Здравей Гост

Писма по електронната поща

• 11 Отговора
  • 3004 Прегледи
*

ПИТАНКА

« -: Октомври 04, 2006, 03:47:02 pm »
едно момиче, попитало едно момче,дали той мисли, че тя е красива.Той каза-не.Тя го попита дали той иска да е с нея завинаги и той каза-не.После го попита дали той ще се разплаче, ако тя си тръгне и той пак каза-не.Тя чу достатъчно и си тръгна разплакана.Тогава той я хвана за ръката и й каза че тя не е красива а е прекрасна, той неиска да остане до края на живота си, той има нужда от това,ако тя си тръгне той няма да заплаче а ще умре.

:unsure:  :unsure:  :( Звучи красиво,но дали ако разпратим това писмо на 20 човека щастието ще кацне на рамото ни?

*

АН

« Отговор #1 -: Октомври 04, 2006, 06:15:42 pm »
казват, че вярата е голяма сила, само че е трудно постижима :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2006, 07:14:16 pm »
Цитат
Звучи красиво, но дали ако разпратим това писмо на 20 човека щастието ще кацне на рамото ни?
Не вярвам едно писмо да ни донесе желаното щастие, но е въпрос на вяра, както казва АН, наистина...  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ПИТАНКА

« Отговор #3 -: Октомври 04, 2006, 09:51:53 pm »
Защо е по-лесно да вярваме на неща,които ни се струват по-осезаеми,а не в Божия промисъл или в това,което ни е отредено.
Питам се дали живота ни се е объркал до толкова,а вярата в бъдещето е някаква химера,че все повече хората се обръщат към мистичното изгубили вярата в себе си.Оглеждайки се около мен много приятели тръгнаха по ясновидци магьосници и се забъркаха с материя,която нарушава правата линия на отреденото.

Темата ми е интересна,а хората които пишат тук са наясно с кармичните закони и ми е интересно да споделят мненията си.

Благодара за търпението!

*

АН

« Отговор #4 -: Октомври 05, 2006, 07:51:48 am »
Дали пък винаги не си е имало хора, които са уважавали пророческите и ясновидските способности у човека и да са ги търсили...

Какво те притеснява факта, че хората търсят ясновидци?

Да уважаваш вярата и да уважаваш хората с ясновидски способности не са несъвместими уважения :)  

*

ПИТАНКА

« Отговор #5 -: Октомври 05, 2006, 11:14:00 am »
Още не съм си дала отговор кое ме е подтикнало да пиша,но дори днес си задавам въпроси, на които трудно успявам да си дам отговори. Да кажем темата в астрологията за пола на детето,не е ли по-важно да се роди живо и здраво,а не толкова от какъв пол ще е?
Дали ако научим съдбата си и се опитаме да я променим,променяме само нашата съдба или и съдбата на хората около нас.
Ако имаме да учим кармични уроци,не пречи ли това да ги изкупим в този живот,а не да влачим кармата в следващ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2006, 12:03:46 pm »
Цитат
Дали ако научим съдбата си и се опитаме да я променим, променяме само нашата съдба или и съдбата на хората около нас.
Ако имаме да учим кармични уроци, не пречи ли това да ги изкупим в този живот, а не да влачим кармата в следващ?
А дали е възможно да променим съдбата си, след като я научим? Мисълта ми е може ли Съдбата да бъде променена?
Донякъде 'улеснена'  може би да, но всеки по един или друг начин трябва да си извърви пътя. Променяйки начините, дали променяме и условията, обстоятелствата в своя живот и този на другите?  :blink:

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #7 -: Октомври 05, 2006, 01:45:04 pm »
Често и представа си нямаме кои сме, защо сме, какво е било и какво ще бъде :)
Понякога искаме отговори на такива въпроси и ги търсим на различни места и по различни начини.

Няма лошо и да не ги търсим :)

*

ПИТАНКА

« Отговор #8 -: Октомври 05, 2006, 01:57:56 pm »
Ако на един сляп човек му променим нещо и той с нарани това не е ли промяна?
Мисля,че след като сме слепи за съдбата си не е хубаво да я променяме.Някой ще каже,че всичо е с добри намерения и за помощ,но всеки има различно мерило за добро и зло.

« Отговор #9 -: Октомври 05, 2006, 04:14:20 pm »
А то тва с слепите си е истина B) да знаеш че сестра ми като ме цапна веднъж,три дена нищо не виждах и за проклетия все местеше мебелите да се спъвам B)  :lol:

*

АН

« Отговор #10 -: Октомври 06, 2006, 06:09:24 am »
Цитат
Ако на един сляп човек му променим нещо и той с нарани това не е ли промяна?
Мисля,че след като сме слепи за съдбата си не е хубаво да я променяме.Някой ще каже,че всичо е с добри намерения и за помощ,но всеки има различно мерило за добро и зло.
Ами ако слепият човек сам е поискал промяната, въпреки риска от нараняване :)  

*

АН

« Отговор #11 -: Октомври 06, 2006, 06:10:14 am »
Цитат
А то тва с слепите си е истина B) да знаеш че сестра ми като ме цапна веднъж,три дена нищо не виждах и за проклетия все местеше мебелите да се спъвам B)  :lol:
те много страшни тия твои сестрички :D