Здравей Гост

операция

• 11 Отговора
  • 2746 Прегледи
*

ГостЕлеида

операция
« -: Септември 18, 2006, 11:54:13 am »
Здравейте, на майка ми и предстои операция-отстраняване на жлъчка.
Кой знак е свъран с жлъчка?
Благодаря.

*

АН

операция
« Отговор #1 -: Септември 18, 2006, 01:47:05 pm »
Юпитер и Стрелец.

*

ГостЕлеида

операция
« Отговор #2 -: Септември 18, 2006, 01:55:17 pm »

Това означава, че Луната не трябва да е в Стрелец. Друго какво се гледа?

*

Lillie

• 30532
операция
« Отговор #3 -: Септември 18, 2006, 02:14:18 pm »
Много малко съм запозната с медицинската астрология, но доколкото знам е препоръчително да не се оперира по време на пълнолуние.

Иначе пък руският астролог Глоба в предаването си препоръчва като благоприятни за намеса - профилактика или лечение на даден орган - дните, когато Луната е в знака, опозиционен на този, управляващ органа.

За друго не се сещам...  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ГостЕлеида

операция
« Отговор #4 -: Септември 18, 2006, 04:27:41 pm »

Благодаря Lilie, проблема е че майка ми не си знае часа на раждане- казва че е родена след обяд на 24.11 1940 г. в гр. Кюстендил, предполагам за час на раждане 15ч. но може и по-късно да е. Почти съм сигурна че Луната е в съвпад с Нептун в Дева. Ако е така , това се оказва в 6 дом, което пък означава че може да има проблем с упойка.
Освен това сърцето също не е добре..
Така че се опитвам поне малко да избегна евентуални усложнения.

*

АН

операция
« Отговор #5 -: Септември 18, 2006, 05:39:04 pm »
Така нещата са по-конкретни.
Като други сигнификатори следва да се гледат и Венера и Везни/ някои автори приемат дори Венера за основен сигнификатор при камъни в жлъчката/.
Още - Сатурн и Козирог - общ сигнификатор на здравето.
Още - Марс и Овен и Скорпион - общ сигнификатор на операции.
Още - Дева и Меркурий - в случая управлява 6-ти дом.
Още - Марс и Скорпион - заради 8-ми дом.
Още - Риби и Нептун - заради 12-ти дом.

Отделно Слънце и Луна от радикса как са аспектирани в момента.

И най-важно - Луната. Да не е в споменатите знаци, да не е пълнолуние. Най-благоприятни са дните между 2 дни след пърнолуние до 2 дни преди новолуние.

*

ГостЕлеида

операция
« Отговор #6 -: Септември 19, 2006, 10:17:57 am »

Много благодаря АН, проблема, е че сърцето не е добре и дори тази нощ е получила силни болки в сърдечната област. Нейната жлъчна криза започва на 09.09. около 23ч. Тогава имаше Лунно затъмнение. Сега на 22.09. има Слънчево затъмнение, като затъмнението е много близо до наталния съвпад на Луната и Нептун. Самия факт, че тази нощ е имала проблем със сърцето е доста тревожен. Нещата са сложни защото от една страна е нужна операция на жлъчката защото има камъни и прави температура, която въпреки лечението продължава да е висока, от друга страна сърцето не е добре и не става за  операция. Така, че много ме притеснява предстоящото Слънчево затъмнение да не би да получи сърдечна криза,тя е в болница, но това са почивни дни...Според теб има ли вероятност да получи криза по време на Слънчевото затъмнение, тоест положението да стане по-критично?

*

АН

операция
« Отговор #7 -: Септември 19, 2006, 01:12:46 pm »
надявам се, че не :)

Не можем да сме категорични за куспидите на домовете, а от там, за действието на тр.Марс...Може би докато действа съвпадът с Лунния възел, а може би оперативната намеса ще е когато стигне куспидата на 7-ми дом...А може и да няма такава....

Но както сама виждаш, бързите транзити активират 6-ти дом на здравето и то е съвсем на дневен ред, но нямаме неблагоприятно влияние към основните сигнификато на здравето, сърцето и жлъчката. Даже и тр.Юпитер действа с опозиция с най-широк орбис към наталните Юпитер и Сатурн и скоро ще престане да действа.

Няма да се плашим много и ще викаме само силите на доброто :)  

*

ГостЕлеида

операция
« Отговор #8 -: Септември 19, 2006, 03:05:52 pm »

Благодаря АН,
колкото и оптимистично да гледам на нещата, транзитните Юпитер и Сатурн ще направят точна квадратура, а те имат аспект в радикса, като същевременно ще са в аспект и към натален Уран, а Марс вече ще е напуснал 7 дом.
 Надявам се Слънчевото затъмнение да не усложни нещата.

*

АН

операция
« Отговор #9 -: Септември 20, 2006, 12:38:01 pm »
Скоро сещала ли си се как е било, когато ти си имала здравословен проблем, а майка ти се е грижила и тревожила за теб?

операция
« Отговор #10 -: Септември 21, 2006, 08:26:29 am »

Благодаря АН!
Операцията е насрочена за 25.09 от 9ч. много се моля да мине добре.

*

АН

операция
« Отговор #11 -: Септември 21, 2006, 12:01:22 pm »
Ще се надяваме.