай, естествено ;) Нещо, забулено в мрак, леко застрашително и пораждащо лююбопитство :ph34r:  

« Отговор #48 -: Октомври 25, 2006, 11:17:51 am »
Rе: на всчко гореспоменато  :o  :P
Това си е не психодесекция,а вивисекция :D .Обичам си бабето,щото тя ме изгледа докато родителите ми учеха,а дядката (лека му пръст) ме спасяваше от бабините методи на възпитание ;) .

Картинката ми хареса :) ,джанката е спасителен пояс при всичи положения,а на моята от друсането горе,трябваше да и закрепвам ствола :D  B)

след малко изчезвам да се трудя и нямам много време да се зачесвам с Холмс,но няма да пропусна :P  :P  :P  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Октомври 25, 2006, 11:42:09 am »
Цитат
Rе: на всчко гореспоменато  :o  :P
Това си е не психодесекция,а вивисекция :D .Обичам си бабето,щото тя ме изгледа докато родителите ми учеха,а дядката (лека му пръст) ме спасяваше от бабините методи на възпитание ;) .

Картинката ми хареса :) ,джанката е спасителен пояс при всичи положения,а на моята от друсането горе,трябваше да и закрепвам ствола :D  B)

след малко изчезвам да се трудя и нямам много време да се зачесвам с Холмс,но няма да пропусна :P  :P  :P
Ок, немаш грижи  :D и му мисли на какво конче ще ни цъфнеш - бяло или черно  :lol:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #50 -: Октомври 25, 2006, 11:58:51 am »
Цитат

Картинката ми хареса :) ,джанката е спасителен пояс при всичи положения,а на моята от друсането горе,трябваше да и закрепвам ствола :D  B)

след малко изчезвам да се трудя и нямам много време да се зачесвам с Холмс,но няма да пропусна :P  :P  :P
Док, виж как почервенях от срам ;)  Какво това вивисекция?, с докторските термини съм мноо зле :blink:  

« Отговор #51 -: Октомври 25, 2006, 06:23:24 pm »
Цитат
Цитат

Ок, немаш грижи  :D и му мисли на какво конче ще ни цъфнеш - бяло или черно  :lol:  :P  :lol:

:P  :P  :P  :P Ха познай,на кой съм от двата ;)  :D

« Отговор #52 -: Октомври 25, 2006, 06:32:58 pm »
Цитат
Цитат

Док, виж как почервенях от срам ;)  Какво това вивисекция?, с докторските термини съм мноо зле :blink:
вивисекция-същото като десекция,но обекта на накълцване е жив :D ,идва от латинските думи VIVUS -жив и SECTIO-разсичане.
Смени го това червеното и дай нещо по-буреносно,не е срамно да не знаеш и да питаш и аз за колко работи питам,но само линк,линк,линк...... :P  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Октомври 25, 2006, 06:51:01 pm »
Цитат

:P  :P  :P  :P Ха познай,на кой съм от двата ;)  :D

Хаха, "със същите камъни по същата глава" - така ли ще подхождаме?  :D  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Октомври 25, 2006, 07:25:36 pm »
Цитат
Цитат
Е, кво да се прави два овена започнаха да се пофръцкват :D  ;)  :P  :D  :lol:

Така де, представи си два овенски меркурия да се надприказват  :D  :lol:  :D според теорията на вероятностите какъв е шансът за постигане на компромис в словесното заиграване?  :o твоя мерк в първи дом ли беше - ако да, съм пас   :P  :unsure:  B)
За да туширам споровете МЕРКУРИЙ В ПЪРВИ ДОМ В ОВЕН :P  :D  B)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Октомври 25, 2006, 07:27:12 pm »
Цитат
и аз за колко работи питам, но само линк, линк, линк...... :P  :D  :D
Еееее, да му се не види, колко сте злопаметни мъжете - веднъж те пратих в линк, а не в трета глуха и сега до края на живота ще ми го натякваш!  :D  :lol:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #56 -: Октомври 25, 2006, 07:34:01 pm »
Цитат
Цитат
и аз за колко работи питам, но само линк, линк, линк...... :P  :D  :D
Еееее, да му се не види, колко сте злопаметни мъжете - веднъж те пратих в линк, а не в трета глуха и сега до края на живота ще ми го натякваш!  :D  :lol:  :D
Простено ти е вече,но тоя Юпитер все ме дърпа за опашката :lol: ,а на всичко отгоре ми е приятно да чета твоите размишления :P  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #57 -: Октомври 26, 2006, 09:30:38 am »
Пак съм буреносна :D

Чек да ти издам една тайна:
Това Link, link,link го чети като wink, wink,wink ;)  ;)  ;)

Ако няма рима ъъъъъъ утрепи ма ;) Щото и без друго ша мъ трепиш за другата тема :unsure:
« Последна редакция: Октомври 26, 2006, 09:31:24 am от Valda »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Октомври 26, 2006, 09:37:04 am »
Другата тема - за Сатурн върху Венера - вече тенденциозно прогресира към налагане на венерина доминанта... хихих... с марсов оттенък  :P - изгарянето на Венера и Марс в Скорпион си казва думата  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #59 -: Октомври 26, 2006, 09:41:02 am »
Цитат
Другата тема - за Сатурн върху Венера - вече тенденциозно прогресира към налагане на венерина доминанта... хихих... с марсов оттенък  :P - изгарянето на Венера и Марс в Скорпион си казва думата  :D
То като гледам и тази на там се е запътила :D
Ама изгорелите Марс и Венера са виновни ;) Ние нямама нищо общо :ph34r: