Здравей Гост

МП Юпитер / Лунни възли - Щастливи, успешни и предимствени връзки

• 45 Отговора
  • 9744 Прегледи
Юпитер / Лунни възли
Щастливи, успешни или предимствени връзки, добри отношения

Ключови думи: Съвместен смисъл, здравословно подпомагащи връзки.

Символ: Щастливи връзки

Психологични съответствия:
   + Хармонично отношение към другите хора, толерантен във връзките, любезен и тактичен.
   - Търси само лична изгода във връзките си.

Социологични съответствия: Съжителство, щастливи или успешни връзки.

Биологични съответствия: Източника на енергия в организъма. Das Reichenbachsche Od.

Един от здравословните МП! Източника на енергия в организъма
:051:
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 06:25:30 pm от astrophönix »
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Добиии.... :-*

Моя Мидпойнт къде е ? :-*

Добиии.... :-*

Моя Мидпойнт къде е ? :-*

Не го ли намери в твоита програма, на 16 градуса. и 17 мин.  близнаци е! :x_94:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пак ....Близнаци...Малее....и кво? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
а аз пак да си попитам - ако има планета, която се явява МД на няколко други? както при мен - Слънцето е МД на Венера-Плутон, въпросния възел-Юпитер и за по-интересно Уран-Нептун  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
Новолунието на 24.12 попада точно на този мидпойнит, който по натал  съвпада и с МП Слънце/Северен възел.

Значи ако не проработи, да му мисли..  ;D

а аз пак да си попитам - ако има планета, която се явява МД на няколко други? както при мен - Слънцето е МД на Венера-Плутон, въпросния възел-Юпитер и за по-интересно Уран-Нептун  ;D

Тогава трябва да се анализират по отделно и да се види дали се подкрепят или не. Ако са положителни МП се подкрепят и ако има някои от негативните не е лесно да се развият така както са описани. При теб до колкото расбрах мъжете или децата действат положително на организма, и с МП уран нептун от време на време има и стрес с тях. :wink2:

*

Неактивен danni

• 477
МП Юпитер ЮЛВ в съвпад с ДЦ, а Юпитер СЛВ е на МЦ  ???

МП Юпитер ЮЛВ в съвпад с ДЦ, а Юпитер СЛВ е на МЦ  ???

Ако нямаш други МП вурху АЦ ДЦ може да се каже че имаш хармонично отношение в околната ти среда, и чрез контакти в живота, които ти си избрала, черпиш позитивна енергия! :wink2:   

*

Неактивен danni

• 477
МП Мерк СЛВ - АЦ...и стига толкова. Каня се тези дни да изчисля всичките МП...когато имам време :)

МП Мерк СЛВ - АЦ...и стига толкова. Каня се тези дни да изчисля всичките МП...когато имам време :)

Ако искаш мога да ти изпратя МП на твойте планети на един лист. МП направени на дръвчета върху планетите. :)

Ще изглеждат както на графиката. Това са транситите в момента, като пример! :836m:
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 09:45:36 pm от astrophönix »

*

Неактивен danni

• 477
Благодаря за предложението, чудесна идея, имате ли ми данните...Аз напоследък съм страшно уморена и предпочитам само да чета за релакс. :)

Благодаря за предложението, чудесна идея, имате ли ми данните...Аз напоследък съм страшно уморена и предпочитам само да чета за релакс. :)

Не нямам ги, ако искаш можеш да ми ги испратиш на лични. :)

Това което ми каза за МП го прегледах и не е съвсем вярно, има и още МП които падат върху юпитер луните възли.
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 10:43:03 pm от astrophönix »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

Тогава трябва да се анализират по отделно и да се види дали се подкрепят или не. Ако са положителни МП се подкрепят и ако има някои от негативните не е лесно да се развият така както са описани. При теб до колкото расбрах мъжете или децата действат положително на организма, и с МП уран нептун от време на време има и стрес с тях. :wink2:

много ти благодаря за вниманието. до преди изобщо не съм се заглеждала в МП, но откакто започна да пускаш разяснения за тях ми станаха доста интересни, дори ми се струва, че в комбинация с аспектите може да се достигне до много по-дълбоко анализиране на натала (все още не съм наблюдавала как действат при прогностичните методи и синастриите, но всичко едно по едно).

ето табличката според зет-а

[/quote]

много ти благодаря за вниманието. до преди изобщо не съм се заглеждала в МП, но откакто започна да пускаш разяснения за тях ми станаха доста интересни, дори ми се струва, че в комбинация с аспектите може да се достигне до много по-дълбоко анализиране на натала (все още не съм наблюдавала как действат при прогностичните методи и синастриите, но всичко едно по едно).

Който се е заразил веднъж с МП, не му е лесно да се откаже от тях. В синастрията деистват също с наи големи подробности в отношенията. :988: