Здравей Гост

тр.сатурн върху натална венера..и връзка

• 62 Отговора
  • 10919 Прегледи
*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« -: Октомври 24, 2006, 11:51:16 pm »
Ужасно ми изглежда...няма любов...само отговорности....Споменава за връзка до живот...чак се плаша)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2006, 08:30:57 am »
Цитат
Ужасно ми изглежда...няма любов...само отговорности....Споменава за връзка до живот...чак се плаша)
Каква е тази "връзка до живот"? Сатурн ли го е казал на Венерата ти?  :P  :rolleyes:  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2006, 09:08:53 am »
Цитат
Цитат
Каква е тази "връзка до живот"? Сатурн ли го е казал на Венерата ти?  :P  :rolleyes:  :P
edin saturnow 4owek :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2006, 09:22:18 am »
Цитат
Цитат
Цитат
edin saturnow 4owek :D
Мхх... от сатурнови хора бегам като грешен дявол от тамян, че много лошо хапят... особено ако става въпрос за техни интереси някакви  :huh:  :blink:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2006, 09:51:33 am »
Цитат
А този страх Сатурнов ли е? Парализира ли?
Защото има и страх, от който се излива много адреналин и сърцето започва да тупти в бесен ритъм :D
Но на една лъвска Венера трудно би и доподнал Сатурнов човек. Все пак, зависи какво имаш предвид под "сатурнов". Ако е например разлика във възрастта, може и да не е толкова зле. Ако е някой "сухар" - бягай!

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2006, 10:50:50 am »
na 35g e,az sam na 31. iskam si 20 godi6noto gadje)
saturn zvu4i kato: 4ovek i dobre da jivee,se jeni

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2006, 11:00:37 am »
Цитат
И аз искам 20-годишно по Венера в съвпад с Мерк  :D  :P  :D но все някога идва и Сатурн - при някои по-рано, при други по-късно :rolleyes:  

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2006, 11:38:30 am »
Цитат
Ами вземи си го, изборът е изцяло твой.

Сатурн изправя пред труден избор , но поне ще си наясно какво искаш от Венера. Дава известна концентрация този транзит. Остават ти по-малко ценности, но са по-истински.
И с парите /пак Венера/ може да се случи същото. Сатурн учи- ако имаш по-малко ще ги ползваш за по-стойностни неща :)

Да, възможно е при този транзит да изживееш някаква емоционална или физическа връзка с по-възрастен партньор, но ако ти тежи няма смисъл да влизаш в тази връзка.
Ако си вътрешно свободен Сатурн не може да те ограничи, но това  е високо "ниво" от играта, наречена живот и там трудно се стига ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2006, 11:52:19 am »
Хммм... интересно, при мен при транз. квадрат на Сатурн към Венера беше започнала връзка с доста по-млад, меркуриево-венеро-юпитеров господин... при него Плутон  по транзит опозираше натална Венера  ;)  :blink:  :rolleyes:

"Стига с тоя Плутон бе!", нали DDD? :lol:  :lol:  :lol:
« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 12:10:16 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2006, 01:44:51 pm »
Абе тоз 35-годишния .. аз нямам нищо против, ако се окаже свободен  ;) Незнам, тука моя Сатурн проговори май ...  :D Лили, и от мен ли ти се иска да избягаш или не съм чак толкова зле  :P    
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 12:47:03 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2006, 02:09:53 pm »
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2006, 02:31:44 pm »
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:
Не си мисли и за миг да си пренебрегваш Десцендента!!!!!!

Много лоша шега може да ти изиграе ;) Личен опит :angry:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2006, 02:38:37 pm »
Това към кого е адресирано?

Впрочем, и двете сме с еднакви десценденти... то да бяхме само ние де  :D  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2006, 03:08:06 pm »
И на двете, а и по принцип - Слънцето, Марс, Десцендентът и неговият управител, а и управителят на 5-ти ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2006, 03:19:43 pm »
Цитат
И на двете, а и по принцип - Слънцето, Марс, Десцендентът и неговият управител, а и управителят на 5-ти ;)
А тези, при които владетелят на дом 5ти и на Дсц са в напрегнати "отношения" помежду си? Ша има ли любоФ или да почакаме да се върне Док да ни гледа на бобец?  :rolleyes:  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Октомври 25, 2006, 06:59:25 pm »
Цитат
Вземи си кака да те отрака ;)  :D
Днес ме накълцаха на съставните ми части,БЛАГОДАРЯ :angry:  :D ;малко повече ми дойде,но като ми е писано да гоня михаля :D .
Ти поне имаш избор,а на мен и той ми липсва,а уж най-много ергени се раждали под зодия Дева,но пък проклетия ми ДСЦ при "девиците" заврян.
Мен ако слушаш,вземи си врабчето в ръката,а не гони гълаба в полет :) .  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #16 -: Октомври 25, 2006, 10:01:22 pm »
Избора е изцяло мой,ама на куково лято :P

Сатурн праща такива обстоятелства,че да претърпиш разочарования и лишения в любовта..особенно пък в лъв...и да изтрезнееш ,и да се замислиш за нещо по трезво,пък ако ще и без чувства..Гадост,по-добре да бях умрял ;)

И избора сигурно ще ми тежи,но е по добре от нищо))
« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 10:04:44 pm от DDD »

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #17 -: Октомври 25, 2006, 10:06:55 pm »
Цитат
Абе тоз 35-годишния .. аз нямам нищо против, ако се окаже свободен  ;) Тез 20-годишните какво да ги правиш, нито секса като секс, нито нищо ... Само се лигавят и ти се правят на мъже. Незнам, тука моя Сатурн проговори май ...  :D Лили, и от мен ли ти се иска да избягаш или не съм чак толкова зле  :P
само дето малко обърка половете)) 35 и 19 годишната са жени

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 25, 2006, 10:11:36 pm »
Цитат
Сатурн праща такива обстоятелства, че да претърпиш разочарования и лишения в любовта..особенно пък в лъв...и да изтрезнееш, и да се замислиш за нещо по трезво, пък ако ще и без чувства.. Гадост, по-добре да бях умрял ;)

Мъммм... все едно чувам гласа на петодомната си дружинка - "да се замислиш за нещо трезво, пък ако ще и без чувства - по-добре да бяхме умрели!"  :lol:  :P  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #19 -: Октомври 25, 2006, 10:12:54 pm »
Цитат
Цитат
Вземи си кака да те отрака ;)  :D
Днес ме накълцаха на съставните ми части,БЛАГОДАРЯ :angry:  :D ;малко повече ми дойде,но като ми е писано да гоня михаля :D .
Ти поне имаш избор,а на мен и той ми липсва,а уж най-много ергени се раждали под зодия Дева,но пък проклетия ми ДСЦ при "девиците" заврян.
Мен ако слушаш,вземи си врабчето в ръката,а не гони гълаба в полет :) .
Кака кака ,но венера в лъв си пада по младост и най вече красота...ако не я сгази сатурн :ph34r:

един съвет от мен: Ако искаш да имаш избор,трябва да правиш първата крачка///..Нещо като "Помогни си сам,за да ти помогне и ..."
Недей чакай наготово някоя да дойде и да те поиска))