Имаше една сцена от филм с Джак Никалъс и Даян Кийтън когато в кулминацията на секса той я пита как се предпазва от забременяване и тя му отговаря никак аз съм в менопауза, той до този момент не беше имал връзка с толкова възрастна жени, гаджетата му бяха все двадесет годишни. Много се смях на тези реплики, но после покрай мен темата стана много актуална. Сега някои съученички /имам силен трети дом и подържам топла връзка с тях/ вече я преминаха, други с първи и втори симптоми. Едно да ви кажа не се отразява на спалната тишина, където си е имало тишина така си и остана, където беше бурно си е бурно. Така, че няма страшно най-важното е да се спортува редовно. А иначе в тяхните хороскопи съм забелязала квадратури към Луната от Сатурн и Плутон, или логиката е смърт на женствеността, и другото което съм наблюдавала е соларна Луна на асц или съвпад с натален асц.
Това което съм чела от Люмиер е 4 соларен в осми радикален, пак тълкуването е смърт на пола. Пак според Люмиер отговорен за менопаузата е квадрата на Плутон към себе си, и има в това логика, той практически стои тука в нашите зодиакални знаци по-малко години и затова всички казват, че е факт по-ранната менопауза.
За информация Плутон престой по години
Овен - 28
Телец - 30
Близнаци - 28
Рак - 25
Лъв - 19
Дева -15
Везни -12
Скорпион -11,12
Стрелец -13
Козирог -15
Водолей - 19