Здравей Гост

джудже и великан

• 11 Отговора
  • 3030 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
джудже и великан
« -: Октомври 07, 2006, 04:47:48 pm »
Снощи сънувах моя позната, с която през последната една година сам много толерантна. Но търпението ми взе да се изчерпва.
  Стояхме една срещу друга, имаше много голяма разлика в размерите ни. Аз бях може би 3 пъти по-висока от нея. Тя ме гледаше втренчено, със страхотна злоба. Не говореше. Аз й казах: "Моля те престани. Спри да се сърдиш вече. Мина толкова много време." И припаднах в съня си, някой ме хвана и ме сложи на стол. Усещането беше много странно, защото момента, в който припадах в съня си, се и събуждах.
  Интересно е да се отбележи, че не се сещам за реално събитие, с което така да я предизвикам. Имам усещането, че нещо някога съм надробила. :unsure:
  Ще ми помогнете ли в тълкуването?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

джудже и великан
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2006, 06:52:41 pm »
B) Много е вероятно да забогатееш за нейна сметка,особено ако ти е колежка. :lol:

от съновника на баба :lol:  

*

Lillie

• 30532
джудже и великан
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2006, 07:00:02 pm »
А в съновника на дядо какво пише?  :o  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

джудже и великан
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2006, 07:06:49 pm »
Дядо с бабешки диветини не се занимаваше  B)  :angry:  

*

Kali

• **
  • 1411
джудже и великан
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2006, 08:21:12 pm »
Оценявам чуството ви за хумор. :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

джудже и великан
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2006, 08:35:27 pm »

това е като извинение от мен B)  :)

B)  А баба е много мъдра жена B) колко пъти ми наливаше мъдрост с тоягата  :( само аз си знам B)

« Последна редакция: Октомври 08, 2006, 01:22:22 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
джудже и великан
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2006, 08:42:52 pm »
мхм... докато моята предпочиташе омразните ми учебници по математика - ефектът бе същият като с тоягата  :blink:  ;)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

джудже и великан
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2006, 09:48:53 am »
Цитат
Снощи сънувах моя позната, с която през последната една година сам много толерантна. Но търпението ми взе да се изчерпва.
  Стояхме една срещу друга, имаше много голяма разлика в размерите ни. Аз бях може би 3 пъти по-висока от нея. Тя ме гледаше втренчено, със страхотна злоба. Не говореше. Аз й казах: "Моля те престани. Спри да се сърдиш вече. Мина толкова много време." И припаднах в съня си, някой ме хвана и ме сложи на стол. Усещането беше много странно, защото момента, в който припадах в съня си, се и събуждах.
  Интересно е да се отбележи, че не се сещам за реално събитие, с което така да я предизвикам. Имам усещането, че нещо някога съм надробила. :unsure:
  Ще ми помогнете ли в тълкуването?
Колежката да не символизира нещо друго, скрито в подсъзнанието, което някак да провокира раздразнение в теб? :)

Можеш да се поровиш из мислите си - ако имаш късмет да откриеш подобно, то и отношенията с колежката ще ти станат безразлични и няма да ги забелязваш :)  

*

АН

джудже и великан
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2006, 09:50:47 am »
Цитат
B) Много е вероятно да забогатееш за нейна сметка,особено ако ти е колежка. :lol:

от съновника на баба :lol:
успешните контакти с хора през едно поколение са невероятно полезни по отношение на житейска мъдрост :D  

*

Guest

джудже и великан
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2006, 05:28:30 pm »
Цитат
Колежката да не символизира нещо друго, скрито в подсъзнанието, което някак да провокира раздразнение в теб? :)

Можеш да се поровиш из мислите си - ако имаш късмет да откриеш подобно, то и отношенията с колежката ще ти станат безразлични и няма да ги забелязваш :)
  В най-общи линии нещото, което не харесвам, е несериозното отношение към работа и стремеж да се претупа всяка задача, или направо нищо да не се върши.
   А моя Asc се управлява от Сатурн / не знам дали е заради него/ и много държа на отговорно отношение. :angry: . Може би дори прекалявам :(  :lol:

*

АН

джудже и великан
« Отговор #10 -: Октомври 09, 2006, 03:07:30 pm »
Цитат
В най-общи линии нещото, което не харесвам, е несериозното отношение към работа и стремеж да се претупа всяка задача, или направо нищо да не се върши.
   А моя Asc се управлява от Сатурн / не знам дали е заради него/ и много държа на отговорно отношение. :angry: . Може би дори прекалявам :(  :lol:
Защо все пак един чужд човек, който си има някакви недостатъци, като всеки друг човек, те провокира чак толкова, че даже го сънуваш? :)  
Той ли заслужава това; нещо друго ли в човека е първопричина, някой друг близък ли има подобни качества, а към него не смееш да имаш такава реакция? :)
Мисли, все някъде има ключе - ако не ни харесват някои сънища, все нещо трябва да направим, за да се избавим от тях :)  

*

ГостKali

джудже и великан
« Отговор #11 -: Октомври 09, 2006, 08:15:39 pm »
Цитат
някой друг близък ли има подобни качества, а към него не смееш да имаш такава реакция? :)
Мисли, все някъде има ключе - ако не ни харесват някои сънища, все нещо трябва да направим, за да се избавим от тях :)
Мисля че това е верния отговор.