Здравей Гост

Северен възел на Асцендента

• 44 Отговора
  • 12017 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #20 -: Октомври 18, 2006, 07:26:24 pm »
Цитат
Но Сатурн в 10-дом не го подмина :unsure: . Преди около 3 години фалира. Важното е че е жив и здрав. :)
Е чакай сега, ти фалита за нещо специално ли го имаш?
Че то на хората им се случват по три фалити през ден. В тия смутни и интересни времена.
Ставаш, отупваш си плахта, изправяш си перушината, кръгом и пак напред.  :lol:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2006, 07:32:40 pm »
Цитат
  И още: Според мен си умен мъж, малко вероятно е да си на 32 години. Криеш се.

Точно затова не съм му гледала и няма да гледам наталната карта, която тук ни 'пласира'. Мъмм... дълго се чудех дали да го кажа - и по принцип в това отношение рядко греша - интуицията ми подсказва кои карти са 'живи' и кои са 'неживи'. А пък логически погледнато се предполага, че всеки от нас в по-голяма или по-малка степен отговаря на това, което е заложено в радикса - поне начинът на реакция в определени ситуации се вижда и по този начин всеки от нас си 'пее' натала, независимо зад какви данни и стени се крие...  ;)  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Октомври 18, 2006, 07:37:17 pm »
Ооо, я глей ти, а аз нали не разбирам от карти и се връзвам на всичко и кълва ли кълва...важното е шоу да става.
Как казва АН-научи основите и после карай на интуиция.
Само дето аз реших и без основите да мина.  :rolleyes:  :P  

« Отговор #23 -: Октомври 18, 2006, 07:38:40 pm »
Цитат
Цитат
  И още: Според мен си умен мъж, малко вероятно е да си на 32 години. Криеш се.

Точно затова не съм му гледала и няма да гледам наталната карта, която тук ни 'пласира'. Мъмм... дълго се чудех дали да го кажа - и по принцип в това отношение рядко греша - интуицията ми подсказва кои карти са 'живи' и кои са 'неживи'. А пък логически погледнато се предполага, че всеки от нас в по-голяма или по-малка степен отговаря на това, което е заложено в радикса - поне начинът на реакция в определени ситуации се вижда и по този начин всеки от нас си 'пее' натала, независимо зад какви данни и стени се крие...  ;)  B)
Понякога и ти бъркаш,ще взема да се самопоканя във Варна с личната си карта,та да видим какво ще кажеш тогава :P  :D.Неживата карта може и да ходи,а и много досадна може да е :D  :D  
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 07:40:17 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Октомври 18, 2006, 07:42:55 pm »
На прав път сте, докторе, няма безгрешни хора  :D пробвам се с детективските си заложби -  в коя ли усойна "горичка" ще ме заведат? :lol:

Та така де, както казва kaily, важното е да кълве... и шоу да става - животът и без това е много кратък, нека му се порадваме  :P  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2006, 09:16:33 pm »
Цитат

Живота ми се стече така,че трябваше да помъдрявам на бързи обороти
Сам се издаде. Не съм споменавала, че звучиш като човек на повече години. :)

Признай си. Нищо не губиш. Пък ако искаш си давай живата карта. Ти и така раздвижи клуба. :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #26 -: Октомври 18, 2006, 09:48:10 pm »
Цитат
Цитат

Признай си. Нищо не губиш. Пък ако искаш си давай живата карта. Ти и така раздвижи клуба. :D
Цитат
Според мен си умен мъж, малко вероятно е да си на 32 години. Криеш се.

Нямам нищо за губене,но все пак съм на 32години,а съм на мнение,че по-големите хора са с повече опит и зрялост,излизал съм в компаниите на сестра ми,а там ме правеха неин батко,макар тя да е по-голямата :D
Нямам представа как астрологията обяснява това,че винаги хората остават с някакво усещане за по-различно при мен,това е една от причините връзките ми да са по нетрайни,но какво пък.

/сигурно е от Нептуна на МС,нали той е царя на илюзиите/  

« Отговор #27 -: Октомври 19, 2006, 12:00:50 am »
Цитат
Цитат

Така и така сте ме нагрочили за годините,на колко ме оприличавахте, току виж съм намерил нещо като отговор за мен самия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2006, 08:08:31 am »
Цитат
Цитат
Цитат

Така и така сте ме нагрочили за годините,на колко ме оприличавахте, току виж съм намерил нещо като отговор за мен самия.

Мхмм... 37-38... може би  :)

И щях да добавя, че най-вероятно си с огнена "душа", но пък и според данните, представени тук от теб, Луната е в Стрелец...уж, сега ги видях  B)

« Последна редакция: Октомври 19, 2006, 08:13:26 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #29 -: Октомври 19, 2006, 09:11:11 am »
Цитат
И щях да добавя, че най-вероятно си с огнена "душа", но пък и според данните, представени тук от теб, Луната е в Стрелец...уж, сега ги видях

Lillie, ти тайни данни ли имаш? С данните ,дадени в темата с многото питанки Луната е в последния градус на Козирог на върха на 12 - ти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Октомври 19, 2006, 09:18:15 am »
Извинявам се, грешката е моя  :unsure: без да направя справка в темата с питанките по памет го казах и бях останала с погрешното впечатление, че е роден на твоята дата  :P  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Октомври 19, 2006, 11:17:10 am »
Цитат
Извинявам се, грешката е моя  :unsure: без да направя справка в темата с питанките по памет го казах и бях останала с погрешното впечатление, че е роден на твоята дата  :P  :rolleyes:
Госпожице Холмс :o ,с кой човек ме бъркаш,направо си нямам идея :blink: .Странно съм озадачен,че и от последното ти изявление пак нещо ти куца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 19, 2006, 12:08:51 pm »
И Холмс понякога греши  :P  просто сбърках датата ти на раждане с тази на една наша съфорумничка, паметта ми малко "куца"  :lol:  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Октомври 19, 2006, 12:14:08 pm »
Цитат
И Холмс понякога греши  :P  просто сбърках датата ти на раждане с тази на една наша съфорумничка, паметта ми малко "куца"  :lol:  :D
А стига,сега пък направо ме кастрира :D  :D  :D  

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #34 -: Октомври 19, 2006, 12:21:37 pm »
Зъболекар според мен възрастта е без значение. Само споделих че начинът ти на мислене не е характерен за човек на 32. Това не значи, че няма изключения.

А голямото предимство на форумите е, че човек по-трудно се отплесва по неща като социално положение, възраст, външен вид, цена на чорапите и други / всеки може сам да си продължи списъка/. Можеш просто да се радваш на общуването с хората отсреща. :rolleyes:

Поздрави.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #35 -: Октомври 19, 2006, 12:41:44 pm »
Цитат
Зъболекар според мен възрастта е без значение. Само споделих че начинът ти на мислене не е характерен за човек на 32. Това не значи, че няма изключения.

А голямото предимство на форумите е, че човек по-трудно се отплесва по неща като социално положение, възраст, външен вид, цена на чорапите и други / всеки може сам да си продължи списъка/. Можеш просто да се радваш на общуването с хората отсреща. :rolleyes:

Поздрави.
ОК,ще си общуваме,но Зъболекарка отказвам да ставам :P  :D  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #36 -: Октомври 19, 2006, 01:35:03 pm »
Цитат
Цитат
Извинявам се, грешката е моя  :unsure: без да направя справка в темата с питанките по памет го казах и бях останала с погрешното впечатление, че е роден на твоята дата  :P  :rolleyes:
Госпожице Холмс :o ,с кой човек ме бъркаш,направо си нямам идея :blink: .Странно съм озадачен,че и от последното ти изявление пак нещо ти куца.
Уппссссс, с мен ще да са те объркали :P Ето дори си смених аватара да сгреем малко "хладния бриз" :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Октомври 19, 2006, 01:47:58 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Извинявам се, грешката е моя  :unsure: без да направя справка в темата с питанките по памет го казах и бях останала с погрешното впечатление, че е роден на твоята дата  :P  :rolleyes:
Уппссссс, с мен ще да са те объркали :P Ето дори си смених аватара да сгреем малко "хладния бриз" :D
Уфф, аз с тоя мой комп пак ти виждам стария образ - летящото конче - не ще да рефрешва гадината  :blink:  :o  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

paris

« Отговор #38 -: Ноември 02, 2006, 10:23:48 am »
zdraveite,  vigdam 4e ste se subrali hora sus vuzli vurzani za ascendenta. kato ste me trugnali da gi razvurzvame,  daite razvurgem i moya.  Suvpad na pluton, venera , svernia vuzel i ascendenta vav Vezni.  Severnia vuzel i pluton sa v to4en suvpad 0,2  a drugite na  verigka s edin gradus razlika, po reda v koito gi izbroih.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #39 -: Ноември 02, 2006, 12:14:26 pm »
Цитат
zdraveite,  vigdam 4e ste se subrali hora sus vuzli vurzani za ascendenta. kato ste me trugnali da gi razvurzvame,  daite razvurgem i moya.  Suvpad na pluton, venera , svernia vuzel i ascendenta vav Vezni.  Severnia vuzel i pluton sa v to4en suvpad 0,2  a drugite na  verigka s edin gradus razlika, po reda v koito gi izbroih.
Ами разтълкувай си ник-а  ;) Накъдето и да погледнеш все хубави Елени - страстна любов, ревност, изневери, отмъщения - абе , Троянска война :D

Направо си е дар това положение, сгъстена карма в този живот, сила и воля да трансформираш себе си и другите чрез истинска любов. Любовта ти миоже да лекува или да убива - теб и останалите. Сам избираш как да я използваш.
Твоя воля! :)  :)  :)
« Последна редакция: Ноември 02, 2006, 12:14:52 pm от Valda »