Здравей Гост

ИзвънемнитЕ

• 7 Отговора
  • 3923 Прегледи
ИзвънемнитЕ
« -: Декември 04, 2006, 06:28:12 am »
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

На всички беше ясно, че по време на студената война космическите изследвания се извършваха под егидата на военнопромишлените комплекси. Информацията в тази област- и от съветска, и от американска страна носеше грифа „Строго секретно”.

Едва след глобалните промени няколко находчиви и смели парапсихолози съумяха да се доберат до сведения, ревниво пазени от секретните служби на двете суперсили. Ето какво говорят фактите…

За близо три десетилетия космически изследвания възможно най- голямата загадка е открита на планетата Марс. Няколко орбитални станции са се натъквали на една мистериозна област, наречена по- късно Сидония. Именно там са открити доказателства за извънземен живот. Направени са всъщност само няколко снимки и то още през далечната 1976 година. Въз основа на тези фотографии била изградена теорията за „марсианските паметници”, тутакси потулена от НАСА.

Снимките изобразяват странни струпвания на скали и планини. През 1979 година компютърните специалисти Винсент ди Пиетро и Грегъри Молинар ги увеличили с помощта на цифрова обработка. Тези увеличения потвърдили предположението, че онова, което се вижда на снимките си е съвсем истинско и за никаква оптическа измама не може да става и дума. Две от тях показват пирамида и нещо далеч по шокиращо: човешко лице с нос, очи и уста! Разкриват се смайващи подробности- ясно са очертани зениците на очите, което увеличава провдоподобността на хипотезата за едно изкуствено, а не природно образувание.

Най- удивителната част в цялата работа се оказала триизмерната компютърна симулация на тази област от повърхността. Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... Приликата с египетските пирамиди и Сфинкса, които сами по себе си и до днес представляват една голяма загадка, е направо поразителна!

Но защо е било необходимо НЯКОЙ да създава обект с човешко лице н Марс?! Възможното обяснение засега е следното: проф. Воробец Сперанский смята, че паметникът е поставен там с определена цел от извънземна цивилизация, която много отдавна е прекосила нашата Слънчева система. Сблъсквайки се с първобитните хора на Земята, тя е създала този паметник по наше подобие, така че след време, когато „главите ни уврат”, веднага да го разпознаем. Бихме го видели, разбира се, едва тогава, когато технологиите на Земята се развият до такава степен, че да ни позволят полети до Марс.

Тази забележителна находка като че ли най- ясно ни подсказва, че ние, хората, не сме сами във Вселената…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

ИзвънемнитЕ
« Отговор #1 -: Декември 04, 2006, 06:03:25 pm »
Цитат
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

На всички беше ясно, че по време на студената война космическите изследвания се извършваха под егидата на военнопромишлените комплекси. Информацията в тази област- и от съветска, и от американска страна носеше грифа „Строго секретно”.

Едва след глобалните промени няколко находчиви и смели парапсихолози съумяха да се доберат до сведения, ревниво пазени от секретните служби на двете суперсили. Ето какво говорят фактите…

За близо три десетилетия космически изследвания възможно най- голямата загадка е открита на планетата Марс. Няколко орбитални станции са се натъквали на една мистериозна област, наречена по- късно Сидония. Именно там са открити доказателства за извънземен живот. Направени са всъщност само няколко снимки и то още през далечната 1976 година. Въз основа на тези фотографии била изградена теорията за „марсианските паметници”, тутакси потулена от НАСА.

Снимките изобразяват странни струпвания на скали и планини. През 1979 година компютърните специалисти Винсент ди Пиетро и Грегъри Молинар ги увеличили с помощта на цифрова обработка. Тези увеличения потвърдили предположението, че онова, което се вижда на снимките си е съвсем истинско и за никаква оптическа измама не може да става и дума. Две от тях показват пирамида и нещо далеч по шокиращо: човешко лице с нос, очи и уста! Разкриват се смайващи подробности- ясно са очертани зениците на очите, което увеличава провдоподобността на хипотезата за едно изкуствено, а не природно образувание.

Най- удивителната част в цялата работа се оказала триизмерната компютърна симулация на тази област от повърхността. Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... Приликата с египетските пирамиди и Сфинкса, които сами по себе си и до днес представляват една голяма загадка, е направо поразителна!

Но защо е било необходимо НЯКОЙ да създава обект с човешко лице н Марс?! Възможното обяснение засега е следното: проф. Воробец Сперанский смята, че паметникът е поставен там с определена цел от извънземна цивилизация, която много отдавна е прекосила нашата Слънчева система. Сблъсквайки се с първобитните хора на Земята, тя е създала този паметник по наше подобие, така че след време, когато „главите ни уврат”, веднага да го разпознаем. Бихме го видели, разбира се, едва тогава, когато технологиите на Земята се развият до такава степен, че да ни позволят полети до Марс.

Тази забележителна находка като че ли най- ясно ни подсказва, че ние, хората, не сме сами във Вселената…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
Информацията ти е много остаряла,когато копираш или цитираш мнението на някой,провери дали няма по-съвременна информация,която опровергава това ,за което пишеш.

През 1976г. станцията Викинг 1 фотографира планина в областта Сидония на Марс.Планината има сходство с човешко лице.Това образувание всъщност е високо скалисто плато.Изглежда че то е получило “човешкото  лице” най-вероятно при осветяването по време на фотографирането.Някои писатели са популялизирали историята,че “лицето” е издълбано от интелигентни същества.Снимките,взети години по-късно от Марс ,показват че в края на краищта това е просто една планина.

старата снимка

и новите снимки

Загадките на планетата Марс,
  или колко стара е човешката цивилизация?

Когато през 70-те години на миналия век американските космически сонди "Викинг" започнаха да изпращат изображения от повърхността на Марс, никой не предполагаше какъв бурен интерес ще предизвикат някои от тях сред научните среди и широката публика. През 1976 година учените за първи път видяха вече станалата известна снимка "Лицето"
(the "Face", the "Face on Mars").

Изображения на "Лицето" на Марс

Тя представлява странна конфигурация на марсианския терен, удивително напомняща човешко лице. Тъй като "Лицето" е ситуирано в долината Сидония, впоследствие бяха извършени по-подробни наблюдения на този район,както и на съседните области. Резултатите се оказаха впечатляващи. В същия ареал бяха открити странни образувания, условно наречени "пирамиди" (D&M Pyramid Landform), заради приликата им с египетските на Земята. С повече въображение всеки наблюдател би забелязал и следи от разрушен "град". Тъй като обществеността не само в САЩ, но и зад граница постоянно притесняваше екипа от учени на NASA, аерокосмическата агенция реши да обследва по-подробно този загадъчен район и най-после да даде някакво що-годе приемливо обяснение на тези странни образувания. За целта бе използван космическият кораб "Mars Global Surveyor" с монтирана на борда му камера с висока разделителна способност "Mars Orbiter Camera". Траекторията на кораба периодично бе коригирана, за да могат да се получат изображения на марсианската повърхност от различни ъгли и перспектива. Снимките на "Лицето" показаха правилно оформен хълм, като точно върху самата му "физиономия" се различават следи от ерозионна дейност. Същото се отнася и до т.нар. "Пирамида".

ИзвънемнитЕ
« Отговор #2 -: Декември 04, 2006, 10:33:23 pm »
А това е значението на думата идиот;
Човек ,който страда от вродено слабоумие.

Това Ви го пиша по повод на ваше съобщение:

"Здравейте!

Аз съм Апостол Апостолов, известен като apostol.
Собственик съм на три комерсиални сайта и се занимавам единствено и само с Интернет бизнес.
Тъй като работата ми се разраства неимоверно, ще трябва да назнача поне още един уеб дизайнер в екипа на Лудипари.ком.
Но!... Искам да знаете и да помните следното, преди да се свържете с мен:
Думата "идиот" е чуждица; българската дума за това "явление" е "всезнайко".
През последните две години се сблъсках с безброй самовлюбени и самонадеяни всезнайковци, които не могат да изкарат и една стотинка от Мрежата.
Точно такива твари не желая да срещам повече.
Нужни са ми хора, които да изработват комерсиални сайтове за моите клиенти. Единствено и само под моето вещо ръководство, тъй като в България никой не знае как се изработва функционален и печеливш комерсиален сайт.
Уеб дизайнерите ми си докарват хиляди на месец, така че за парите нямайте грижа!

До скоро! "

Ако мислите ,че има проблем за значението на думата екипа на www.eurodict.com -безплатен многоезичен речник моли:Ако откриете грешка в превода на тази дума, моля, уведомете ни като опишете проблема.

ИзвънемнитЕ
« Отговор #3 -: Декември 05, 2006, 05:21:12 pm »
ИДИОТ-в медицината ,човек който страда от идиотия.
ИДИОТИЯ-много тежка степен на интелектуална недоразвитост,при която засегнатия индивид не е в състояние да извършва елементарни лични процедури и не може да води разговор.

ИзвънемнитЕ
« Отговор #4 -: Декември 08, 2006, 12:47:43 pm »

И най-богатия човек не може да си купи приятели,които да го уважават,не може да си купи здраве,а една добра дума широки двери отваря!
Моето пожелание към теб е да прогледнеш и да видиш ,че хората не се мерят с финикийски знаци ,а с това което е в душата и умовете им.

Весели празници и на теб!

*

Гостенка

ИзвънемнитЕ
« Отговор #5 -: Декември 11, 2006, 01:15:42 am »
Цитат
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

Даааа!!! :blink:
Наистина!
И аз Го видях! :ph34r:
Подвизава се с ник apostol и все скандира да "не ставаме жалки", а да му четем книгите! Тц, тц , опасен е значи! :D  

*

Valda

• *
  • 377
ИзвънемнитЕ
« Отговор #6 -: Декември 11, 2006, 12:56:04 pm »
Цитат
Наистина!
И аз Го видях! :ph34r:

ИзвънемнитЕ
« Отговор #7 -: Януари 27, 2007, 11:27:44 am »
Цитат
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

TE

Към мен се приближиха две светли същества. Първоначално ми се сториха като две големи очи. Част от тялото ми ме боли, а те работят върху това. Днес се чувствам муден, не като преди, затова те се опитват да ми помогнат. Казвам ”те”. Чувствам, че там има някой и аз лежа на бяло легло. Става по - светло. Светлина обвива цялото ми тяло. Не знам от къде идва светлината. Изглежда съм под енергийно излъчване. Попитах ги кои са. Току – що получих отговор, че “ние сме източник на светлина и енергия от които тялото ти се нуждае точно сега”. В началото се чувствах извън светлината, но вече се чувствам с повече умствена енергия. Това е нещо като баланс – енергийно балансиране – и тогава почувствах от двете същества, че това бе нещо като центриране към мен. Тогава те поработиха в тази област на тялото ми, която показваше тъмнина. Усетих сякаш те поставяха нещо, не знам как се казва, като стоманена плоча в стомаха ми, закрепена с усилване в четирите края. Те извършваха някакво лечение и подготовка за нещо, което бе като бъдеща енергийна защита от нещо. Това нещо трябваше да остане в тялото ми. Чух глас, който ми казваше: “Опитваме се да ти покажем, че ти си многоизмерен и на това може да се гледа като един голям кръг от собствената ти личност, съставена от много форми на самата нея. Изглежда ти, че е като множество от личности, разпръскващи се по самия кръг и неговите очертания. Правим опит да ти покажем, че има твърде много измерения на човешката личност. Така ти можеш да видиш и разбереш, че си много повече от онова съзнание на личността, което виждаш в огледалото и което преживяваш в ходещо състояние. Така ще бъдеш много по – подготвен да преминеш към многоизмерните нива на съзнанието.”
За това те работят на различни нива, а не само на видимото. Важно е да се въздейства на това, което се вижда, но те работят и върху другите сетива……..?
Сега те работят върху крака ми. Двама в края. Всеки от тях взима крака ми и ми прави чудесен масаж. И когато ръцете им докосват краката ми, чувствам сърбеж - вибрация. Това са светлинно енергийни същества. Те са много нежни и работят на ниво, различно от това на физическото ми тяло. Те работят върху другото ми тяло, върху енергийния ми крак. Така те сега докосват по специален начин краката ми. Работят върху пръстите на краката ми. Докосват ги внимателно. Усещам огромна енергия между техните докосвания и енергийното ми тяло. Чувствам се прекрасно.. това е трептене…ще поработят върху малки точки на крака ми. Пръстите им. Палеца на крака ми. Пръстите им обработват палеца ми………?
Накрая светлите същества се поглеждат и едното сякаш пита: “Завършихме ли окончателно ? Ще правим ли утре втори сеанс?”
Второто същество /стори ми се по - висше по ранг/ се усмихна и погледна загадъчно нагоре сякаш каза: “Каквото Той реши това ще правим. За днес завършихме успешно. Утре за утре!”……..
Попитах ги за другите хора на Земята, лекуват ли ги, кои, кой, как? ...дълго е за разказване :D

Пътят на звездите води към никъде. Важното е да не сбъркаш посоката.