Здравей Гост

Луна в Скорпион

• 217 Отговора
  • 40808 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #60 -: Октомври 18, 2006, 06:41:54 pm »
О тук мога да се включа само да добавя, че такива мъже, които не се плашат от силни жени, просто не съществуват. Само така си говорят. Въпреки това избират и държат край себе си точно слабите, безхарактерни и крехки жени.

Иначе моята Луна също е в Лъв. Ама незнам как я определям. Според мен това другите могат да кажат. За емоцията съм си емоция, то е ясно - щото хем Лъв, хем Скорпион до нищо хубаво не води  :D      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #61 -: Октомври 18, 2006, 06:50:04 pm »
Цитат
Ок, заповядай  :)  Понякога и на мен ми се ще да питам, но в повечето случаи няма кого... не става въпрос за астрология и хороскопи  :huh:
Лили, всеки си задава въпроси. Май често си ги задаваме сами на себе си, затова и отговор не получаваме  ;) Така, че питай ...  :rolleyes: И без това вече ме загриза любопитството!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #62 -: Октомври 18, 2006, 07:16:55 pm »
Ето това щях да ти пиша преди да ми се прецака нета:

- Е, чак пък "до нищо хубаво не води" не бих казала, недей драматизира *казала слънчево-плутонова доминанта*  :P  :rolleyes: лъвски луни има най-различни и по различен начин 'оцветени' - в зависимост от аспектацията им или липсата на такава. Имам позната с  /почти/ неаспектирана Луна в Лъв, та при нея лъвското просто може да се 'пипне' - толкова е силно концентрирано и его-центрирано, на тия Луни им викам вечно "гладни"  ;) а всъщност всяка неаспектирана планета може да бъде образно представена като някакъв вид "глад" :D

По темата за мъжете и предпочитанията им към силни-слаби или слаби-силни жени не мога да се изкажа категорично с "да" или "не". Както казва вещото лице във форума - Докторът, всеки сам си сърба попарата, сиреч получава това, което е търсил или очаквал да намери... но пък намира и друго по незнайни причини, а може би и не толкова "незнайни"  B)

Освен това от гледна точка на психологическата астрология, и тук визирам авторите Лиз Грийн и Хауърд Саспортас, всеки от нас вече се ражда с определени представи и очаквания, наречени "inborn images". По тази 'логика' с навлизането си в света ние се изправяме лице в лице с това, което сме създали като образна представа още през първите години от живота си (или преднаталния такъв). Представите се материализират като определени 'теми' в съзнателния ни вече живот, а "другите навън" като шрайб-проектор отразяват вътрешните ни очаквания и нагласи на принципа "очакваш/търсиш - получаваш"  :huh:
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 07:19:41 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Луна в Скорпион
« Отговор #63 -: Октомври 25, 2006, 01:01:33 pm »
Не мисля,че мъжете обичат силни жени.Чувстват се даже застрашени,мъжкото им его е в някаква степен засегнато.Те обичат да доминират и затова една слаба жена ги привлича,дава им възможност да се изявят,да поласкаят егото си.Блазе на жените ,които могат да се лигавят,никога не съм го правила и затова винаги губя.
Жени МОЛЯ ВИ правете се на очарователни глезли,така живота ви ще стане по-лек :D  :D  :P  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #64 -: Октомври 25, 2006, 02:03:06 pm »
А който не го може??? За него (или по-точно "нея") остава по-малко лекият живот... така ли да разбираме?  :huh:  :unsure:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Луна в Скорпион
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2006, 02:31:24 pm »
Не всяка жена го може.Разбира се ,че за нея става по-лесно. :)  

*

Guest

Луна в Скорпион
« Отговор #66 -: Октомври 26, 2006, 02:32:49 pm »
т.е за тази,която го може :)  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #67 -: Октомври 26, 2006, 02:38:12 pm »
Всеки от нас прави каквото може. Или поне се опитва де...  :P

Каквото не можем или го научаваме по един или друг начин или се отказваме да го научим  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Луна в Скорпион
« Отговор #68 -: Октомври 27, 2006, 12:11:51 am »
Цитат
  Моята е в Лъв...и  да си умен, благороден  и най -вече да си силен ,да не си слаб ...А как ми се иска понякога да съм безпомощна глезла, ама нейсе. 
Няма я циганката дето те хвалеше)))
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 12:24:06 am от DDD »

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #69 -: Октомври 27, 2006, 12:14:21 am »
Цитат
Влязох за да направя точно това уточнение, но виждам ,че си ме изпреварила :)

А обвивката на Козирогатата Луна може да е съставена от скали - понякога трошлив пясъчник, понякога километри непробиваем гранит ;)
не мисля ,познавам една козирожка луна дето на втора трета среща вече изразяваше чувствата си, че и даже си поплакваше.
Истинския лед го видях накрая,когато се размениха ролите :D  

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #70 -: Октомври 27, 2006, 12:17:17 am »
Цитат
О тук мога да се включа само да добавя, че такива мъже, които не се плашат от силни жени, просто не съществуват. Само така си говорят. Въпреки това избират и държат край себе си точно слабите, безхарактерни и крехки жени.

Иначе моята Луна също е в Лъв. Ама незнам как я определям. Според мен това другите могат да кажат. За емоцията съм си емоция, то е ясно - щото хем Лъв, хем Скорпион до нищо хубаво не води  :D
слънце в лъв  в комбинация с луна в скорпион е пожар...в някой области ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Луна в Скорпион
« Отговор #71 -: Октомври 27, 2006, 10:11:23 am »
Цитат
Цитат
Влязох за да направя точно това уточнение, но виждам ,че си ме изпреварила :)

А обвивката на Козирогатата Луна може да е съставена от скали - понякога трошлив пясъчник, понякога километри непробиваем гранит ;)
не мисля ,познавам една козирожка луна дето на втора трета среща вече изразяваше чувствата си, че и даже си поплакваше.
Истинския лед го видях накрая,когато се размениха ролите :D
Ами не е трябвало да си разменяте ролите ;) "Масква не верит сльозами!" - Козирогатата женска Луна не харесва плачещи мъже, а и щом е било само роля ;) - по-добре лед! ;)

А температурата на топене на леда ти е добре известна , нали? Проблемът е ,че като си толкова нептунясъл ще предпочиташ водата във вид на пара - под формата на мъгла или облаци.
В мъглата всички форми са завоалирани и остава много място за фантазии, а :"там,където има облаци, има и богини"! ;)  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #72 -: Октомври 27, 2006, 10:17:40 am »
Цитат
Проблемът е, че като си толкова нептунясъл ще предпочиташ водата във вид на пара - под формата на мъгла или облаци.
В мъглата всички форми са завоалирани и остава много място за фантазии, а :"там, където има облаци, има и богини"! ;)  :P  :D
Една облачна богиня за DDD  :lol:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #73 -: Октомври 27, 2006, 10:36:38 am »
ne pozna,slynce v zemen dom i znak e kato:oko da vidi,ryka da pipne. golite fantazii ne toplyat legloto prez zimata)

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #74 -: Октомври 27, 2006, 10:45:40 am »
Къде си забрави Марса, м? Във въздушен знак и въздушен дом, в силен мажорен аспект със Слънцето при това  :P  ;)  B)

И двата ти анимуса се 'владеят' от везнишки Мерк, опозиран от Юпитер  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #75 -: Октомври 27, 2006, 12:30:24 pm »
e i?kakvo kato e v bliznaci) za sabota imam ugovoreni 2 sre6ti,i mislya da otida kydeto ima po-golyam 6ans da mi se otvori para6uta)

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #76 -: Октомври 27, 2006, 12:47:55 pm »
Хихихи, я кажи сега, пак ли пишеш в движение от мобилния си телефон? Близнашки Марс в уранов дом  :D  ;)  :P

Моят рибешки - диспозитор на петодомен стелиум -  пък за това копнее:

:lol:  :lol:  :lol:

« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 12:50:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #77 -: Октомври 27, 2006, 01:49:15 pm »
ot telefona da,poneje sam na rabota i v drug grad. a snimkata mi prili4a na grupov sex,ne e zle;-)

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #78 -: Октомври 27, 2006, 02:00:06 pm »
Как можа, DDD, как можа -  разби на пух и прах дори малкото ми романтични представи!  :lol:

Други асоциацийки си правех аз за рибешки Марс - музика, танци, пластичност, подвижност, ефирност.... е, да, съчетано с известна доза ексхибионистична показност впредвид огнените планетки в игривия пети дом  :P  :rolleyes:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
Луна в Скорпион
« Отговор #79 -: Октомври 28, 2006, 05:51:10 pm »
Цитат
Как можа, DDD, как можа -  разби на пух и прах дори малкото ми романтични представи!  :lol:

Други асоциацийки си правех аз за рибешки Марс - музика, танци, пластичност, подвижност, ефирност.... е, да, съчетано с известна доза ексхибионистична показност впредвид огнените планетки в игривия пети дом  :P  :rolleyes:  :D
 :D E извинявам се :D на малкия дисплей може да съм видял нещо различно ;)