Здравей Гост

Луна в Скорпион

• 217 Отговора
  • 40752 Прегледи
*

nkara

• *
  • 172
Луна в Скорпион
« Отговор #40 -: Октомври 02, 2006, 10:11:09 am »
Може би Lilie има предвид, че Луна във Водолей е емоционално неангажирана и  зад привидната дружелюбност се крие голяма доза егоизъм :lol: .Вашата нужда от емоционална независимост може да доведе до самота.Чувствената ви природа може да изглежда студена,защото не разбирате емоционалните нужди на другите.

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #41 -: Октомври 02, 2006, 10:18:48 am »
Не е задължително "леденото съдържание" да е обусловено от заточеност/падение  B)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Slu4aina

Луна в Скорпион
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2006, 10:32:46 am »
На мен лично не ми е във водолей луната. Но познавам няколко  лунни водолеи и  са доста дружелюбни, готини и остроумни. Интересуват се от всякакви теми, четат много и ми е винаги интересно да си контактувам с тях. Умеят да анализират всичко и всеки и ако искам безпристрастно мнение от някой за мой проблем се обръщам към тях, а не към някои водни луни, дето не само няма да ми решат проблема ами ще вземат да ми се оплакват и те колко нещастни са.
Не съм забелязала водолейските луни да са студени, а даже напротив непрекъснато се запознават с различни хора, имат много приятели, изразяват се свободно, доста широко-скроени са. B)  :)  

*

Slu4aina

Луна в Скорпион
« Отговор #43 -: Октомври 02, 2006, 11:02:44 am »
Лейди Даяна по тая логика трябва да е също  "ледено съдържание"  с луна във водолей, пък и юпитер там. То затва като почина, цял Лондон отиде да я оплаква, а и целият свят се присъедини към мъката им и изказа съпричастност. Много студена жена, брей.

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #44 -: Октомври 02, 2006, 11:08:49 am »
Не мога да не се съглася с теб. Водолейските Луни са много дружелюбни и държат на приятелството, познавам и аз такива - не са "ледени" в буквалния смисъл на думата. Как да го кажа... не знам... по-трудно е като че ли да докоснеш "душата" на такава Луна. Тук понеже обсъждаме водни изпълнения разни, затова го правя това сравнение  :rolleyes:  :)

И естествено, че по една-единствена Луна не може да се съди за "съдържанието" на даден човек, както е и в случая с лейди Даяна, напълно подкрепям  B)
« Последна редакция: Октомври 02, 2006, 11:11:41 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
Луна в Скорпион
« Отговор #45 -: Октомври 02, 2006, 01:02:18 pm »
Цитат
На мен лично не ми е във водолей луната. Но познавам няколко лунни водолеи и са доста дружелюбни, готини и остроумни. Интересуват се от всякакви теми, четат много и ми е винаги интересно да си контактувам с тях. Умеят да анализират всичко и всеки и ако искам безпристрастно мнение от някой за мой проблем се обръщам към тях, а не към някои водни луни, дето не само няма да ми решат проблема ами ще вземат да ми се оплакват и те колко не
щастни са.

Ами,дори твоето мнение е потвърждение на нашето мнение :lol:
1-"Умеят да анализират всичко и ако искам безпристрасно мнение от някой познат :P -това не показва ли липсата на емоция :lol:  ;)

2-Интересуват се от всякакви теми,четат много и е винаги интересно да си контактувам с тях.- Едно въпросче,на теб ли ти е интересно да ги слушаш и не говорят ли в повечето случаи те ? :lol:  

*

Guest

Луна в Скорпион
« Отговор #46 -: Октомври 02, 2006, 01:52:38 pm »
Емоционални са и даже темпераментни, колкото и невероятно да ти се струва, явно не са от най-близките ти хора. Отделен е въпроса, че трудно изпадат в ситуации в които да проявят слабост, безхарактерност и лигавщини. Изглеждат зрели, мъдри и в същото време са невероятно чаровни и със свежо чувство за хумор.
Не ми казвай, че на Луната на Лейди Ди във водолей и липсва емоция. Принц Чарлз ми изглежда далеч по студен и надменен, а пък е с Луна в телец.Там луната не беше ли в екзалтация. :P    

*

Slu4aina

Луна в Скорпион
« Отговор #47 -: Октомври 02, 2006, 02:14:23 pm »
:lol:  Хахаха, Козирожка луна ми говори за емоции :D Ти въобще си нямаш идея за кво говориш. Бас връзвам, че предпочиташ да ти е навсякъде другаде Луната, ама не и в козирог. Даже и в скорпион е по-добре, а във водолей си е супер добре в сравнение с твоята, разбира се.  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2006, 02:21:54 pm »
Щом тук го обърнахме на "изповедалня", хайде всеки да сподели за "+"овете и "-"сите на своята Луна  :P

Моята е в Рак... мъммм, от ония дето са "кеф ти дълбочина, кеф ти болка, кеф ти емоция, кеф ти ледено безразличие"  :lol:
И харесвам стрелешки Луни, защото ме карат да се чуствам жива и да се смея безгрижно...  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
Луна в Скорпион
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2006, 03:57:24 pm »
Не, не предпочитам да ми е някъде другаде :P ,може да съм като автоклавна тенджера,но все пак изпущам парата :lol: .И да, мога да говоря за емоции,защото дори да ми е трудно да ги показвам са доста, под повърхността :lol: .

P.S. Най-свястната ми приятелка е с Луна във Водолей и я ценя точно затова,че вместо да изживява емоциите,тя ги анализира,а пък докато я СЛУШАМ си намирам отговори за мен :lol:  :lol:  :lol:
« Последна редакция: Октомври 02, 2006, 05:04:33 pm от nkara »

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #50 -: Октомври 02, 2006, 04:08:32 pm »
Моята най-добра приятелка още от ученически години беше пък с Луна-рибка в 8ми домец, Слънце скорпиончесто, изгряващо лъвче...   :P  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Не-слу-4аен

Луна в Скорпион
« Отговор #51 -: Октомври 02, 2006, 05:35:11 pm »
Цитат
:lol:  Хахаха, Козирожка луна ми говори за емоции :D Ти въобще си нямаш идея за кво говориш. Бас връзвам, че предпочиташ да ти е навсякъде другаде Луната, ама не и в козирог. Даже и в скорпион е по-добре, а във водолей си е супер добре в сравнение с твоята, разбира се.  :P  :D
Скъпи звездобройци, а какво ще кажете за носорожка Луна - добре ли си пасва с Луна в знака Рогоносец?  Какво бъдеще показват звездите за тях, ще има ли либоф? :P  :D

*

nkara

• *
  • 172
Луна в Скорпион
« Отговор #52 -: Октомври 02, 2006, 05:46:10 pm »
Цитат
Скъпи звездобройци, а какво ще кажете за носорожка Луна - добре ли си пасва с Луна в знака Рогоносец? Какво бъдеще показват звездите за тях, ще има ли либоф?   

Сигурно ще има либоф :P имат една обща черта-все са с рога :lol:  :lol:  :lol:  

*

Не-слу-4аен

Луна в Скорпион
« Отговор #53 -: Октомври 02, 2006, 05:54:03 pm »
аааа, ето къде бил ключът от бараката  :lol:  :lol:  :lol: в астро-читанките пише понеже, че всички рогоносци и носорогци са от един трайплиситет  :blink:  :D

*

Guest

Луна в Скорпион
« Отговор #54 -: Октомври 06, 2006, 01:15:09 pm »
Относо предложението на Лилие-мойта Луна е в Стрелец,трябва да ви кажа ,че съм много емоционална,дори прекалено.Понякога  искам да не е така ,иска ми се да бъда по - студена и безчуствена,но не става.Изглежда няма да го постигна никога :(  

*

_Pegas

Луна в Скорпион
« Отговор #55 -: Октомври 17, 2006, 01:34:47 pm »
Е, ако ще е за идеята. Моята е в Лъв.Не смятам че е най-добрата комбинация ...и  да си умен, благороден  и най -вече да си силен ,да не си слаб ...А как ми се иска понякога да съм безпомощна глезла, ама нейсе. Може и да не е само от Луната, ами от цялата тая ситуация дето в нея живеем

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #56 -: Октомври 17, 2006, 01:55:24 pm »
Мхм... недей така де  :P и моята на пръв поглед "лигава и безпомощна" водна Луничка хич не я бива да е или да се прави на глезла, макар че всички (жените) сме добре запознати какво се постига с такъв тип 'стратегия'... е, който го може - може го, който пък не може...  :lol:  ;)  B)

А пък да си "умен, благороден и силен" - според мен - не е само от знака на Луната, повярвай ми - познавам и други такива Луни, които хич ги няма в това отношение. Асоциативно веднага направих връзка с принципите на Меркурий, Юпитер и Слънце/Марс  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #57 -: Октомври 17, 2006, 02:04:50 pm »
Цитат
Мхм... недей така де  :P и моята на пръв поглед "лигава и безпомощна" водна Луничка хич не я бива да е или да се прави на глезла, макар че всички (жените) сме добре запознати какво се постига с такъв тип 'стратегия'... е, който го може - може го, който пък не може...  :lol:  ;)  B)

А пък да си "умен, благороден и силен" - според мен - не е само от знака на Луната, повярвай ми - познавам и други такива Луни, които хич ги няма в това отношение. Асоциативно веднага направих връзка с принципите на Меркурий, Юпитер и Слънце/Марс  :rolleyes:
Момичета :) ,ето ви едно мъжко мнение:Обичаме лигавите жени,когато сме слаби :( ,на техния фон си перим перките ;) ,но когато става въпрос за нещо истинско нито един мъж не обича слабите жени,а още по-малко лигавите.Колкото ми приятели се подлъгаха по лигли :D сега си сърбат попарата.
Ще цитирам един от тях какво каза по този повод:
Когато другите гледаха,аз спях,сега те спят,а аз гледам. ;)  B)  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #58 -: Октомври 17, 2006, 02:19:08 pm »
Чудесно, да живеят жените-амазонки тогава  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Гостpegas

Луна в Скорпион
« Отговор #59 -: Октомври 18, 2006, 11:14:57 am »
Vivat! Vivat!
Aма, Лилие да си говорим честно- понякога ни идва малко повече да се правим на Атлас. Пък и той само  крепи света, а ние колко други неща има да правим!  ;)