Здравей Гост

Делфини

• 17 Отговора
  • 7810 Прегледи
*

ГостНия

Делфини
« -: Ноември 18, 2006, 09:55:01 am »
Мисля, че сънувах много неща, но единственото, което си спомням и то сравнително ясно е една много неприятна картина-за жалост не просто делфини както пише в заглавието на темата, ами умрели делфини. Една много мрачна обастановка, тъмно и дори зловещо  ...море и бряг.....на брега страшно много умрели делфини...в морето имаше все още живи и те сякаш идваха на брега да си вземат мъртвите приятели.
Ей сега изведнъж се сетих какво съм сънувала и се стреснах. Вие какво мислите?
Но това, което мога да кажа е, че може би има връзка с вътрешното ми състояние...то се отразява на сънищата ми по някакъв начин, понеже 3 нощи от последните 4 сънувам неща, които ме стряскат.

*

ГостНия

Делфини
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2006, 09:56:45 am »
П.С. Знам, че в съновниците пише, че да сънуваш делфин е на добро, но мисля, че в случая не е удачно да считам това.

*

АН

Делфини
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2006, 10:05:08 am »
На кое тогава да обърнем внимание?  :) - може би, че са умрели?

Обикновено става въпрос за чувства, инстинкти и жизнени сили, когато сънуваме животни. При това често се смята, че животните в сънищата ни са наши проекции.

Още - символизират страстите ни, страховете ни, тревогите ни.

Намираш ли нещо в тия аналогии, което да ти пасва?

*

ГостНия

Делфини
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2006, 10:07:59 am »
:)Леко ме иронизираш, но наистина си мислех, че главното е, че са умрели.
И да-наистина явно това е отражение на мои тревоги и страхове..
Мерси за отговора:)

*

АН

Делфини
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2006, 10:17:42 am »
и през ум не ми мина, да те иронизирам :)

Но виждаш, склонна си да засилваш нещата и да търсиш подтекст, какъвто другите не влагат :)
Може би това се отнася и за нещата, които те тревожат :)

Сещаш се, страхът ни е много голям враг, особено, ако нямаме сериозни основания да се тревожим и страхуваме :)
Делфините наистина символизират нещо добро и понеже в съня ти са умрели, може и да не пряко указание за хубави неща, които да ти предстоят, но поне може би напразно се тревожиш :)  

*

ГостНия

Делфини
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2006, 10:45:44 am »
Съгласна съм с  извода, който направи, че се тревожа без причина . Да кажем, че се съгласявам и с другото..не си ме иронизирала... Обаче в такъв случай за мен си остава много странно изказването ти "На кое тогава да обърнем внимание?  - може би, че са умрели?" ....просто за мен това беше главното...и сега като се сетя ме побиват тръпки-страшно беше и много тъжно. но ок-да сънуваш множество умрели делфини сигурно е на добро, нищо че за мен усещането все още си остава много неприятно..

*

АН

Делфини
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2006, 11:05:18 am »
Не знам, може и да е странно изказването ми.....
Може би идва от това, че по правило се смята, че трябва да обърнем на първо място внимание на емоцията в съня, но аз стигам до извода, че по-често персонажите са важни.....Т.е. в случая смятам, че е по-важно, че си сънувала точно делфини, а не че си усещала тъга в съня...
Склонна съм да приема, че чувствата в сънищата ни повече отразяват емоционалното ни състояние, което, естествено, може да е твърде променливо. А може и чрез емоциите в съня да сме се разтоварили от емоции в будния живот, които сме подтиснали....
Но ако търсим някакво послание за бъдещето в съня, персонажите са по-важни....

*

ГостНия

Делфини
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2006, 11:25:46 am »
При положение, че си човек, който има опит с тези неща, вярвам и се надявам, че си права. Приятен ден или по-скоро лек ден, защото май си на работа.

*

АН

Делфини
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2006, 12:18:32 pm »
А може би в случая наистина трябва да обърнем внимание на емоцията.
Поне докато Слънцето е в Скорпион.
Но пък се предполага, че сънищата ни подсещат да трансформираме емоциите.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Делфини
« Отговор #9 -: Януари 21, 2009, 01:44:18 pm »
И последно какво означават делфините?  ???

Защото днеска ги сънувах,бях на някакъв кораб и ги гледах на 2 групи от по 4-5,беше лято и емоцията беше положителна.

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Януари 21, 2009, 03:58:49 pm »

Защото днеска ги сънувах,бях на някакъв кораб и ги гледах на 2 групи от по 4-5,беше лято и емоцията беше положителна.

Ако не си прекалил с гледане на енимъл планет :):
Делфини, които плуват-знак за обич и уважение.
Делфини, които играят- предупреждение за нещастие.

*

AH

• 2201
« Отговор #11 -: Януари 21, 2009, 04:14:30 pm »

да допълня - сънищата с животни са сред особено важните, защото символизират вътрешните ни сили, инстинктите и по правило са наша проекция. / проекция на нещо, което ни занимава съзнанието или подсъзнанието, както и на емоциите ни/
Мисли с какво асоциираш делфините, както и какво те занимава в момента, виж и хороскопа си - по 6-ти дом и управителя му, примерно, и все ще го разтълкуваш :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Януари 21, 2009, 06:54:07 pm »
Мерси  :)

Делфините плуваха,даже помня че имах телепатична връзка с тях и следваха кораба.

Гледам си 6 дом -упр Уран сега не ми сключва аспекти.В 6 дом ми транзитира Нептун (ха ха,сега загрях защо са делфини-макар че тоя транзит е доста дълъг) ,сега прави секстил към наталния.Иначе съня сигурно е свързан с ретро Меркурий в секстил с Уран от 5 в 3 дом.Имам чувството,че това ще са някакви хора от бъдещето ми,с които ще ми е приятно да общувам  :) /да се надявам,че на са от миналото с тоя ретро Мерк,че и такива сънувам/

Първоначално се стреснах с тези съновници... :-\

*

holanda

« Отговор #13 -: Януари 21, 2009, 07:10:32 pm »
А!Не бои се!като ти четох за съня с делфините,веднага ми мина мисълта за много приятни случки и емоции,...дори само от факта,че си имал позитивни усещания....но си мисля и че сам си знаеш,че те очакват мн чудни нещица.Късмет! :-*

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Януари 21, 2009, 07:30:40 pm »
Мерси  :)

Делфините плуваха,даже помня че имах телепатична връзка с тях и следваха кораба.

Гледам си 6 дом -упр Уран сега не ми сключва аспекти.В 6 дом ми транзитира Нептун (ха ха,сега загрях защо са делфини-макар че тоя транзит е доста дълъг) ,сега прави секстил към наталния.Иначе съня сигурно е свързан с ретро Меркурий в секстил с Уран от 5 в 3 дом.Имам чувството,че това ще са някакви хора от бъдещето ми,с които ще ми е приятно да общувам  :) /да се надявам,че на са от миналото с тоя ретро Мерк,че и такива сънувам/

Първоначално се стреснах с тези съновници... :-\

ами ако аз  бях сънувала делфини, бих ги асоциирала с интелект- от там Меркурий, а от там - как той стои в хороскопа - нали идеята е да се търсят подсказки :)

А аз снощи сънувах някакви кокошки, като едната беше цялата в черни изгорели лампички и кабели :)- два дена рутера ми иска често рестартиране :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Януари 21, 2009, 08:07:06 pm »
За кокошката-може да се наложи да дадеш помощ на някой който е в закъсало/оплетено положение или сега да видиш,че някой на който си помагала по някакъв начин сега ти отхвърля помощта или тя не е разбрана правилно. Изгасналите лампички може да са несподелени мисли с този човек-нещо си мислила и не си казала,а вече момента е минал(може и да е угасване на намерения спрямо него)-голямо тълкувание измислих  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #16 -: Януари 22, 2009, 08:25:51 am »
За кокошката-може да се наложи да дадеш помощ на някой който е в закъсало/оплетено положение или сега да видиш,че някой на който си помагала по някакъв начин сега ти отхвърля помощта или тя не е разбрана правилно. Изгасналите лампички може да са несподелени мисли с този човек-нещо си мислила и не си казала,а вече момента е минал(може и да е угасване на намерения спрямо него)-голямо тълкувание измислих  ;D

обаче е доста точно :)- вчера по обяд разбрах, че пак трябва да ходя по болници със свекърва ми :)- не го свързах със съня, но сега си давам сметка, че може да е точно това :)- иначе вниманието ми си е насочено към рутера, защото и тая сутрин пак тръгна след някалко рестарта ;D- неизправната техника винаги ме провокира :)

*

malina

« Отговор #17 -: Април 13, 2009, 10:19:59 pm »

и аз съм имала подобен сън - делфини, които ме посрещат със странен танц и после си общуваме телепатично и много се забавляваме .., след този сън около месец не бях на себе си ..

най-интересното, е че след време ходих  на същото място от съня ми.., бях се усамотила и се разхождах по буната и много близо., на метър-два от мен дойдоха делфини ..,  през цялото време стоях вцепенена, защото не можех да повярвам че това ми се случва ..   после се насъбраха много хора с фотоапарати и видеокамери и всичко свърши .. 

но това си остава едно от най-силните преживявания, които съм имала ..