Здравей Гост

Хороскоп на близнаци

• 10 Отговора
  • 2578 Прегледи
*

ГостDivana

Хороскоп на близнаци
« -: Ноември 10, 2006, 09:48:48 am »
Здравейте,
чудех се дали, след като децата ми - момче и момиче, са родени с 3 минути разлика, хороскопите им са идентични? Очевидно всички планети са били в едни и същи домове и прочие.

*

АН

Хороскоп на близнаци
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2006, 10:10:44 am »
Ще мръдне с някоя секунда Луната и асцендента :)
Получават се някои разлики, които са несравними по количество с приликите :)  

*

Lillie

• 30532
Хороскоп на близнаци
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2006, 10:28:56 am »
Както обича да казва жена, чиито знания в областта на астрологията много уважавам, това че някой от нас не е в състояние да дефинира разликите в картите на двама еднояйчни близнаци все още не означава, че Астрологията не го може.

Ако трябва да сме по-конкретни, дори при няколко минути разлика в часовете на раждане на близнаците купсидите леко се изместват. Знае се, че градусът на Медиум Цели се променя на всеки 4 минути. При Асц и МЦ на границата между два знака или в различни дуоди, например, разликите стават още по-очевидни.

Ако се работи със системата на "мидпойнтс", разликите също стават по-забележими. Други пък разглеждат сабианската символика на градусите - на Асц, МЦ, Луната, купсидите... въпрос на избор  B)
« Последна редакция: Ноември 10, 2006, 10:30:55 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Хороскоп на близнаци
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2006, 10:29:02 am »
И аз така си мислех, те очевидно са различни характери, въпреки че на доста неща реагират и идентично, но все пак живеят заедно, възпитавани са еднакво и много си влияят.
И още нещо ми се върти в главата - децата, които са раждани с планирано секцио (моите са със секцио, но по спешност, след като вече беше напреднало нормалното раждане, но не излизаха) - тези с планираното - те не са си избрали секундата, в която да се появят. Има ли значение това за хороскопа?

Хороскоп на близнаци
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2006, 10:43:52 am »
Цитат
И аз така си мислех, те очевидно са различни характери, въпреки че на доста неща реагират и идентично, но все пак живеят заедно, възпитавани са еднакво и много си влияят.
И още нещо ми се върти в главата - децата, които са раждани с планирано секцио (моите са със секцио, но по спешност, след като вече беше напреднало нормалното раждане, но не излизаха) - тези с планираното - те не са си избрали секундата, в която да се появят. Има ли значение това за хороскопа?
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...psed&sb=5&part=

Разгледай цялата тема. :)  

Хороскоп на близнаци
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2006, 10:47:23 am »
Аз очевидно сама по никакъв начин не мога да се справя с тълкуването на натална карта, нито пък да направя дори бегъл хороскоп. Та се чудех дали може да ми препоръчате някой добър такъв, който, разбира се, да не иска 500 лева за хороскоп като Алена.  

Хороскоп на близнаци
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2006, 10:53:09 am »
Цитат
Цитат
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...psed&sb=5&part=

Разгледай цялата тема. :)
Мерси за линка. Много интересно.  

*

Lillie

• 30532
Хороскоп на близнаци
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2006, 11:14:26 am »
Цитат
Аз очевидно сама по никакъв начин не мога да се справя с тълкуването на натална карта, нито пък да направя дори бегъл хороскоп. Та се чудех дали може да ми препоръчате някой добър такъв...
Много деликатен въпрос. Темата за астролози и "астролози" често се явява "ябълка на раздора" в повечето аналогични форуми, не ми се ще и тук да бъде дискутирана по този начин.

Зависи много какъв астролог търсиш и какво точно очакваш. Какво искаш да чуеш и какво не искаш, тоест евентуално да ти спести това-онова. А не всички спестяват... в смисъл такъв, че всяко бъркане в психиката и душата човешка в опита на някой  да се направи на велик и да докаже, че може да вижда и да знае всичко, не минава без последствия... поне за едната страна - потърсилия астрологична 'помощ', респ. консултация - но в повечето случаи и за двете.
Но не ми се ще да говорим тук за астрологични "дисекции" и причинно-следствени връзки или за мотивите на астролозите да използват някои "похвати". Всеки има свободата и правото сам да преценява докъде ще стигне и по какви пътища...

:)
« Последна редакция: Ноември 10, 2006, 11:16:27 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Хороскоп на близнаци
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2006, 04:13:33 pm »
Цитат
Аз очевидно сама по никакъв начин не мога да се справя с тълкуването на натална карта, нито пък да направя дори бегъл хороскоп. Та се чудех дали може да ми препоръчате някой добър такъв, който, разбира се, да не иска 500 лева за хороскоп като Алена.
http://astrosite.org/sendmail/form.htm B)  

*

Lillie

• 30532
Хороскоп на близнаци
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2006, 04:18:54 pm »
Да де, и аз това си мислех... а и поне знам за какво става въпрос и мога да гарантирам  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Хороскоп на близнаци
« Отговор #10 -: Ноември 13, 2006, 08:22:54 pm »
Благодаря.
Писах на екипа :D  :D