Здравей Гост

странно предпазващо чувство и ранзи др..

• 1 Отговора
  • 2736 Прегледи
*

SuFFeRiNg`

« -: Декември 03, 2006, 12:25:55 am »
еми...
1-вото нещо което много ми харесва е че когато нещо пътува към мен в смисал да ме удари дори и да не ме заболи например топка в главата отзаде...
аз го усещам и дори да остава 4-5 сеукунди преди да ме одари аз някак си предотратявам удъра с много бърза реакция а това е странно за човек с моята фигура(шишкав и тромав)...
2-ро
пример.
разхождам се из центъра на варна с компания и по едно време някакво странно чувство което несъм чувстал напоследък последният път беше преди 3 годни и осещам че съм много развълнуван предпазлив и нещо странно кето е трудно за определяне... та точно когато се разхождах посред центъра на Варна го усещам в същия момент казвам на приятелите си да ме покрият щото ще срещна някои познат... наще незнаеха че пуша... и точно след 30 секунди видях един мои съсед... а защо изгубих това чувство нямам го вече искам да го върна...

а първото сикам да го увелича...
а когато бях много малък някъде детската градина когато си лягах преди да заспя аз някак си се виждах...
и не е ставало един път в смисъл виждах аз някак си виждах тялото си как лежи в леглото а аз летях из стаята а тялото ми си стои там... последния път когато стана бях в час някъде 3-4 клас... и сякаш времето спря за миг и аз полетях из стаята а тялото ми стоеше на чина без да помръдне сичко беше замръзнало...

а ако мога да науча нащо за телекинеза и левитация защото имам познат които може да мърда предмети с погледа си да вдига химикал примерно...
а когато спре да го вдига тои е супер изтощен като труп...

*

SuFFeRiNg`

« Отговор #1 -: Декември 03, 2006, 12:28:25 am »
а и как бих могъл да развия нещо от сичко това както и телекинеза и сякакви... такива горя от желание да направя нещо отново искам да летя искам да мърдам предмети искам да развияи мозъка си много но не толкова че да полудея... B)