Здравей Гост

Върти ми се една мисла...

• 113 Отговора
  • 16570 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #20 -: Октомври 14, 2006, 06:49:49 pm »
Цитат
Значи съвпадът на тр.Плутон и нат.Меркурий се случва във втори дом, което ще рече, че евентуалните събития ще са аналогии на тоя дом - пари, сигурност и т.н.
Причините за евентуалните събития ги търсим по радикалните домове на планетите, които сключват аспекта - т.е. по втори дом и по десети дом - значи едно ново желание или разбиране за реализация и пари би могло да провокира събитията.
Следствията от евентуалното събитие ги търсим по домовете, които са управлявани от планетите, които сключват аспекта, т.е. първи и десети дом.

Т.е. бихме могли накратко да кажем, че ако променим разбирането си за работа, пари и реализация, като не си пилеем времето и енергията, то животът ще ни се отплати с хубави и удовлетворяващи  резултати :)

Ъхъ, променям си разбиранията със скоростта на светлината, просто вече единствената ми котва остана упованието, че ония горе знаят какво правят, що аз вече нищо не знам.  :blink:  

« Отговор #21 -: Октомври 14, 2006, 07:09:49 pm »
Цитат
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР,October 14, 2006 01:51 pm
Основният принцип на елективната астрология е да 'стъкмиш' карта като избереш най-оптималния съобразно поставените цели и очакваните резултати момент за случване на конкретна 'случка'  B)  ;)  :)
:angry:  B)  :ph34r: Напрао ми светна,след такова обяснение,май пак ще се образовам самичък :(  ;) [/QUOTE]
Мен да ме питаш, аз тая карта най я любя. Гледаш да си нацелиш в кой точно момент от времето картата би била най-готина за твоите си цели, набелязваш си момента, записваш си го на носа точното време и като настъпи, баш тогава си задаваш въпроса и съответно си правиш хорар.  :P  <_< [/quote]
 Сполай ти kaily,спаси ме от ровенето,толкова бързо ми стана ясно,че започвам да си търся моменти за различни дейности. ;)

А за Лилието си знаех,че ще ми отрови живота,ту с линкове,ту с многословие :D ,ту ша ма оплете в купешки приказки дето за тях ми трябва да си вадя тълковен речник :lol:  :lol:  :lol:  ;)  B) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Октомври 14, 2006, 07:19:25 pm »
kaily wrote:
"Мен да ме питаш, аз тая карта най я любя. Гледаш да си нацелиш в кой точно момент от времето картата би била най-готина за твоите си цели, набелязваш си момента, записваш си го на носа точното време и като настъпи, баш тогава си задаваш въпроса и съответно си правиш хорар."

Не знам... тая опция в астрологията почти не използвам, а и в интерес на истината няма какво толкова и да 'електирам'... така съм се пуснала по течението и накъдето ме духне вятърът на промяната, че ни хорари ме интересуват, ни слънчари, ни лунари... засега  ;)  :D  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #23 -: Октомври 14, 2006, 09:11:30 pm »
Е аз и друго правя.
Като отворя ЗЕТ-я и меткам едно очо на хорара настоящ, ако набързо мерна, че си струва, оглеждам за кое точно си е струвал и си наумявам желание...ако ми се види кофти работата, си викам, уф, добре че не си наумих нищо.  :D  :P

Ми то в тоя живот човек освен да спре да гледа на всичко като на нещо сериозно, не знам какво друго му остава.  <_<  

« Отговор #24 -: Октомври 14, 2006, 09:38:49 pm »
Цитат
Е аз и друго правя.
Като отворя ЗЕТ-я и меткам едно очо на хорара настоящ, ако набързо мерна, че си струва, оглеждам за кое точно си е струвал и си наумявам желание...ако ми се види кофти работата, си викам, уф, добре че не си наумих нищо.  :D  :P

Ми то в тоя живот човек освен да спре да гледа на всичко като на нещо сериозно, не знам какво друго му остава.  <_<
Е, тая философия страшно ми допада ;)  B) ,при цялото напрежение покрай плащане на сметкете за тока тоя месец и чуденето как да я карам напред,ако и тука я караме прекалено делово, напрао ша са пукна душко :D  :D  B)
« Последна редакция: Октомври 14, 2006, 09:39:33 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2006, 09:58:44 pm »
Цитат
Е аз и друго правя.
Като отворя ЗЕТ-я и меткам едно очо на хорара настоящ, ако набързо мерна, че си струва, оглеждам за кое точно си е струвал и си наумявам желание...ако ми се види кофти работата, си викам, уф, добре че не си наумих нищо. 
Мхм... така, както съм си цялата 'накичена' с Плутон, хич гледам да не си наумявам нищо и да не пожелавам, защото желанията - някои от тях - имат навика рано или късно да се сбъдват. И после се чудиш калпава елективна прогноза ли си стъкмил, хорарът ли е бил нерадикален, какво ли що ли...  :blink:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2006, 10:01:55 pm »
Оцелявай до нова година и после фъс с личната си карта право према границу.
Таман на мен Сатурн ще ми е връз Уранус в девети, това би ли могло да значи навънка или би могло да не значи?

*

kaily

• 5145
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2006, 10:04:56 pm »
Цитат
Мхм... така, както съм си цялата 'накичена' с Плутон, хич гледам да не си наумявам нищо и да не пожелавам, защото желанията - някои от тях - имат навика рано или късно да се сбъдват.
Що бе, душко?
Зарежи за малко хороскопите, ма не е ли номерът да се сбъдват желанията ти?
При Кастанеда му викат ВЪЗНАМЕРЯВАНЕ.
Аз пробвам в последно време да си сбъдвам възнамеряванията, щото принципно всичко възнамерено се сбъдва, ама отнема време.
Е аз опитвам да съкратя цикъла и петилетката за три години.  :lol:
Като стане нещо бързо от новите ми помисли, си отбелязвам точка за мен. Ако стане, ама не баш така, се уча да си изправям мерника следващия път.
Нали ставаме творци на самите себе си, къде бягаш по тъча.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Октомври 14, 2006, 10:06:00 pm »
Амиии... със Сатурн в 9ти, Уран в 12ти, ъглов Марс и бг лична карта още никъде не съм отишла, освен да дойда тук, но и това е напълно достатъчно...  B)  :rolleyes:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2006, 10:13:44 pm »
Е щом ти е напълно достатъчно, значи си си го възнамерила и изпълнила. Както вече казах-всеки си сбъдва възнамеряванията, важното е да не им се плашим и да си изостряме мерника.
А така, намислим си нещо, то се сбъдне, ама не точно това и после се откажем да искаме повече и си плюем по пазвите.
Все едно да се учиш да стреляш и първият изстрел да мине далеч над целта, а ти да се откажеш, щото не си добър стрелец. Ми не си, как ще си, като си новобранец в стрелбата.
Цели се пак и стреляй, и пак, и пак, и пак...ако малкото бебе почне да се учи да ходи и падне 2-3 пъти, а после реши, че не става от него подещ и се откаже, а?  <_<  

« Отговор #30 -: Октомври 14, 2006, 10:17:06 pm »
ни ма зарязвайтееее,ша реваааааа :(  

а ма зарежите,а сто клетви ша ви лепна :angry:

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Октомври 14, 2006, 10:20:08 pm »
Кой па теб те е зарязал?  :wacko:
Давай да те опаткаме и теб, че да спиш като къпан тая нощ.  B)
Или да те оставим за утре, това си е моя нощ сега, аз съм си разчесала крастата, а сега вие ме чешкайте по коремчето.  <_<  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 14, 2006, 10:20:38 pm »
До kaily:

Ама наистина така се диша по-лесно като се прекръстят желанията на "възнамерявания". Самата думичка "възнамеряване" някак си по-волево звучене придобива, слънчево-марсово, за разлика от разни там обсебващи скорпионски желания и страсти, които не водят до нищо освен до още повече и по-силни такива...  :lol:  ;)  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2006, 10:28:34 pm »
Цитат
ни ма зарязвайтееее, ша реваааааа :( 

а ма зарежите, а сто клетви ша ви лепна :angry:

Защо да сме те зарязали, бе душко, като саксиено цвете си те гледкаме тук  :D  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2006, 10:30:26 pm »
Тц, не е само там разликата.
Желанието е от ума, в реалността се реализира всичко, достатъчно силно и достатъчно постоянно и вкоренило се в подсъзнанието или душата.
Душата изпълнява вкоренените в нея въжделения, а умът само пищи и е вечно недоволен.
Когато умът иска едно, а душата си е наумила друго, винаги става науменото от душата, а умът винаги е несъгласен и недоволен.
Значи първо се осъществува задължително онова, което е рекъл духът, после онова, което е рекла душата, ако не противоречи на онова, което е постулирал духът. И накрая ходи и хленчи умът.
То е като правилата за улично движение-как беше, ако има на едно кръстовищезнаци по платното, пътни знаци, светофар и полицай, чии знаци ще спазваш? :-)

А освен това умът може и да му се изпълни някое и друго желание, но то трябва да се уплътни, за да придобие сила. В процесинга делят хората на обикновени и клирове, вторите могат да създават устойчиви мисъл форми, първите не могат и всичко им се разпилява. Е как ще се изпълни нещо, без ти да си го уплътнил, за да придобие постоянно действаща сила до изпълняване на желанието?
Да желаеш значи нещо като страданията на младия Вертер, а насам, а натам се клатушкаш.
А да възнамериш нещо значи да уплътниш желанието, да му придадеш сила и насоченост, да го направиш стабилно, да създадеш стабилна мисъл форма.
И да не противоречи на основанията и намерението на духа.
Куелю ли викаше, че трябва да се приведе душата и ума в единство. Вадим Зеланд със сигурност го обяснява обаче.
Ма аз общо взето установих, че най-добре си знае работата духът и по-добре да не му се меся, щото мога да преместя с огромна загуба на енергия тая река оттук там, ама после няма да мога да я удържам там цяла вечност.

« Отговор #35 -: Октомври 14, 2006, 10:49:46 pm »
Цитат
Цитат
ни ма зарязвайтееее, ша реваааааа :( 

а ма зарежите, а сто клетви ша ви лепна :angry:

Защо да сме те зарязали, бе душко, като саксиено цвете си те гледкаме тук  :D  :P  :lol:
Таман са чудя как да ва зарадвам,че кат овесите нос и на мен ми става тъжно :(  

« Отговор #36 -: Октомври 14, 2006, 11:00:51 pm »

Дано ви хареса :)  :)  :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Октомври 15, 2006, 10:50:35 am »
Благодаря.

Хубава картинка - така ли изглежда Преддверието на Рая?  :P  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Октомври 15, 2006, 11:22:47 am »
Малкия трябваше да е Сънчо,големия Съдбата,а фигурите покрай тях Слънце,Нептун,Марс/на мен ми заприличаха на тия :) / и картинката беше като пожелание за сладки сънища ;Утрото е по-мъдро от вечерта! :)  :)  :P ,а от  отреденото бягство няма ;)  :D  B)  

*

АН

« Отговор #39 -: Октомври 15, 2006, 06:03:25 pm »
Цитат
Оцелявай до нова година и после фъс с личната си карта право према границу.
Таман на мен Сатурн ще ми е връз Уранус в девети, това би ли могло да значи навънка или би могло да не значи?
ако е навън, каква ще е разликата по отношение на реализацията, която е в Бг? /освен, евентуално, финансовата страна на въпроса/