Здравей Гост

празен дом,червей, смърт на роднини

• 4 Отговора
  • 2820 Прегледи
« -: Септември 23, 2006, 01:44:22 pm »
Здравейте, ето съня:
намирам се в къщи-празен апартамент-само голи стени наоколо, само аз съм там, от стените виждам релеф на нещо- вътре в стената има някякво животно-и то обикаля къщата-появява се ту на една стена, ту на друга-но не излиза от стената-пипам стената да проверя какво е това нещо-то разкривявя стените, като че ли е огромен червей или някяква гад която напира навън-но не излиза(нали сте гледали филми със някякви ръце или тела излизащи и напиращи от стените-същото, после това животно се появи на вратата-там се приближих-да го видя отблизо-от там напираха забити нокти -като че ли нещо е удряло по нея и е направило тоя релеф През цялото време исках да го махна от нас и се чудех къде е точно-отворих вратата, бях от външната страна- и през шпионката като че ли го издърпах с някяквя сила, докато го издърпвах се превърна в малък червей, хванах го с ръце, смачках го и го изхвърлих. После сънувах че майка ми ще умре и сеста ми-и аз оставам сама, като че ли някой ми го казваше, и трябваше да разбера за това и се събудих с чуство на самота
Това е съня-двете неща не са свързани.
Проверявях в съновниците-но там все хубави неща пишат за това което сънувах-а по принцип усещам че може би нещо не е наред или трябва да направя нещо-не знам. Моля ако някой разбира от сънища да го разтълкува
Благодаря ви

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Септември 23, 2006, 01:49:08 pm »
Много филми на ужасите гледаш...  :blink:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Септември 23, 2006, 02:50:58 pm »
Мерси за изчерпателното тълкуване, :D  личи си че си Advanced member ;)
Знаех си че форума си го бива :P  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 23, 2006, 02:55:55 pm »
Не тълкувам сънища, тъй че недей смята мнението ми за компетентно, нито пък аз имам претенцията, че е  :lol:  но пък може да се включи и АН, тя ги разбира  ;)  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #4 -: Септември 25, 2006, 09:53:54 am »
Интерпретацията на сънищата е персонална и зависи от отношението на сънуващия към сънищата :)

Ако човек им обръща внимание, те му се отплащат :)
Ти често ли сънуваш? :)