Здравей Гост

МП Слънце/Юпитер - Центъра на щастието

• 26 Отговора
  • 5913 Прегледи
Re: МП Слънце/Юпитер - Центъра на щастието
« Отговор #15 -: Декември 21, 2011, 09:25:08 pm »
МП Слънце/Юпитер при мен е в точен съвпад с натална Венера в Близнаци в 8-ми градус, 8-ми дом (куспида на дома е в Телец). Чудех се, дали има значение факта, че Венера е в 8-ми, дали това по някакъв начин не намаля благотворното действие на този мидпойнт?

При този аспект има предпоставка от наследството да са пари, които няма да са малко! :805m:   
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #16 -: Декември 21, 2011, 09:33:03 pm »
МП Слънце/Юпитер при мен е в точен съвпад с натална Венера в Близнаци в 8-ми градус, 8-ми дом (куспида на дома е в Телец). Чудех се, дали има значение факта, че Венера е в 8-ми, дали това по някакъв начин не намаля благотворното действие на този мидпойнт?

При този аспект има предпоставка от наследството да са пари, които няма да са малко! :805m:

Супер! :1014m: Дано само е по-скоро!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #17 -: Декември 21, 2011, 11:12:45 pm »
Привет на всички  :)  Радвам се  да съм тук отново   :)

Този мидпойнт при мен е в съвпад с Уран . Мидпойнта ми  е в 11 дом , знак Дева. 24 гр. Уран ми е в 12дом на 26 гр. Дева, и са в съвпад.

Ако е верно че върху слънце/юпитер попада върху уран, то може да се каже, че ще има неочакван късмет, както и  внезапен успех, или там дето си рискувала! Може и някое хоби да е! :ch8_31:

Доби, радвам се ,че пишеш тук и че имам възможността да чета написаното от теб. Много благодаря  за тълкуването. Рискувах, но нека нещата да завършат и ще пусна карти на събитието, с точния час.  Ще кажа  събитието какво е , не е малко, за мен това си беше риск и трудно решение. :)   Може би и  някой друг  мидпойнт да влияе за това решение също, може би транзитен мидпойнт, ако се изразявам вярно.   
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #18 -: Декември 22, 2011, 11:34:30 am »
 И все пак, този МП в съвпад с Нептун и Паст Фортуна във втори дом Стрелец, как се тълкува ?  :-[

« Отговор #19 -: Декември 22, 2011, 01:24:48 pm »
И все пак, този МП в съвпад с Нептун и Паст Фортуна във втори дом Стрелец, как се тълкува ?  :-[

Ако е верно Слънце /юпитер върху нептун 2 дом може да се развие две посики. Склонност за лошо настроение свързано с финансите, както и висока чувствителност.
От друга страна склонност за успешно измамнчество, както и за материални загуби. И като за последно предпоставки за подкопаване на здравето. При нептун никога не е лесно да се каже дали е светец или крадец.
Тук кратко описание за Нептун в 2 дом.

Нептун във 2-ри дом - Скъпоценни мечти
Аз понякога „спасявам” парите си, а понякога ги крия, защото джобовете ми имат големи дупки!
Създали сте си една очарователна перспектива да се наслаждавате безкрайно на живота с мечтата за много пари и надеждата да намерите богатство и съкровище. Винаги сте предчувствали, че това е илюзия, макар и да се е случвало да спечелите приказно, както и да инвестирате в своите мечти или във финансовото спасение на някой друг. Изглежда, че в джобовете и портмонето Ви има големи дупки. Вашата сметка по никакъв начин не излиза, независимо от това колко печелите. Винаги сте знаели, че парите не могат да направят човек щастлив, но чак по-късно сте разбрали, в какво се състои Вашето богатството. Почти всеки получава от Вас каквото му е нужно, без значение дали става въпрос за финанси или някакви други преимущества. А когато помощта, която оказвате на другите не е свързана с определени очаквания, то всичко, от което имате нужда ще се появи в живота ви по неочакван начин.  :805m: :805m:

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #20 -: Декември 22, 2011, 01:48:00 pm »
Здравейте, само разположението в даден дом има ли значение? Или от значение е  съвпада с планета или друга точка? При мен е на 7 в овен- 9 дом... ???

« Отговор #21 -: Декември 22, 2011, 02:00:56 pm »
Здравейте, само разположението в даден дом има ли значение? Или от значение е  съвпада с планета или друга точка? При мен е на 7 в овен- 9 дом... ???

Само МП в даден дом няма значение, само когато има планета върху него, тогава се задейства! :wink2:

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #22 -: Декември 22, 2011, 02:14:10 pm »
 Доби, благодаря ви! Има загуби има и постъпления, помагала съм но и съдбата ми е помагала много пъти  :902:
 За крадец не ставам, високата чувствителност я имам, да речем, че много често улавям някои неща. Може би ще съм щастлива ако се сработя с Нептун ::)
Щастие в истината  :805m:
Струва ми се доста важен, то всички планети са важни но  пък Сатурн е в Рак и ....   ;D

« Отговор #23 -: Декември 22, 2011, 02:24:19 pm »
Доби, благодаря ви! Има загуби има и постъпления, помагала съм но и съдбата ми е помагала много пъти  :902:
 За крадец не ставам, високата чувствителност я имам, да речем, че много често улавям някои неща. Може би ще съм щастлива ако се сработя с Нептун ::)
Щастие в истината  :805m:
Струва ми се доста важен, то всички планети са важни но  пък Сатурн е в Рак и ....   ;D

Аз мисля че главната цел като пораснал човек е, показване на отговорност за финансово осигуряване и разграничаване! Нептун в 2 дом! :1006:
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 02:48:58 pm от astrophönix »

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #24 -: Декември 22, 2011, 02:35:32 pm »
 Благодаря  :58:

« Отговор #25 -: Декември 22, 2011, 08:44:15 pm »
При мен този МП е на 0.12 Овен,а Парс Фортуна ми е на 1.45 в Овен. Може ли това да се приеме за съвпад, защото знам, че тук орбиса трябва да е минимален и какво означава, ако е така? 
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #26 -: Декември 22, 2011, 09:10:35 pm »
При мен този МП е на 0.12 Овен,а Парс Фортуна ми е на 1.45 в Овен. Може ли това да се приеме за съвпад, защото знам, че тук орбиса трябва да е минимален и какво означава, ако е така?

МП с такива точки не е писано нещо, пък и аз нямам мнение за тях! :wink2: