Здравей Гост

МП Меркурий - Марс

• 5 Отговора
  • 2089 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
МП Меркурий - Марс
« -: Декември 14, 2011, 08:57:08 am »
айде още (може би ще е добре малко да ги систематизираме - темичките да са само МП Слънце.... и различните комбинации да са си в тамата)
за мен този МП е доста любопитен - МП е върху Юпитер, но отчитам, че Марс се диспозира от Меркурий, а Меркурий от Юпитер - засегнати виновници 2-ри, 11-ти и 1-ви (поне според Зета, жалко, че не ги отбелязва МП върху самата карта)

*

akruks

Re: МП Меркурий - Марс
« Отговор #1 -: Декември 14, 2011, 09:58:43 pm »
меркурий-марс и мекурий-нептун са съвпад, нали марс е точен съвпад с нептуна, а пойнтовете прават точен съвпад с венера
сигурно затова се изразявам в любовта по-добре писмено, също и поетично...
понеже венерата ми е във 2д. и чекове бих надписвала, стига да има  ;D

« Отговор #2 -: Декември 14, 2011, 10:13:05 pm »
айде още (може би ще е добре малко да ги систематизираме - темичките да са само МП Слънце.... и различните комбинации да са си в тамата)
за мен този МП е доста любопитен - МП е върху Юпитер, но отчитам, че Марс се диспозира от Меркурий, а Меркурий от Юпитер - засегнати виновници 2-ри, 11-ти и 1-ви (поне според Зета, жалко, че не ги отбелязва МП върху самата карта)

Меркурий / Марс
Осъществяване на мислите, мотив за дискусия, находчивост, духовно мотивиран

Ключови думи: Комуникационна страст, страстни мисли, мотив за работа.

Символ:   Острия език.

Психологични съответствия:
+ Способност за взимане на решения и трезва преценка, действа расъждавайки, практични заложби, сръчност, внушително говорене.
- Склонен към безкрайни спорове, мърморене, дребнаво критикуване, капризи, употребява думите на другите, провокира възражения.

Социологични съответствия: Критици, водещ дискусия, хора които мотивират, боксьори.

Биологични съответствия: Моторна нервна система. Спастични парализи. Нервно дразнение, увеличение на рефлексите.

За Меркурий/Марс върху Слънце може да се каже, мъжко мислене и действие, положително държане, решителност, способност да се наложи, лесна раздразнителност, склонност към спорове.  :1014m: :1014m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Декември 14, 2011, 10:38:11 pm »
На градус и половина от Церера...в 3 дом ::)

« Отговор #4 -: Декември 14, 2011, 10:58:21 pm »
На мен ми в точен съвпад със Слънцето  ;D брейййй

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Декември 15, 2011, 06:46:54 am »
 ;D а така, да си знаете ако ви цапна с някои думичка-осица не се сърдете юпитер преувеличава  ;D :1031: