Здравей Гост

Дълбока нелигалност

• 16 Отговора
  • 10395 Прегледи
Дълбока нелигалност
« -: Октомври 05, 2006, 04:36:06 pm »
Гледам,че има анонимни!
Някой да ми каже как става тоя номер,щото ако ме чопне систър,че се вихря на нейна територия.....напрао не ми се мисли B)  

*

Брадър

Дълбока нелигалност
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2006, 06:20:04 pm »
Виждам всичко. Доунт тъч хиър плиз.

:D  

Дълбока нелигалност
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2006, 07:29:52 pm »
Що да да не пипам бе?

СВОБОДНА СТРАНА СМЕ B)  

*

Deine kleine Schwester

Дълбока нелигалност
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2006, 09:38:04 pm »
Преди да се влезе се чука. Преди да се пипне се пита.

:)  :P  B)

Дълбока нелигалност
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2006, 09:50:24 pm »
А стига бе,тука си намерих и по-малка сестра :wacko:  :blink:  B)  то цяло  "фемили" си събрах тука,но от всички познавам лично само "БИГ СИСТЪР" B)  :P  

*

АН

Дълбока нелигалност
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2006, 06:07:40 am »
по-спокоен ли си, като си намери сестричките :)  

Дълбока нелигалност
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2006, 03:18:50 pm »
Наистина имам само една по-голяма сестра,но тя е в "нелИгалност" :P  :lol: ,повече сестри не ми трябват,но жена си търся :lol:  B)  B)

кандидат на семейните науки:   ЗЪБОЛЕКАР B)

*

АН

Дълбока нелигалност
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2006, 09:43:59 am »
Меркурий управлява жените в живота ти, а той е в напрегнат аспект със Сатурн, значи се запаси с търпение, докато си търсиш жена :D  

Дълбока нелигалност
« Отговор #8 -: Октомври 09, 2006, 03:20:28 pm »
    С ТОВА ЦВЕТЕ ТИ БЛАГОДАРЯ![/li][li]АН Публикувано на October 08, 2006 09:43 am[/li][/list]
    Цитат
    Меркурий управлява жените в живота ти, а той е в напрегнат аспект със Сатурн, значи се запаси с търпение, докато си търсиш жена 

Никога не съм се занимавал с астрология и се видях в чудо с тази кодировка :D .Ще си призная,че цял ден водих борба да разбера кое какво означава :blink: .Няма да пиша какво завърших,че нещо не ми е мястото във форума ;)  B) .Изкарах школа по изобразително изкуство от време навреме пиша и стихове,а медицина не учих,защото имах здравословни проблеми,които не ми дават право да следвам в тази област :) .

И да не става много драматично и да не се меся на астролозите,ще ти се мотая в СЪНОВНИКА,щото баба беше спец по тълкуване ;)  :P  :lol:  B)  

*

АН

Дълбока нелигалност
    « Отговор #9 -: Октомври 09, 2006, 05:05:09 pm »
    Не мога да си представя на кого по професионален признак или образователен ценз не му е мястото във форума :)
    Аз съм от преди 22 години инженер, а от преди 16 години се занимавам и с астрология.
    Имам достатъчно практика с хороскопи, за да ти кажа, че хора, с планети около МС или Асцендента /при теб бяха на асцендента/, са се родили с някаква дарба.
    Може да не си я използват, може да не получават винаги признание,може да не могат да печелят пари с нея, но дарба си имат :) Всъщност на около 50-годишна възраст повечето все пак получат поне признание:)
    Та ти си открий твоята и си я използвай :)  

*

Lillie

• 30532
    Дълбока нелигалност
    « Отговор #10 -: Октомври 09, 2006, 06:11:40 pm »
    Да, не на всеки му се "дава" планета на Асц и МЦ, особено някоя хубавка  ;)  искам и аз да си имам Юпитер или Венера там, ама си нямам... само един калпав Марс на ИЦ, който засега не може да се похвали с кой знае какви 'постижения'...  :unsure:  :huh:

Не спирай да ме срещаш
    в миг безвремие.
    Аз любя се със огъня.
    Неспирно.
    И разпилявам пепелта си
    с ветровете.

Дълбока нелигалност
    « Отговор #11 -: Октомври 10, 2006, 12:31:26 am »
    За АН
    Цитат
    Не мога да си представя на кого по професионален признак или образователен ценз не му е мястото във форума

Теология и педагогика +семинария :lol:  :lol:  :lol:  B)  :o  :ph34r:

А колкото до планетите на АСЦ и МС-учих при Минчо Панайотов изобразително изкуство /казваше,че имам дарба,но мисля че сестра ми е по-добра.Приеха ме с нейна работа,а след това мои нейни мои нейни :D /  Двамата имаме Венера в първи дом Съвпадаща с АСЦ и точката на щастието/поне така си мисля,че се казваше/на МС.
    Толкова ми беше търпението да сравнявам,но прочетох ,че при роднини съществуват аналогии,а не се очаква за два дена да се превърна в спец по астрология

*

АН

Дълбока нелигалност
    « Отговор #12 -: Октомври 10, 2006, 05:06:50 pm »
    Цитат
    За АН
    Цитат
    Не мога да си представя на кого по професионален признак или образователен ценз не му е мястото във форума

А колкото до планетите на АСЦ и МС-учих при Минчо Панайотов изобразително изкуство /казваше,че имам дарба,но мисля че сестра ми е по-добра.Приеха ме с нейна работа,а след това мои нейни мои нейни :D /  Двамата имаме Венера в първи дом Съвпадаща с АСЦ и точката на щастието/поне така си мисля,че се казваше/на МС.
    Толкова ми беше търпението да сравнявам,но прочетох ,че при роднини съществуват аналогии,а не се очаква за два дена да се превърна в спец по астрология
    всичко това чудесно отива на Юпитер и Венера на асцендента.

И двете при това са и планети на щастието и късмета :)

Като казваш роднини и се сещам за едни книги за Слава Севрюкова /ясновидка от ранга на баба Ванга/- казва, че всички в семейството и били "виждащи", като само един от братята и не е бил, но лъжел за 300 цигани :) - няма ли художници, които рисуват заедно, както писатели пишат заедно? :)  

*

АН

Дълбока нелигалност
    « Отговор #13 -: Октомври 10, 2006, 05:09:34 pm »
    Цитат
    Да, не на всеки му се "дава" планета на Асц и МЦ, особено някоя хубавка  ;)  искам и аз да си имам Юпитер или Венера там, ама си нямам... само един калпав Марс на ИЦ, който засега не може да се похвали с кой знае какви 'постижения'...  :unsure:  :huh:
    е, не знам дали е точно така - трябва да питаш хората, с тия планети по радикални точки :)
    Често имам чувството, че това, което ги "влече" на някъде, е по-силно от волята им :)  А знае ли човек на къде ще ги "повлече" :)  

Дълбока нелигалност
    « Отговор #14 -: Октомври 10, 2006, 05:44:29 pm »
    Цитат
    Цитат
    За АН
    Цитат

всичко това чудесно отива на Юпитер и Венера на асцендента.

И двете при това са и планети на щастието и късмета :)

Като казваш роднини и се сещам за едни книги за Слава Севрюкова /ясновидка от ранга на баба Ванга/- казва, че всички в семейството и били "виждащи", като само един от братята и не е бил, но лъжел за 300 цигани :) - няма ли художници, които рисуват заедно, както писатели пишат заедно? :)
    Ха,ха  :D като деца верно пишехме заедно. :D  

*

Lillie

• 30532
    Дълбока нелигалност
    « Отговор #15 -: Ноември 20, 2006, 01:41:55 pm »
    Хихи, какъв е тоя овенски наплив в сайта днес?  :lol:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
    в миг безвремие.
    Аз любя се със огъня.
    Неспирно.
    И разпилявам пепелта си