Здравей Гост

МП Венера - Юпитер ....

• 12 Отговора
  • 3255 Прегледи
МП Венера - Юпитер ....
« -: Декември 15, 2011, 01:50:06 pm »
Как ли ще се нарече този МП между най-прекрасните планети ???    :1026:

Предполагам отговарящ само за прекрасни неща ???  :1034:

Ще чакам с нетърпание доби да се включи да го обсъдим   :988:

Re: МП Венера - Юпитер ....
« Отговор #1 -: Декември 15, 2011, 07:43:04 pm »
Как ли ще се нарече този МП между най-прекрасните планети ???    :1026:

Предполагам отговарящ само за прекрасни неща ???  :1034:

Ще чакам с нетърпание доби да се включи да го обсъдим   :988:

Венера / Юпитер
Любовно щастие, любовни радости, успешно съблазняване, материално или финансово благоденствие

Ключови думи: Усет за красота, изпълнен с любов, изгодни контакти, партньорско щастие, финансова щедрост, ценен, инвестира с удоволствие.

Символ: Среща с щастието.

Психологични съответствия:
+ Хармонично отношение към другите, привлекателен и популярен, посреща любовта с отворени ръце.
- Прекалени наслади, небрежно и некоректно отношение в любовта, прахосничество, прекалено възторжен.

Социологични съответствия:
Сгодени хора, успещен човек на изкуството, щастлив партньор или любовник, щедър партньор, парично богатство.

Биологични съответствия: Хормонно кръгообращение и повишаване и падане на хормоните, вътрешно секретни жлези особено надбъбречната. Бронзова болест. Специфични органи с жлезна секреция.

Венера/Юпитер дава и предпоставки за известност и популарност, особено ако е върху слънцето и наи много ако е върху плутон. :08:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Декември 15, 2011, 08:41:06 pm »
МП Венера/Юпитер на по-малко от градус от Вертех, ако разбира се, тази точка се приема от космобиологията...

« Отговор #3 -: Декември 15, 2011, 08:43:49 pm »
МП Венера/Юпитер на по-малко от градус от Вертех, ако разбира се, тази точка се приема от космобиологията...

За съжаление не се приема в Космобиологията. Само планети, Асцендент и МС. :x_94:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Декември 16, 2011, 08:12:08 am »
 :781m олей докато е бил ретро мерка добре съм се справила с омазването на зет-а  :icon_rolf: :13:

тук намерих един калкулатор на МП http://www.noendpress.com/pvachier/midpoints/index.php за тези, които са на "ти" с ръчното смятане  ::)

тоз МП много ми хареса ;) - само дето не разбрах как се процедира при струпване на МП близо един до друг?

« Отговор #5 -: Декември 16, 2011, 09:40:59 am »
:781m олей докато е бил ретро мерка добре съм се справила с омазването на зет-а  :icon_rolf: :13:

тук намерих един калкулатор на МП http://www.noendpress.com/pvachier/midpoints/index.php за тези, които са на "ти" с ръчното смятане  ::)

тоз МП много ми хареса ;) - само дето не разбрах как се процедира при струпване на МП близо един до друг?

при струпване на МП върху една планета е като, на  едно растение му действат много климатични условия като, буря, дъждове, слунце, суша, снегове итн. Изкуството тук е да се намери доминантния МП, и да се види кой МП се понася или не се понася с другите. Рядко има МП върху планета, без да има и други! :805m:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Декември 16, 2011, 11:08:27 am »
всъщност аз стигнах до друг извод (разбира се доминантния МП си има своето значение), но според мен струпването (освен подсказка за стелиуми) показва акценти - например ако струването върху АСЦ би трябвало да ни насочва, че индивида има проблем в индивидуализирането си... или както г-н слънчо във втори би трябвало да се гледа като проблем при АЗ-а ;) и неговото материализиране  и т.н..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Декември 16, 2011, 11:14:29 pm »
         И таз добра, Сатурн е кацнал в натала ми върху този МП  :thinking:

*

akruks

« Отговор #8 -: Декември 17, 2011, 12:49:57 am »
Социологични съответствия:
Сгодени хора, успещен човек на изкуството, щастлив партньор или любовник, щедър партньор, парично богатство.
Венера/Юпитер дава и предпоставки за известност и популарност, особено ако е върху слънцето и наи много ако е върху плутон. :08:
Венера/Юпитер в съвпад с ЮЛВ в 5д., като прави квадрат с юпитер в 8д. и с венера 2д. - и сега какво следва? С плутон и с АСЦ е в тригон.

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #9 -: Декември 17, 2011, 09:50:06 am »
Съвпад на МП Венера/Юпитер с МС в  Лъв с отклонение 3*брои ли се?:805m:

« Отговор #10 -: Декември 17, 2011, 10:06:42 am »
Съвпад на МП Венера/Юпитер с МС в  Лъв с отклонение 3*брои ли се?:805m:

Ако МС е верно могат да се кажат много хубави неща, като например - Блести навън чрез вътрешно богаство, проява на радост и сърдечност, свързва се от дълбока обич.  :1006:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Декември 22, 2011, 10:47:42 am »
При мен този МП съвпада с Юпитер, който ми е на 29.06 гр. в Лъв, а Мидпойнта във 2 гр.59 сек. на Дева 11 дом . Но , отива към 3 гр. разлика, лекичко.  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #12 -: Февруари 02, 2012, 03:59:51 pm »
АЗ пък имам МП съвпад с Юнона, Парс Ф, Уран и Слънце в 3ти дом. А в синастрията ми моя МП (3ти дом) е в съвпад със синастричен Вертекс (5ти), а синастричния МП (5ти дом )съвпад с Меркурий, Слънце, Юнона, Парс, Уран в 3ти дом. Двата МП също са в съвпад. Красота  :-[