Здравей Гост

Абе...

• 312 Отговора
  • 42540 Прегледи
*

АН

Абе...
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2006, 02:11:07 pm »
Цитат
Що да имаме проблем?
Че Земята е съвършено красива, къде из космоса, висшите светове или отвъдното ще можеш да се насладиш на такава съвършена топла есен жълта примерно?
да де, ама днес е Димитровден и е началото за зимата :D

Край на топлата жълта есен :D

Може ли да съществува само красотата? Може ли да виждаме само красотата? :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Абе...
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2006, 07:00:16 pm »
В природатата е винаги красиво, сега ще замирише на зима и ще завали бял сняг и ще е красиво. Аз обичам да ме вали сняг или да вали зад прозореца и да е такова сумрачно, светът да е свит все едно си в утроба. В която валят красиви снежинки.
Природата е хубаво нещо.
Хората са мръсни и отвратителни.

Днес почнах оная дългоочаквана работа в оная свръхсуперпрестижна фирма, дето я чаках тая работа повече от месец.
И се оказа едно огромно нищо, поне на тоя етап. Отвън лъскаво, отвътре просто нищо....е, има мегдан и да се изкарват пари, т.е. някаква надежда има, но май не ми се вярва много.
А кажи речи работя почти без заплата.
Колко трябва да издържа там, за да си изпълня и тая карма, според теб?
Че аз вече съм си вързала връзките на обувките, а чантата даже не съм я оставяла.

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2006, 07:48:06 pm »
Да ти кажа, Кайли, и аз колко често съм се подлъгвала от такива "свръхсуперпрестижни" и "лъскави" фирми с "реноме" - една видимост за благополучие и респект отвън и едно голямо и смърдящо нищо отвътре.
 За микроклимата и начина на комуникация в колектива да не говорим, нито пък за наличието на екипност или поне що-годе някаква взаимна толерантност и коректност. Всичко изглежда като един голям и красив сапунен мехур отвън, напълнен с токсични газове отвътре  :blink:  :huh:

Да, това са много силни думи за мен, по принцип рядко давам такива категорични квалификации. Сатурн ме научи на едно много важно нещо - не всичко е злато що блести. И съм му благодарна за това...  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Абе...
« Отговор #23 -: Октомври 26, 2006, 09:43:29 pm »
Е на мен ми е за сефте и освен това все още нищо не се знае, но поне първи ден отвътре е много различен за визията отвън.
Сигурно ще постоя малко, белким понауча нещо и да видя все пак кое как е, ма ме е страх, че Юпитер ще виси в първи дом не цяла вечност и да не изпусна момента да се преориентирам.
Иначе е възможно и да има перспектива, защото наистина нивото е друго, включая инвестиционни фондове, листвания на фондови борси и други такива.
Ма българска мутра юнашка нали требе работниците да ги изсмуче като грък шивачки в Родопите.

*

АН

Абе...
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2006, 08:24:50 am »
Цитат
Колко трябва да издържа там, за да си изпълня и тая карма, според теб?
Че аз вече съм си вързала връзките на обувките, а чантата даже не съм я оставяла.
виж......
Сатурн ти управлява Аза.
Марс и Плутон – Егото....
Това по-горе е бързата и страстната реакция на Марс и Плутон.
Сатурн дава повече време за оценка и реакция в някаква ситуация.

Ние естествено сме склонни да сме егоманиаци.
Егоманията не позволява да видим пълната картина, да видим от различни гледни точки някаква ситуация. Тя превръща илюзиите, като пари, власт и подобни, в нещо материално и реално.
Егоманията убива откровенията, срива връзката на Аза със СвръхАза.
Смисълът на живота ни е да реализираме Аза си, а не Егото.

Ако в конкретната ситуация решението дойде от Аза, а не от Егото, животът се подрежда добре, макар че наградата май не е пари и подобни....
Това не е средностатиската астрология – тя би ти казала само нещо за аспекти и срокове:)

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2006, 09:03:16 am »
АН,
това е за теб  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Абе...
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2006, 09:07:52 am »
Цитат
АН,
това е за теб  :)

мерси, трогната съм :)  

*

k

Абе...
« Отговор #27 -: Октомври 27, 2006, 09:58:39 am »
Абе его, аз, тинтири минтири.
Животът е хубав, когато е хармоничен. Когато нямаш пари за кафе примерно даже, къде е хармонията?
Тоя уклон, че парите са задължително различни от хармонията, малко ми е чужд напоследък.
Откъде идва решението?
Де да знам.
Решаваш, че искаш хармония и изобилие и почваш някак да опитваш да ги постигнеш.
Кой иска хармония и благоденствие-аза или егото? И какво значение има кой ги иска.
Ми ако Аза ги иска, тогава това е лошо ли?
Май не е толкова важно кой ги иска, а какво искаш.
Е, аз искам хармония, изобилие и благоденствие, примерно.
Защо вместо да човъркам дали аза ми го иска или егото-каква е файдата от това, защо просто да не преценявам ситуацията според това предлага ли ми онова, което искам, или не ми.
Да вися и да чакам да падне тавана на лятното кино, докато установявам кой какво ми иска ли.
Някак си не е така, не вярвам ако и аза ми иска горното, това да е лошо.

*

к

Абе...
« Отговор #28 -: Октомври 27, 2006, 12:27:34 pm »
А всъщност може и да си права.
Азът ми иска пари, умиротворение, благодат и изобилие-нищо ненормално, както виждаш, парите просто са необходимост за изобилието и благодатта, а последните са символ на божията милост.
А егото ми искаше лустро.
Е на ми сега лустро.

*

kaily

• 5145
Абе...
« Отговор #29 -: Октомври 29, 2006, 08:20:09 pm »
Ино много интересно нящо  <_<
My Webpage

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #30 -: Октомври 29, 2006, 08:28:24 pm »
Интересно сайтче  :rolleyes:

Ама иииий, що пак съм аз прецакана, ама че "късмет"!  :unsure:

"Крест -
Страдание, испытание
Символ долга, кармы, веры и знания, защиты и покровительства, духовных испытаний и искуплений, бесконечности и пространства..."

А уж нямах много сатурн в картата, ама какво сега...?  :blink:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Абе...
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2006, 08:40:32 pm »
Ми не знам, на мен ми е кольцото-Брак, соглашение, преданность
Карта может символизировать веру, вечность, принадлежность к какому-то братству, обществу.

Сега чак ми стана ясно що толкова кова към връзки и съединение на моменти, заради това кольцо.

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #32 -: Октомври 29, 2006, 08:50:17 pm »
Ама това е доживотна орисия или как да го разбирам?

Ти за сегашната си нагласа ли говориш или по принцип?

И какво сега, да си нося доживотно кръста... ммм... хубава работа, що не ми се падна нещо друго?  :blink:
То вярата и знанието по Юпитер са си добре дошли, ама тия сатурнови багажи цял живот ли ще ми тежат? А тъкмо си помислих, че Сатурн ми е в "сянка-проекция" и ето ти на!  :huh:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Абе...
« Отговор #33 -: Октомври 29, 2006, 08:54:54 pm »
Ми аз го разбирам като задачата на тоя живот, демек-докато не я осъществиш, все ще виси. Поне аз цел живот гоня брак, съюз, съглашение.

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #34 -: Октомври 29, 2006, 08:56:44 pm »
Ахаха, ма аз Сатурн не гоня, той ме гони!  :lol:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #35 -: Октомври 29, 2006, 09:42:10 pm »
Тинтири-минтири. Некой да ме светне как се превежда гръцкото "его" на български ???  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #36 -: Октомври 30, 2006, 08:46:31 am »
Има ли връзка с темата?  :rolleyes:

Как се изписва с гръцки букви?

http://translator-bg.com/content/view/23/28/lang,bg/

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #37 -: Октомври 30, 2006, 09:49:49 am »
Ами връзката беше следната реплика малко по-горе, но ти явно не си обърнала внимание  ;) :

"виж......
Сатурн ти управлява Аза.
Марс и Плутон – Егото....
Това по-горе е бързата и страстната реакция на Марс и Плутон.
Сатурн дава повече време за оценка и реакция в някаква ситуация"

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #38 -: Октомври 30, 2006, 10:05:07 am »
Въпросът е каква е разликата между Аза и Егото? В интерес на истината честичко се затруднявам да си отговоря на този въпрос...

Принципно нали Слънцето повече се свързва с нашето усещане за "Аз съм", а Сатурн с Егото или "сянката на Аза"? Вие как мислите?  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Абе...
« Отговор #39 -: Октомври 30, 2006, 10:28:40 am »
Цитат
Въпросът е каква е разликата между Аза и Егото? В интерес на истината честичко се затруднявам да си отговоря на този въпрос...

Принципно нали Слънцето повече се свързва с нашето усещане за "Аз съм", а Сатурн с Егото или "сянката на Аза"? Вие как мислите?  :rolleyes:  :)
аз съм го писала в следния контекст:
Аз - Слънце /в конкретния случай Слънцето беше под властта на Сатурн в радикса/
Его - Асцендент, т.е. това, което показваме или искаме да покажем в някой момент пред другите /в конкретния случай асцендентът в Скорпион беше подчинен на Марс и Плутон/ Реакциите ни обикновено са по асцендента, особено, ако той е управляван от планета като Марс. :)