Здравей Гост

На мегдана...В хоре-маГа

• 152 Отговора
  • 65295 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: На мегдана...В хоре-маГа
« Отговор #105 -: Септември 01, 2011, 11:27:39 am »
Момичета, повечето от вас имат деца, да ви питам за някое хомеопатично средство за подсилване на имунитета  ::) Малкия тръгна на градина и ме е страх да не се разболее. Чух, че ехинацеята била добра, някой пробвал ли е такъв продукт?

не, миличка,
ние от септември също сме ДГ, но да ти кажа мисля да наблегнем на естественото - плодове, салати и ако видим, че би имало проблем тогава ще търсим медикаменти (избягвам всякакви лекарства дори и хомеопатични)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #106 -: Септември 01, 2011, 02:32:47 pm »
Момичета, повечето от вас имат деца, да ви питам за някое хомеопатично средство за подсилване на имунитета  ::) Малкия тръгна на градина и ме е страх да не се разболее. Чух, че ехинацеята била добра, някой пробвал ли е такъв продукт?

не, миличка,
ние от септември също сме ДГ, но да ти кажа мисля да наблегнем на естественото - плодове, салати и ако видим, че би имало проблем тогава ще търсим медикаменти (избягвам всякакви лекарства дори и хомеопатични)
И аз за сега ще изчакам, дано този път да няма проблем. Лятото го пуснах за 2 седмици, уж да свикне и веднага се разболя.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #107 -: Септември 01, 2011, 02:50:25 pm »

не, миличка,
И аз за сега ще изчакам, дано този път да няма проблем. Лятото го пуснах за 2 седмици, уж да свикне и веднага се разболя.

Калявай го, разходки чиста храна , без дюнери  и подобни , много игри ама много в градинки. Ние имаме Аязмо и там съм я водила непрекъснато .Не го тъпчи с нищо :) Така съм правила с моето дете ,на минус 6 градуса зимата разходки , без ръкавици и шапка,  но закаляваш  постепенно :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #108 -: Септември 01, 2011, 03:14:57 pm »
от както се е родила все е на вън (повече с дядо си де) зиме, лете, колкото може повече :) е чак без шапка и ръкавици не, но зимата беше показно като ни тресна грипа - малечка 1-2 дни с температура и се оправи, а аз един месец като магарица кашлях, да не казвам и какви свирепи температури вдигах  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #109 -: Септември 01, 2011, 04:12:55 pm »
 Някой  сеща ли се дали Меркурий има скоро ретрограден ход, че правя фирма на д-ря ми  и да не излезе решението при ретрограден Меркурий . Моля |Ви , че трябва да попълня документите по- бързичко. Утре си пътува.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #110 -: Септември 01, 2011, 04:32:43 pm »
Някой  сеща ли се дали Меркурий има скоро ретрограден ход, че правя фирма на д-ря ми  и да не излезе решението при ретрограден Меркурий . Моля |Ви , че трябва да попълня документите по- бързичко. Утре си пътува.
Меркурий е в Лъв, директен е и ще бъде още доста време  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #111 -: Септември 01, 2011, 05:19:34 pm »
Меркурий е в Лъв, директен е и ще бъде още доста време  :)

Мерси :) :58: много

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #112 -: Септември 01, 2011, 06:00:32 pm »
края на ноември, нач. на декември е ретро  ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #113 -: Септември 01, 2011, 08:09:44 pm »
 ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #114 -: Септември 02, 2011, 08:00:58 am »
ухааа  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #115 -: Септември 03, 2011, 09:35:18 pm »
скоро на земята ще се роди 7 милиардния човек :) като се има предвид, че Европа е застаряваща... ха познайте какъв най-вероятно ще е

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #116 -: Септември 03, 2011, 10:12:39 pm »
Ройтерс: ЦРУ и МИ6 са помагали на Кадафи в преследването на дисиденти
03 септември 2011 | 20:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Триполи. Документите, открити в изоставените сгради на либийските тайни служби, сочат, че американското и британското разузнаване са помагали на сваления диктатор Муамар Кадафи в преследването на дисиденти, съобщава правозащитната организация „Хюман райтс уоч”, цитирана от Ройтерс.
Документите бяха открити от представители на организацията в изоставените офиси на бившия ръководител на либийското разузнаване Муса Куса.

http://www.focus-news.net/?id=n1561978

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #117 -: Септември 04, 2011, 11:25:47 am »
 :thinking: хъмм аз бях почти 100% сигурна, че тук алчността е от страна на Италия и Франция.... но нищо чудно Великобритания и Сащ да имат петролен интерес  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #118 -: Септември 10, 2011, 11:24:12 am »
Депресията на майката влияе върху мозъка на детето

Цитат
Депресията на майката е причина за по-различното структурно мозъчно развитие при бебето, се констатира от канадско изследване. Процесът показва по-силно развитие на амигдалата, структура в мозъка, която отговаря за емоциите.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #119 -: Септември 17, 2011, 09:39:23 pm »
Момичета, чувствам се ужасно, идва ми да се самоубия  :'( Котето, което взех наскоро, се оказа гъбясало и зарази сина ми  :'( До последно си мислех, че е получил алергия ( и личната лекарка ме подведе ). Върнах котето на човека, от когото го взех, но след дъжд качулка  :( Детето е с обриви по ръцете и около ушите, като го гледам, ми идва да си оскубя косите  :41: Дано се оправи скоро, че направо ще полудея ...