Здравей Гост

МП Слънце/Юпитер - Центъра на щастието

• 26 Отговора
  • 5912 Прегледи
МП Слънце/Юпитер - Центъра на щастието
« -: Декември 15, 2011, 10:49:51 am »
Слънце / Юпитер
Успех в предприемчивостта, здраве, ощастливяване, радост

Ключови думи: Признание, излъчва оптимизъм и увереност, вярва в себе си, радва се с цяло сърце, радост в игрите.

Символ: Коронясването. Центъра на щастието.

Психологични съответствия:
+ Добри нравствени качества, стремеж към експанзия и подобряване на живота, успешна предприемчивост, толерантност.
- Претенциозен, придирчив, небрежен, лекомислен, склонност към разточителство, нетолерантност, прави се на повече, от колкото е.

Социологични съответствия: Богати хора, здрави хора, социално високостоящи, щедър баща или мъж, изграждане и разширяване на фирмата, менъждмент философия,  спонсор.

Биологични съответствия: Тъканни елементи на органите, особено на жлезите (в противоположност към опорната тъкан), Въстановяваща способност на кръвта. (Особено важно за процеса на оздравяването).   

Когато този МП попада върху планета, тя става като сигнификато за щастието, зависи в кой дом се намира, може да се уточни. От друга страна този МП е много важен за процеса на оздравяването. По принцип покасва какво го прави човек щастлив, и този МП показва личната филисофиа в живота му! :ch2_13:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен zuzi

• 145
Re: МП Слънце/Юпитер - Центъра на щастието
« Отговор #1 -: Декември 15, 2011, 10:57:30 am »
Приема ли се 2*орбис при съвпад с лична планета на този МП. При мен е Меркурий в 1-ви дом.Има ли значение,ако МП е в критичен градус?

« Отговор #2 -: Декември 15, 2011, 11:20:52 am »
при мен венера (горката ми овенска венера) и юлв са в точен съвпад с този мп

а синастрично моят марс е в опозиция с неговия мп слънце/юпитер

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #3 -: Декември 15, 2011, 11:23:07 am »
 При мен този МП е в съвпад с Нептун и на 1* от Паст Фортуна във втори дом стрелец  ::)
п.с. Прави сикстил със Слънцето и Юпитер, а и със Сатурн квинокс .
То и МП Юпитер/Плутон е върху Паст Фортуна, ще излезе, че съм най-големия материалист ама аз го не знам  ;D
« Последна редакция: Декември 15, 2011, 11:56:02 am от Deter »

« Отговор #4 -: Декември 15, 2011, 05:10:24 pm »
Приема ли се 2*орбис при съвпад с лична планета на този МП. При мен е Меркурий в 1-ви дом.Има ли значение,ако МП е в критичен градус?

Критичен градус не играе роля в космобиологията. до 2 градуса може да се вземе аспекта, в наталната карта. този МП върху меркурии е много положителен.
Мислене на здравите хора, успешно мислене, добър начин на изразяване, подвижно и здраво тяло, замисляне за здравето (лекар) здравословен възглед за живот. - Успех чрез мислене, говорене и действане.  :clap:

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #5 -: Декември 15, 2011, 05:22:56 pm »
При мен този МП е в точен съвпад с Асц. в Козирог.Как трябва да се тълкува? :)

« Отговор #6 -: Декември 15, 2011, 07:35:16 pm »

Употребяваш своята личност за добри цели или за социални усилия. предпоставки за съвместни успехи.
По принцип знаеш много добре как да се покажеш от хубавата си страна, и стартираш само тогава когато виждаш смисъл в нещата.  :wink2:

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #7 -: Декември 16, 2011, 01:47:10 pm »

Употребяваш своята личност за добри цели или за социални усилия. предпоставки за съвместни успехи.
По принцип знаеш много добре как да се покажеш от хубавата си страна, и стартираш само тогава когато виждаш смисъл в нещата.  :wink2:
Вярно,старая се да не хабя усилия напразно.Понякога допускам грешки,но нали се учим от тях.  :72:

*

akruks

« Отговор #8 -: Декември 17, 2011, 12:22:07 am »
МП слънчо/юпи 12* 9' рак в 10д., съвпад със СЛВ в 11д. - как да разбирам? ::)

и да попитам за друг случай, където този МП 17* телец  в 3д. на 4* от К3 , луната е телец 23*27'

« Отговор #9 -: Декември 17, 2011, 10:00:50 am »

и да попитам за друг случай, където този МП 17* телец  в 3д. на 4* от К3 , луната е телец 23*27'

Слънце/юпитер върху възлите показва, че се домогваш на връзки с щастливи или богати хора, както и чрез професията.
И чрез тези връзки ще имаш възможността, да си намериш щастието, или да се подобри обществения ти статус. :1022:
За МП в натала до +-2градуса към планета! :x_94:

*

akruks

« Отговор #10 -: Декември 18, 2011, 05:53:41 pm »

Слънце/юпитер върху възлите показва, че се домогваш на връзки с щастливи или богати хора, както и чрез професията.
И чрез тези връзки ще имаш възможността, да си намериш щастието, или да се подобри обществения ти статус. :1022:
Еми в такъв случай няма съвпад със СЛв , който е 16* 38' и не е планета  :) Позачудих се в началото, като прочетох тълкуването, къде са тези щастливи и богати хора към които се домогвам чрез професията хахаха Романтичка съм до върха на космите хихи, естествено ще ми е приятно да срещна сродната си душа приживе, с която да изкарваме заедно пари, т.е. всичко да е в семейството  :)

« Отговор #11 -: Декември 18, 2011, 05:57:00 pm »

Еми в такъв случай няма съвпад със СЛв , който е 16* 38' и не е планета  :) Позачудих се в началото, като прочетох тълкуването, къде са тези щастливи и богати хора към които се домогвам чрез професията хахаха Романтичка съм до върха на космите хихи, естествено ще ми е приятно да срещна сродната си душа приживе, с която да изкарваме заедно пари, т.е. всичко да е в семейството  :)

С голяма сигурност имаш и други МП върху възлите и тогава не може да се каже както съм го писал. ако искаш ми дай данните си за да проверя дали е така. :805m:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Декември 21, 2011, 04:31:33 pm »
Привет на всички  :)  Радвам се  да съм тук отново   :)

Този мидпойнт при мен е в съвпад с Уран . Мидпойнта ми  е в 11 дом , знак Дева. 24 гр. Уран ми е в 12дом на 26 гр. Дева, и са в съвпад.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #13 -: Декември 21, 2011, 05:57:42 pm »
Привет на всички  :)  Радвам се  да съм тук отново   :)

Този мидпойнт при мен е в съвпад с Уран . Мидпойнта ми  е в 11 дом , знак Дева. 24 гр. Уран ми е в 12дом на 26 гр. Дева, и са в съвпад.

Ако е верно че върху слънце/юпитер попада върху уран, то може да се каже, че ще има неочакван късмет, както и  внезапен успех, или там дето си рискувала! Може и някое хоби да е! :ch8_31:

« Отговор #14 -: Декември 21, 2011, 07:57:20 pm »
МП Слънце/Юпитер при мен е в точен съвпад с натална Венера в Близнаци в 8-ми градус, 8-ми дом (куспида на дома е в Телец). Чудех се, дали има значение факта, че Венера е в 8-ми, дали това по някакъв начин не намаля благотворното действие на този мидпойнт?
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world