Здравей Гост

Луна в Скорпион

• 217 Отговора
  • 40808 Прегледи
Луна в Скорпион
« Отговор #100 -: Ноември 06, 2006, 07:43:31 pm »
Цитат
За Плутон има два символа, надявам се Доктора да бъде така добър да ни постне тук по някоя картинка - много хубави ги намира  :rolleyes:  ;)  :D

По принцип планетите в началото на даден дом активират дома, особено ако са купсидни, тези в края - особено ако са на няколко градуса от върха на следващия дом - имат отношение и към двата, доколкото знам...
С други думи, първите градуси на един дом полагат началото на дадена опитност - според аналогиите на дома, последните градуси бележат завършека. В средата на дома енергията се концентрира, но не е така силна като близо до купсидите, в началото. Иначе за начало на даден дом теоретично се приема купсидата му, макар че това е доста условно.
Доколкото се сещам, има и домова система с плаващи купсиди, но независимо от използваната домификация купсидите на домовете се приемат за фокални точки, затова и транзитите през домовете ни въздействат в границите на определени орбиси  B)

Сатурн, доколкото помня, ти е в съвпад с Венера и Меркурий в Телец/10 дом и е включен в тао-конфигурация с Луната и Марс. Марс е във фокуса и в съвпад с нодалната ос в 7ми дом, диспозиторите му са Уран и Сатурн. Не знам за какво "голямо нещастие" си чела, според мен тези констелации по-скоро се свързват със завидна целенасоченост   :)
Ще спомена,че Венера при мъжа в Овен ,харесва динамични и целенасочени жени,а също така води до много бързо разпалване на чувствата и когато огънят на страстта утихне,мъжа е склонен към заяждане от всякакъв вид с цел разпалване на жаравата.От разположението в 12д идва любовта към интригата в любовта,желанието е насочено към забранената жена,тайната връзка,която му носи тръпката в чувствата.Ако приемеш бих ти препоръчал да предложиш на съпруга мистериозна среща в някой хотел и каквото ти роди фантазията действай ;) .

« Последна редакция: Ноември 07, 2006, 11:28:01 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

Луна в Скорпион
« Отговор #101 -: Ноември 06, 2006, 09:18:01 pm »
Лили, мерси много, ще ми е нужно допълнително четене, за да схвана всичко, но съм ти много благодарна за задълбочения поглед и усилието.

Зъболекар, това с хотела не е лоша идея.  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #102 -: Ноември 07, 2006, 08:36:23 am »
Докторе,

дайте някоя идейка каква "интрижка" би харесал мъж с Венера в Близнаци и Луна в Стрелец?  :D  :lol:  :D

Ето пак излязохме извън темата за Луна в Скорпион...  :P  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #103 -: Ноември 07, 2006, 10:13:32 am »
Цитат
Докторе,

дайте някоя идейка каква "интрижка" би харесал мъж с Венера в Близнаци и Луна в Стрелец?  :D  :lol:  :D

Ето пак излязохме извън темата за Луна в Скорпион...  :P  :rolleyes:
Венера в Близнаци -Лягаме в леглото,секс на екс и много дъра,бъра и ако може на различни теми,та да не е скучно :P  :D  :D
« Последна редакция: Ноември 07, 2006, 10:14:36 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #104 -: Ноември 07, 2006, 10:35:27 am »
Цитат
Цитат
Докторе,

дайте някоя идейка каква "интрижка" би харесал мъж с Венера в Близнаци и Луна в Стрелец?  :D  :lol:  :D

Венера в Близнаци -Лягаме в леглото,секс на екс и много дъра,бъра и ако може на различни теми,та да не е скучно :P  :D  :D
Хихи, в кръга на шегата - в повечето случаи моята плутонясала лунна рачка е тази дето повече дрънка бръмка  :lol:  :D  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #105 -: Ноември 07, 2006, 11:05:17 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Докторе,

Хихи, в кръга на шегата - в повечето случаи моята плутонясала лунна рачка е тази дето повече дрънка бръмка  :lol:  :D  :lol:
Е, от това си вадя извод,че или ти е много спокойно с човека или си крайно изнервена :D  :D  :P .
Остави и момчето да вземе думата ;)  :P  :lol:  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Луна в Скорпион
« Отговор #106 -: Ноември 08, 2006, 10:32:57 pm »
Цитат
Цитат
За Плутон има два ,
:)
Ще спомена,че Венера при мъжа в Овен ,харесва динамични и целенасочени жени,а също така води до много бързо разпалване на чувствата и когато огънят на страстта утихне,мъжа е склонен към заяждане от всякакъв вид с цел разпалване на жаравата.От разположението в 12д идва любовта към интригата в любовта,желанието е насочено към забранената жена,тайната връзка,която му носи тръпката в чувствата.Ако приемеш бих ти препоръчал да предложиш на съпруга мистериозна среща в някой хотел и каквото ти роди фантазията действай ;) .

Бързо напредваш)

*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #107 -: Ноември 11, 2006, 01:26:33 pm »
Хм, а Луна в Близнаци и Венера във Везни? Толкова двойствен ли следва да е този мъж или колебаещ се във взимането на решения? Възможно ли е да има противоречия между разум и чувства ...То не, че всеки ги няма, но все пак. Какво по-конкретно обича Венера във Везни освен да се влюбва и разлюбва?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

АН

Луна в Скорпион
« Отговор #108 -: Ноември 11, 2006, 02:23:32 pm »
Цитат
Хм, а Луна в Близнаци и Венера във Везни? Толкова двойствен ли следва да е този мъж или колебаещ се във взимането на решения? Възможно ли е да има противоречия между разум и чувства ...То не, че всеки ги няма, но все пак. Какво по-конкретно обича Венера във Везни освен да се влюбва и разлюбва?
я, пък ти:)
недей така:) - вярно, може да обича състоянието на влюбеност, но не разлюбва толкова много:)

*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #109 -: Ноември 11, 2006, 05:19:25 pm »
То и да не разлюбва като не може да взима решения и се колебае как ще разбере човек  :)  

*

АН

Луна в Скорпион
« Отговор #110 -: Ноември 11, 2006, 05:41:43 pm »
Цитат
То и да не разлюбва като не може да взима решения и се колебае как ще разбере човек  :)
опитай с питане:)

Ако оставим нещата само на Луната в Близнаци и най-вече на Венера във Везни, нямаш място за притеснение, че си разлюбена:) - освен ако не си допуснала груба грешка, недопустима за изискванията на тая Венера:)
Планетите в домицил, пък бил той и колеблив знак :D , не са много колебливи и нерешителни:)

*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #111 -: Ноември 12, 2006, 09:35:43 am »
Благодаря ти, АН! Ще помисля върху това.  

Луна в Скорпион
« Отговор #112 -: Септември 10, 2007, 02:12:51 am »
Хех, изчетох какви ли не глупости за луна в скорпион.
Но никой до сега не се осмели да каже, че харесва силните жени!
Е , аз може би съм 1-я и като водолейче с луна в скорпион бих казал, че добре " управлявам" всякакъв тип дами - дори и  тези, които се "опитват" да доминират !

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #113 -: Септември 10, 2007, 09:02:18 am »
Цитат
Е , аз може би съм 1-я и като водолейче с луна в скорпион бих казал, че добре " управлявам" всякакъв тип дами - дори и  тези, които се "опитват" да доминират !
Има един закон в херметизма: "Всяка истина е полуистина", т.е. казано с други думи "нещата са относителни".
В отношенията с другите играем двойнствени роли - едновременно на "жертвата" и "агресора", "пострадалия" и "извършителя", "доминирания" и "доминиращия", "наранения" и "нараняващия", "манипулирания" и "манипулиращия" и т.н.
Мъжка Луна в Скорпион може и да харесва силни жени, но може и лесно да се превърне в "плячка" на някоя силно манипулативна жена, без дори да си дава сметка за това, защото е убедена, че "контролира нещата".
Дори познавам Водолей със скорпи Луна, с много независим и чепат характер, който, вероятно без дори да го осъзнава, се е оставил да бъде много фино и умело манипулиран в една дългогодишна агонизираща връзка.
Животът е шарен  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #114 -: Септември 10, 2007, 09:57:36 am »
Нали основната функция на Луната е да получава, не да дава. Луните биват привличани, а не привличащи...
За мен Луна в скорпион е най-скритата Луна. Интензивността на емоциите, която й е присъща, остава вътре.  
« Последна редакция: Септември 10, 2007, 12:52:46 pm от бръмбърче »

*

sunrain

• 6710
Луна в Скорпион
« Отговор #115 -: Септември 10, 2007, 12:09:01 pm »
Цитат
Хех, изчетох какви ли не глупости за луна в скорпион.
Но никой до сега не се осмели да каже, че харесва силните жени!
Виж сега повечето жени не държат да доминират, а им се налага, тъй като мъжете са изоставили ролята си. Ти с това изказване евала ти правя, но на думи е лесно ... Все пак ако така стоят нещата, те поздравявам. Къде такива мъже?!

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #116 -: Септември 10, 2007, 12:50:59 pm »
Цитат
А Луна в лъв ?
За Луна в Лъв ключови думи трудно бих намерила. Познавам четири такива и всички са различни, но всички те изискват специално отношение  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #117 -: Септември 10, 2007, 01:00:02 pm »
Цитат
Цитат
А Луна в лъв ?
За Луна в Лъв ключови думи трудно бих намерила. Познавам четири такива и всички са различни, но всички те изискват специално отношение  :rolleyes:
Благодаря. Поправих мнението си, защото видях, че вече сте я коментирали...
"Специално отношение" - да. Много внимание. Непрекъснато внимание. Това малко я вдървява.
Щедра. Горда. Не е злопаметна. Ревнива е, но водата може да я преметне. По лъвски наивна.
Може да е доста уверена, но според мен е малко слаба, защото иска да свети, а пък е нужно само да отразява.

Луна в Скорпион
« Отговор #118 -: Септември 10, 2007, 01:08:16 pm »
Цитат
дайте някоя идейка каква "интрижка" би харесал мъж с Венера в Близнаци и Луна в Стрелец?  :D  :lol:  :D

Луната в стрелец е шегаджийка. Харесва жарки жени, защото и тя самата е огън и жупел. Да се грижат за външния си вид, да умеят да общуват, по възможност да са номер 1 и да не ревнуват

:)  

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #119 -: Септември 10, 2007, 03:54:43 pm »
Цитат

"Специално отношение" - да. Много внимание. Непрекъснато внимание. Това малко я вдървява.
Щедра. Горда. Не е злопаметна. Ревнива е, но водата може да я преметне. По лъвски наивна.
Може да е доста уверена, но според мен е малко слаба, защото иска да свети, а пък е нужно само да отразява.
Много ми харесва описанието, което даваш  :)
По отношение на лъвски Луни ми е трудно да бъда обективна, защото по някаква странна случайност такива са много в моето обкръжение. Всякакви - силно ранени, неаспектирани, неутрални... а някои от тях хич не са наивни даже, има дори и дребнави, много дребнави  :blink: но това вероятно се дължи на други акценти в наталната карта, а не на знака на Луната  ;)
На мен любими са ми стрелешките, а също в Риби, Телец...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.