Здравей Гост

Луна в Скорпион

• 217 Отговора
  • 40709 Прегледи
Луна в Скорпион
« Отговор #180 -: Септември 13, 2007, 05:57:25 pm »
Цитат
Слънце в риби,меркурий и венера във водолей.
А аз как да разбера меркурий и венера КЪДЕ СА МИ :ph34r:  :lol: ?

Луна в Скорпион
« Отговор #181 -: Септември 13, 2007, 06:09:45 pm »
Хммм, сега ми дойде на ума: НОРМАЛНО ЛИ Е да има мъже тук?
Нещо не се вписвам в цялата картинка.
Като че ли изобилства от женски и мили създания..  :P ..
Я да си вдигнат ръцете(емотиконите) всички, които са от мъжки пол по тези земи, да не се чувствам неудобно.
Пък може и да обменим опит ...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Луна в Скорпион
« Отговор #182 -: Септември 13, 2007, 06:14:01 pm »
Мисля аватара е достатъчен! ;)
Само не знам защо тази тема определено заприлича на харем,като ролята на султана явно ти пасва на Скорпионската Луна  :D  

Луна в Скорпион
« Отговор #183 -: Септември 13, 2007, 06:22:31 pm »
Цитат
Само не знам защо тази тема определено заприлича на харем,като ролята на султана явно ти пасва на Скорпионската Луна  :D
Да, харесвам стерео и многоканалното звучене, но моното си има много добри страни..

Луна в Скорпион
« Отговор #184 -: Септември 13, 2007, 06:28:30 pm »
Цитат
Като че ли изобилства от женски и мили създания..  :P ..
Я да си вдигнат ръцете(емотиконите) всички, които са от мъжки пол по тези земи, да не се чувствам неудобно.
Пък може и да обменим опит ...
Като ми остане време ще дойда да си поперча гребена и аз ,но ще е най-рано след час,час и половина ;)  :D  

*

unicorn

Луна в Скорпион
« Отговор #185 -: Септември 13, 2007, 06:33:39 pm »
Цитат
Не знам защо все така се получава,че аз влизам в роля на морализатор,но явно е,че в конкретния случай ,това е абсолютно задължително.Темата,както забелязахме се разводни до безобразие,не прилича на харем,а на бардак,с извинение.Нивото на дискусията никога не е било толкова ниско.Това не е сайт за евтини свалки,нито махлата,а място ,където,що годе нормални хора,що годе интелигентни такива,споделят любителските си познания по астрология.В реалния живот никоя уважаваща себе си жена не търпи подобно сексистко отношение,а какво остава за едно приятно по-принцип място.Грозно,пошло и това няма нищо общо с луната в скорпион,а с липсата на възпитание. <_<  

*

unicorn

Луна в Скорпион
« Отговор #186 -: Септември 13, 2007, 06:37:52 pm »
И не знам от кога има значение какъв е полът на форумците  ;)  

Луна в Скорпион
« Отговор #187 -: Септември 13, 2007, 07:00:56 pm »
Цитат
Цитат
Само не знам защо тази тема определено заприлича на харем,като ролята на султана явно ти пасва на Скорпионската Луна  :D
Не знам защо все така се получава,че аз влизам в роля на морализатор,но явно е,че в конкретния случай ,това е абсолютно задължително.Темата,както забелязахме се разводни до безобразие,не прилича на харем,а на бардак,с извинение.Нивото на дискусията никога не е било толкова ниско.Това не е сайт за евтини свалки,нито махлата,а място ,където,що годе нормални хора,що годе интелигентни такива,споделят любителските си познания по астрология.В реалния живот никоя уважаваща себе си жена не търпи подобно сексистко отношение,а какво остава за едно приятно по-принцип място.Грозно,пошло и това няма нищо общо с луната в скорпион,а с липсата на възпитание. <_<
Напълно съм съгласен с теб - да изгоним сексистите и нека не се връщат повече тук!Темата е много сериозна и не заслужава сексистко отношение както и не трябва да се търпи постоянното отклоняване от първоначалната идея-луна в скорпион.
Ние сме се събрали, за да комуникираме сериозно и не на въпреки, защото сме що годе интелигентни хора.Как НЯКОИ ТАМ ще си позволяват да ни разводняват съдържанието на скорпионските жила!?
Аз съм безкрайно възмутен!
« Последна редакция: Септември 13, 2007, 07:01:38 pm от wwwdot »

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #188 -: Септември 13, 2007, 07:22:08 pm »
Цитат
Ха ха ха, направо ме изуми с въпроса си  :D Водолей да пита дали е "нормално"  :P  
Имаме и мъже тук, макар и значително по-малко на брой от нежната част на форума. Сетих се за странната "логика" на един мой познат Телец относно всички мъже-астролози /и мистици/ и не спирам да се смея  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #189 -: Септември 13, 2007, 07:24:21 pm »
Цитат
Та тя няма нищо овнешко защо да е по-овен от теб?
Хм... и аз не спирам да си задавам същия въпрос  :blink: може би се дължи на "заключено" Слънце в 1ви дом? а и все пак е дете на баща със Слънце в Овен  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #190 -: Септември 13, 2007, 07:26:42 pm »
Цитат
Чудя се кои са най-инатливите от зодиака?
Много спорен въпрос според мен.

От дългогодишни лични наблюдения мога да споделя, че Водолеят не отстъпва по инат на Телеца  :angry:  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #191 -: Септември 13, 2007, 07:32:20 pm »
Цитат
Цитат
Ха ха ха, направо ме изуми с въпроса си  :D Водолей да пита дали е "нормално"  :P  
Имаме и мъже тук, макар и значително по-малко на брой от нежната част на форума. Сетих се за странната "логика" на един мой познат Телец относно всички мъже-астролози /и мистици/ и не спирам да се смея  :lol:
ЛИЛИ определено си голяма мацка, без да се обиждаш.
Никога не се ограничавам откъм въпросителната страна на нещата и ми е интересно какво ти каза този ТЕЛЕЦ за мъжете астролози?

Луна в Скорпион
« Отговор #192 -: Септември 13, 2007, 07:34:05 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
ЛИЛИ определено си голяма мацка, без да се обиждаш.
Никога не се ограничавам откъм въпросителната страна на нещата и ми е интересно какво ти каза този ТЕЛЕЦ за мъжете астролози?
Искам и да попитам ДОК ХОЛИДЕЙ какво мисли за комбинацията
слънце във водолей, луна в скорпион и асцендент дева?

*

Lillie

• 30532
Луна в Скорпион
« Отговор #193 -: Септември 13, 2007, 07:37:06 pm »
Цитат

Хайде, ще ти го кажа на ушенце, от мен да мине  :P  :lol:
Навремето същия Телец бе споделил следната свръхлогична констатация: "От мъже-астролози не те ревнувам, излизай спокойно по кафета с тях. Мъж-астролог --> ненормален --> неспособен /евнух, мухльо, гей/ --> неопасен, в смисъл на неконкурентен  :lol:  :lol:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Луна в Скорпион
« Отговор #194 -: Септември 13, 2007, 07:41:57 pm »
Цитат
Цитат

Хайде, ще ти го кажа на ушенце, от мен да мине  :P  :lol:
Навремето същия Телец бе споделил следната свръхлогична констатация: "От мъже-астролози не те ревнувам, излизай спокойно по кафета с тях. Мъж-астролог --> ненормален --> неспособен /евнух, мухльо, гей/ --> неопасен, в смисъл на неконкурентен  :lol:  :lol:  :lol:
 :lol:  :lol:  :lol:  

Луна в Скорпион
« Отговор #195 -: Септември 13, 2007, 07:50:17 pm »
Между другото искам да поздравя уникорн.
Много ми е симпатична и ми се струва чувствителна по наболели за нея ТЕМИ и се надявам да е често усмихната :). Поздравявам я с :

http://youtube.com/watch?v=4bI77w0Wu2M

Луна в Скорпион
« Отговор #196 -: Септември 13, 2007, 07:59:33 pm »
Аз ще се включа не съвсем по темата ,но тук споменахте за енергийния вампиризъм и ще споделя мнението на един мой познат ,който се занимава с астрология - Най -чувствителни според него са тези хора ,които имат Юпитер в Дева ,Венера в Дева .Хората ,които най-лесно им влияят са със силен Телец (защото много лесно откривали практическата част за въздействие ) или тези със силен Нептун (много лесно взаймодействат с фината енергийна материя.

Луна в Скорпион
« Отговор #197 -: Септември 13, 2007, 08:16:43 pm »
Колкото за кармата , хубаво е да се проследи транзита на възлите на всеки 18 години,когато се връщат в изходното си положение или  междинния период от девет години .
Аспектите ,които сключват в тези години са показателни какво ни предстои да изчистваме до следващото възвръщане.

*

unicorn

Луна в Скорпион
« Отговор #198 -: Септември 13, 2007, 08:30:17 pm »
Цитат
Между другото искам да поздравя уникорн.
Много ми е симпатична и ми се струва чувствителна по наболели за нея ТЕМИ и се надявам да е често усмихната :). Поздравявам я с :

http://youtube.com/watch?v=4bI77w0Wu2M
Е,стига де , :D ,не ме изкарвай свръхемоционална и леко истерична.Просто реагирам остро,когато усетя някакво неравенство между двата пола.Може да е непреодолян комплекс на Диана :D И благодаря за поздрава.
« Последна редакция: Септември 13, 2007, 08:31:37 pm от unicorn »

*

unicorn

Луна в Скорпион
« Отговор #199 -: Септември 13, 2007, 08:34:30 pm »
Цитат
Аз ще се включа не съвсем по темата ,но тук споменахте за енергийния вампиризъм и ще споделя мнението на един мой познат ,който се занимава с астрология - Най -чувствителни според него са тези хора ,които имат Юпитер в Дева ,Венера в Дева .Хората ,които най-лесно им влияят са със силен Телец (защото много лесно откривали практическата част за въздействие ) или тези със силен Нептун (много лесно взаймодействат с фината енергийна материя.
Може ли да се сметне за силен добре аспектиран нептун в козирог,който прави двоен секстил със слънце  и плутон,които са в тригон по между си?