Здравей Гост

??????

• 33 Отговора
  • 5929 Прегледи
??????
« -: Октомври 05, 2006, 04:51:28 pm »
Я и аз искам да ми кажете що не снанах зъболекар :lol: и какво съм станал ако можете B)  :lol: ?

15.04.1974 -Стара Загора в 3.50ч. B) по нощите  

Систър  ИЗВИНЯВАЙ!  :(  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
??????
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2006, 10:29:51 pm »
Длъжни ли сме да доказваме?)

??????
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2006, 12:27:01 am »
ОК,няма нужда от доказателства,аз определено зная какъв съм ;)  ! Систър,наистина съжалявам,че осрах положението :mellow:  и може да съм те злепоставил,но си ме познаваш B)  :)  :( !

А на всички форумци: ЩО НЕ ПРОБВАХТЕ ВСЕ ПАК B)  :P  

*

АН

??????
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2006, 06:30:36 am »
за къде бързаш - тя кандидатстудентската кампания приключми преди месеци, пък сега цяла година имаш да готвиш биология, ако ти се учи :)
После, със Стрелец на МС нищо не ти пречи да си избереш да упражняваш две професии, които да удовлетворяват изискванията на Венера на асцендента:)

Пък и то е като със сините квадратчета - малко труд и нещата не са особено трудни :)

Защо си се сетил за професията - гледам, че влиянието на Уран над управителя на МС приключва, което ще рече, че ако сега си мислиш за промяна, ще я направиш съвсем в срок и в съгласие със звездите :)
Бързите планети ти активират партньорските отношения и да не би от там да идват въпросите? :)

Ако все пак искаш да знаеш какво казват теоретичните постановки за твоя избор на професия, то с Юпитер и Венера около асцендента би могъл да си избереш някаква творческа професия, пък и приложна, която да ти позволи достатъчно динамизъм за огненото Слънце
 :)

Хайде сега да вземем да поработим, докато ти разсъждаваш за предимствата и недостатъците на различните професии :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
??????
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2006, 09:58:02 am »
Не е важно дали е истина, важно е дали работи.
Р. Хъбард
 <_<  

*

Guest

??????
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2006, 12:43:39 pm »
Защо ти е да ставаш зъболекар?Негативите са повече от позитивите,особено когато страната е  България.Казвам ти го от личен опит-аз съм практикуващ стоматолог.Е и все пак ,ако желанието ти е огромно ,нищо не ти пречи да опиташ пак.За тази професия трябва много енергия,себеотдаване,сръчност,труд и много,многоооооо... пари :D  

*

АН

??????
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2006, 06:42:55 am »
Цитат
Защо ти е да ставаш зъболекар?Негативите са повече от позитивите,особено когато страната е  България.Казвам ти го от личен опит-аз съм практикуващ стоматолог.Е и все пак ,ако желанието ти е огромно ,нищо не ти пречи да опиташ пак.За тази професия трябва много енергия,себеотдаване,сръчност,труд и много,многоооооо... пари :D
В такива случаи, ако все пак си харесваме работата, обръщаме гръб на негативите и мислим само за позитивите :)  - в някой момент ще ни стане навик да виждаме хубавите неща в професията и ще ни е далеч по приятно :)  

*

Guest

??????
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2006, 08:52:35 am »
Какво ти да не остана с впечатление,че ми е неприятно? :angry:  

??????
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2006, 03:06:15 pm »
Благодаря на АН,че ми обърна внимание! :wub:

Не съм зъболекар /споменах,че това е НЕМЕЧТА/ ,вече учих и имам две дипломи,но не работя това, за което съм учил,а иначе все съм си "келеш" както сестра ми обича да ме нарича :P  :lol:  B)  

*

Lillie

• 30532
??????
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2006, 06:49:32 pm »
Ето виждаш ли, напредваш със сините квадратчета  :P  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

??????
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2006, 07:00:37 pm »
Мхх..... ама никоя хубава девойка не е кандидатсвала да ми става жена,та ако можеше и там да има напредък ;)  B)  

*

Lillie

• 30532
??????
« Отговор #11 -: Октомври 07, 2006, 07:04:48 pm »
Продължавай с пощенските кутии, може и да ти се отвори някоя "вратичка"... като натрупаш повече квадратчета може и да те 'земат, виж ги моите - колко имам, и...   :P  ;)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

??????
« Отговор #12 -: Октомври 07, 2006, 07:14:00 pm »
B) Тях като пощенски кутии ли да ги ползвам :o ...........напрао да взема да ти пиша  :blink:  :wacko: ..........а,отказах се имаш около седемстотин иииии МНОГО КАНДИДТИ :o  B)  

*

Lillie

• 30532
??????
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2006, 07:22:14 pm »
Та какво ни казва онзи закон на физиката  (физика ли беше - :blink:? ) - "съществува ли точка във времето и пространството, в която да се пресекат две успоредни прави?"  :lol:
« Последна редакция: Октомври 07, 2006, 07:48:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

??????
« Отговор #14 -: Октомври 07, 2006, 08:40:37 pm »
B) Неведоми са пътищата господни!  :lol:  Това пък е цитат от една мъдра книга ;)  :lol:  B)
« Последна редакция: Октомври 07, 2006, 09:15:22 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
??????
« Отговор #15 -: Октомври 07, 2006, 08:50:07 pm »
Интересно сравнение... в астрологически контекст - да не забравяме за предназначението на този форум все пак - имам навика да използвам този цитат като реша да не си губя времето с 'нищене' на 12-домни стелиуми  ;)  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

??????
« Отговор #16 -: Октомври 07, 2006, 09:10:08 pm »

Ами това е  B) интереси всякакви ;) .А може да ми видиш хороскопа ;)  B)

:rolleyes:  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
??????
« Отговор #17 -: Октомври 08, 2006, 12:10:33 am »
Цитат
Мхх..... ама никоя хубава девойка не е кандидатсвала да ми става жена,та ако можеше и там да има напредък ;)  B)
ПО-добре не чакай те да кандидатстват)

??????
« Отговор #18 -: Октомври 08, 2006, 01:13:37 am »
B) Всичко идва навреме за този, който умее да чака.  ;) Съдбата си има начини да те намери. B)

*

АН

??????
« Отговор #19 -: Октомври 08, 2006, 10:00:48 am »
Цитат

Не съм зъболекар /споменах,че това е НЕМЕЧТА/ ,вече учих и имам две дипломи,но не работя това, за което съм учил,
А като дете имал ли си мечти за желана работа или чакаше близки и приятели да те ориентират като наближи време за избор?

Би могъл да си много удовлетворен от работата си, с тоя рожден хороскоп :)
Да се надяваме, че дори да не си открил най-удовлетворяващата, все някога ще го направиш :)