Здравей Гост

Плутон

• 49 Отговора
  • 9019 Прегледи
*

Nebesna

Re:Плутон
« Отговор #20 -: Юни 21, 2009, 08:58:46 am »
Моя приятелка беше луднала по врачки и си беше внушила, че приятеля и има направена магия от друга жена, за да ги раздели. По това време оитношенията им се изпортиха - тр.Плутон беше в нейния 7-ми дом в сходящ съвпад с натална Луна, а Нептун се мотаеше в мидпойнта между Слънце и Меркурий (във Водолей). Меркурий управлява Асцендента и. Буквално се държеше като умопомрачена и личната и воля беше напълно отслабена. Беше абсолютно податлива на влиянието на тази жена (врачката) и на никого другиго не вярваше. Между впрочем посягаше и към алкохола.

« Отговор #21 -: Юни 21, 2009, 09:00:38 am »
ТОва премина ли с отминаването на Плутон?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Юни 21, 2009, 09:06:51 am »
ТОва премина ли с отминаването на Плутон?

О, премина! Слава Богу! Но тя се радели с човека. И без това връзката им не беше перспективна.

Само да добавя, че когато се отключи проблема и тр. Лилит беше в 1 дом и последователно направи следните аспекти:

1. Лилит в съвпад с Асцендент
2. Лилит в квадрат с Юпитер (господар на 7-ми дом);
3. Лилит в тригон със Слънце (последното в 8-ми дом);
4. Лилит в секстил със Сатурн (господар на 8-ми дом);
5. Лилит в квадрат с Марс в Риби в 10-и дом. Мъжът, за когото говоря беше зодия Риби - така, че това и за двамата е споделен опит.
6. Лилит в тригон с Меркурий (господар на Асцендента)
7. Лилит в опозиция с натална Луна в 7-ми дом
8. Лилит в опозиция с натална Венера в 7-ми дом (Венера управлява 5-ти).
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 09:18:14 am от Небесна »

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Юни 21, 2009, 03:19:05 pm »
Понеже касае Плутон,реших да пиша тук. Новолунието утре-22-ри юни е в опозиция с Плутон.Още днес със ставането ми,видях,че пред блока копаят-спукана тръба. Ами какво ще става в мунданен аспект? Все си мисля,че може я вулкан някъде да се активира,замърсяване на вода,катастрофа с подводница,инцидент в мина....Некви ей такива ми минават през мозъчето. Пък за земетръс,да не говорим.И понеже Новолунието е във воден знак,мисля че може и някое наводнение да има в акцентирана от това Новолуние държава. Луната управлява приливите и отливите.

« Последна редакция: Юни 21, 2009, 04:16:49 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Юни 21, 2009, 03:38:52 pm »
Понеже касае Плутон,реших да пиша тук. Новолунието утре-22-ри юни е в опозиция с Плутон.Още днес със ставането ми,видях,че пред блока копаят-спукана тръба. Ами какво ще става в мунданен аспект? Все си мисля,че може я вулкан някъде да се активира,замърсяване на вода,катастрофа с подводница....Некви ей такива ми минават през мозъчето. Пък за земетръс,да не говорим.И понеже Новолунието е във воден знак,мисля че може и някое наводнение да има в акцентирана от това Новолуние държава.

И аз го видях, Скарлет, ама не исках да пиша, щото скоро бях измъкнала темата за земетресенията по повод юлското новолуние...викам си... да не ме земат за параноичка. :-X

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Юни 21, 2009, 04:01:24 pm »
Че,защо да си параноичка? Кат казах за подводница,та направих картата за Новолунието/в Лъв/ преди потъването на "Курск" и видях,че то е в опозиция с Нептун. Същата година-2000,на 5 февруари е имало Слънчево затъмнение във Водолей/ в съвпад с Уран/.А Нептун не е ли бог на моретата??? Никога нищо случайно няма. Та,затова съм малко разтревожена,но нищо не можем да направим.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Юни 21, 2009, 04:13:18 pm »
Чакай,че не съм видяла хубаво. На 31 юли 2000 година е имало пак Слънчево затъмнение-в лъв, а "Курск" потъва на 12 август.Погледнах аспектите и за 26 април 1986 година,когато стана аварията в Чернобил-Слънцето е опозиция с Плутон.А на 9 април е имало Слънчево затъмнение.Не ми се навлиза в подробни анализи,че ми се умориха очите,но ако ви е интересно може да продължим по-късно.
 Сега пък прочетох във vesti.bg ,че вчера е имало над 2 метра вълни в Бургас,които уплашили плажуващите.  :o
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 04:18:06 pm от Скарлет »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #27 -: Юни 21, 2009, 06:35:45 pm »
Ееее,голям кеф-как съм ги изтървала вълните...Колко ме молиха за плаж,пфууууу.... >:(

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Юни 21, 2009, 07:12:33 pm »
Ти остави,ами аз разгледах картите на държавите,които имам.Току що чух и прогнозата за времето-чакат ни яки дъждове. Утре ще напиша какво видях като точни акценти в картите на някои държави с Новолунието- Чили,Турция,Гърция,Египет,Индия.Пък за събитията в Иран,да не говорим.Плутон е кацнал точно на наталния им МЦ. В картата на Индия пък наталния Уран е на 1 градус в Рак на куспидата на 4 дом,а Плутон управлява 8 дом.Това новолуние може яко да ги тресне пак. Бягам да гледам втората серия на филма за Бермудския триъгълник по БТВ.  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #29 -: Юни 23, 2009, 09:21:50 am »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=368221

Мъжът е мой бивш учител по география  :'(

Събитията се развиват при съвпад на Слънце с Луна в опозиция на Плутон.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Юни 23, 2009, 09:57:50 am »
Много съжалявам.  :( После нека някой не вярва в астрологията. Вчера е имало и тежък инцидент в метро,но не чух в коя държава.Атентати,жертви.....ужас.  :(

« Отговор #31 -: Юни 23, 2009, 10:55:27 am »
  В метрото във Вашингтон - 6 жертви и много ранени....

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Юни 23, 2009, 12:07:18 pm »
  В метрото във Вашингтон - 6 жертви и много ранени....

Хора, в чиито карти транзитен Плутон прави негативни аспекти
към лични планети или светилата в наталната карта,
трябва много да се пазят от затрупване или прегазване;
да бъдат внимателни, когато преминават покрай изкопни ями,
при пътуване с подземен транспорт, при масови събития,
да не бъдат пометени и прегазени от тълпата, да не участват в митинги и т.н.
Фактът, че Плутон е в Козирог още повече подсилва опасността:

Козирог е земята, планината, земната повърхност, строежите;

Плутон управлява подземното царство - подземния транспорт,
мините, вулканите, организираните групировки,
масовите движения, митингите, революциите,
струпването на големи маси хора, тълпата.

Има и други значения, но това е накратко.

*

malina

« Отговор #33 -: Юни 23, 2009, 12:28:35 pm »

Плутон управлява масовите движения, митингите, революциите, струпването на големи маси хора, тълпата.

Аз имам фобия от тълпи и всякакви струпваняия на хора на едно място. Вероятно се дължи на наталната ми опозиция Плутон/Слънце..  :-\

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Юни 23, 2009, 12:32:24 pm »

Плутон управлява масовите движения, митингите, революциите, струпването на големи маси хора, тълпата.

Аз имам фобия от тълпи и всякакви струпваняия на хора на едно място. Вероятно се дължи на наталната ми опозиция Плутон/Слънце..  :-\

Вероятно зависи и в кои домове се намират Слънцето и Плутон и кои домове управляват. Познавам и други хора с такава опозиция, но определено нямат такава фобия. Предполагам, че Асцендентът или неговия управител (физическото тяло) трябва да бъде замесен по някакъв начин. Обаче не съм много сигурна, не съм изследвала подробно този въпрос.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юни 23, 2009, 12:49:29 pm »

Имам същата опозиция, в съчетание на Луна (8 дом) в квадрат с Плутон. Не съм се замисляла дали имам подобна фобия, но мразя тълпите и местата, където гъмжи от хора и личното ти пространство бива нарушено. Не е фобия, по-скоро е дразнещо.
Родена съм с тау-квадрат на светилата с Плутон и изгряващ Уран откъм 12 дом. Майка ми получава контракции в транспортно средство, задвижвано с електричество (Уран), под земята (Плутон) - в градското метро. Самото раждане впоследтвие минава много бързо. Имам Марс, Уран и Сатурн в Гокленови зони в хороскопа.  Абе класика отвсякъде, направо като по учебник.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #36 -: Юни 23, 2009, 01:14:20 pm »
Вероятно зависи и в кои домове се намират Слънцето и Плутон и кои домове управляват. Познавам и други хора с такава опозиция, но определено нямат такава фобия. Предполагам, че Асцендентът или неговия управител (физическото тяло) трябва да бъде замесен по някакъв начин. Обаче не съм много сигурна, не съм изследвала подробно този въпрос.

Плутон ми е господар на Асцендента и е в X дом /Везни/, в опозиция на Слънце (IV дом) и Венера (V дом), в Овен. Слънцето управлява IX дом, а Плутон- XII.

Надявам се да не ми се смеете много на обясненията: вчера си купих първата астрологична книжка и едвам прохождам ..  :P

Не съм се замисляла дали имам подобна фобия, но мразя тълпите и местата, където гъмжи от хора и личното ти пространство бива нарушено. Не е фобия, по-скоро е дразнещо.

И при мен започна като неприятно и дразнещо чувство в началото. Докато не се озовах около Коледа или Нова година в огромен супермаркет., сещате се каква блъсканица е близо до касите по празниците. Та в резултат изпаднах в шок, направо ступор. Стоях насред тълпата и не можех да реагирам по никакъв начин. Добре че не бях сама, та ме измъкнаха от там своевременно.
И аз не знам дали е фобия, но вече като тръгвам за някъде предварително обмислям дали ще има много хора и съобразявам решенията си в зависимост от това. Да не говорим, че не мога да отида на един концерт като хората ..  :-X
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 02:51:05 pm от ga3l »

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Юни 23, 2009, 01:19:49 pm »
Не съм се замисляла дали имам подобна фобия, но мразя тълпите и местата, където гъмжи от хора и личното ти пространство бива нарушено. Не е фобия, по-скоро е дразнещо.

Хихихи.....Лили,ти си направо за София.Ела да видиш тук какъв орляк от народ е.Въздух нямаме вече. Аз нямам предизвикателен аспект на Плутон към лична планета,но и аз се дразня вече от толкова маймуни на едн клон.Ще взема да се изнеса във Варна.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Юни 23, 2009, 01:22:01 pm »
вчера си купих първата астрологична книжка и едвам прохождам ..  :P

А,честито!  ;D Никой няма да ти се смее.Винаги има първи път и начало на нещо.  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юни 23, 2009, 01:46:19 pm »
Ще взема да се изнеса във Варна.  ;D

Да видиш през лятото каква лудница е, особено с тез задръствания по улиците и липса на места за паркиране. Добре че не съм шофьор, иначе Плутон щеше да покаже по-деструктивната си страна.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.