Значи пак да поясня-това, че не знам ролята си в играта, нито кой къде стои, все още не значи, че няма йерархия, нъл тъй?
Дори съм склонна да смятам, че никой почти не знае собствената си роля в играта, нито дори каква му е точно ролята.
Ние изпълняваме уж едни задачи, а зад тях се крият кой знае какви други, за които и понятие си нямаме.
Играта се играе на много нива и съзнателното за нас ниво в никакъв случай не е главното.
Така да се каже...един познат ми разказа за друг познат, който преди години видял трети познат някакъв свой в един влак и го попитал какъв е смисълът на живота.
Оня му отговорил-За всеки от нас е различен. Кой знае, може би твоят смисъл на твоя живот е да остарееш, да станеш на 75 години, да се наредиш на опашката за кисело мляко и някой да те попита колко е часът, а ти да му отговориш. Може би това е твоят смисъл на живота.
Според теорията на хаоса много незначителни промени на входа на поддаваща се на промени система могат да доведат до неописуеми последици в края и.
Ако пеперуда размаха крила в Пекин това може да доведе до торнадо в Ню Йорк.
С други думи пеперудата може да си е поставила изключително висока цел примерно да отиде през девет планини в десетата, за да направи революция там сред племето на другите пеперуди и да си мисли, че постигането на тая цел ще промени света. Докато в същото време на бог му е било нужно само пеперудата да се вдигне и да полети в точно определен момент от времето и в точно определено място, за да извърши промяна на цялата система.
Не знам дали ме разбираш?
Ако ти си поставиш за цел да извършиш революция в Никарагуа и се качиш на кораб, отидеш там, извършиш революцията и останеш предоволен, всъщност на битието може би му е било нужно просто на третия ден на тоя кораб да видиш делфин и да му подсвирнеш.
Останалото са залъгалки на умовете ни.